InnoDB engine extern laden op shared host

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer met testervaring

Java developer met testervaring Functieomschrijving "De drempel tussen de burger en de Belastingdienst zo laag mogelijk houden: dat is de belangrijke taak van ons team. Dit doen we door het burgerportaal Mijn Belastingdienst continu te verbeteren." René, Java-specialist bij de Belastingdienst. De keten Interactie is een samenwerkingsverband van alle dienstonderdelen binnen de Belastingdienst. Samen zorgen we dat het contact met burgers en bedrijven goed kan plaatsvinden. Onze belangrijkste opgave? Zoveel mogelijk digitaliseren. Dat doen we binnen het onderdeel Informatievoorzieningen (IV), de ICT-organisatie van de Belastingdienst. Denk bij de producten die IV-Interactie ontwikkelt en onderhoudt aan portalen, formulieren en authenticatie- en

Bekijk vacature »

Jason de Ridder

Jason de Ridder

09/05/2007 13:10:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik host bijna al mijn websites bij one.com. Aangezien ik nu meer met databases ga werken wordt de InnoDB engine niet ondersteunt door hun. Ik heb ze al proberen te overtuigen, maar dit vinden ze waarschijnlijk teveel werk ofzo :S

Is het mogelijk om deze engine toch te laden op een één of andere manier?

gr,
Jason
 
PHP hulp

PHP hulp

25/10/2021 13:46:05
 
Steff   an

Steff an

09/05/2007 19:48:00
Quote Anchor link
Externe MySQL host met InnoDB, maar dat vind ik geen oplossing.

Denk niet dat je zelf InnoDB kan laden.
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

09/05/2007 19:53:00
Quote Anchor link
Verklaar je nader?
 
Steff   an

Steff an

09/05/2007 20:01:00
Quote Anchor link
Nou.. Hoe wil jij op de MySQL server komen? En daar 'even' de InnoDB engine installeren? Lijkt me niet mogelijk zonder te hacken.

De andere oplossing is een externe MySQL-host gebruiken, maar zoals ik al zei: 'dat vind ik geen oplossing'. Het is geen oplossing voor een website die ook nog bezocht gaat worden. Je bent echt afhankelijk van een (gratis) service als [Freesql.org.
Of je moet een andere host zoeken.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.