INPUT type="file" en value onthouden?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Zillion

zillion

07/04/2006 13:05:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een invul-formulier gemaakt die na het submitten (via $_POST) checkt of alle velden wel zijn ingevuld. Zoniet dan komt het formulier weer te voorschijn met wat meldingen. De velden die al waren ingevuld hebben hun value bewaard, bijv.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input id="full_name" class="textLong" size="25" maxlength="32" name="full_name" value="<?php echo htmlspecialchars($_POST['full_name']); ?>" type="text">


echter bij het file upload veld werkt dat maar niet :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input id="bestand" name="bestand" type="file" value="<?php echo htmlspecialchars($_POST['bestand']); ?>">


Dus hier zal de gebruiker weer opnieuw naar het up te loaden bestand moeten browsen.

Weet iemand hoe dat wel kan?

tx
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 13:50:11
 
Jelmer -

Jelmer -

07/04/2006 15:56:00
Quote Anchor link
Niet. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om een value aan een input-element van het type 'file' te geven. Niet met PHP, noch met Javascript. Helaas.
 
Zillion

zillion

07/04/2006 16:07:00
Quote Anchor link
aah ok , ik dacht al zoiets.. tx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.