Input value update af en toe niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

N K

N K

22/08/2021 16:18:07
Quote Anchor link
https://jsfiddle.net/ydvxo248/12/

Als ik de knop in de foto sleep wordt er een clone aangemaakt.
Daaronder wordt dan een formulier getoond met de positie van de knop.
Het probleem is dat deze waarde soms niet wordt geupdate in dit input field.

In regel 85 set ik die waarde.
Vervolgens check ik op regel 89 en 90 of deze waarde er uberhaupt wel is.
Middels:
console.log(ui.position.left);
console.log($("#dragItemPositionX[data-id=" + UUID + "]").val());

Er verschijnt hier altijd een waarde maar als ik naar het formulier kijk zie ik soms geen waarde in het input veld.
( Sleep hiervoor als testcase een paar keer een knop naar de foto. Soms zie je in het input field geen waarde staan.

Hoe kan dit en hoe kan ik dit verhelpen?
Gewijzigd op 22/08/2021 16:18:23 door N K
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:14:41
 
Jan R

Jan R

22/08/2021 18:50:40
Quote Anchor link
Er staat javascript zonder librarry (pure js) zo heb ik het ook liefst :)
echter wordt er gebruik gemaakt van $(document).ready(function() en dat is volgens mij jquery

Je sluit een form die er niet is en een fieldset die er wel is wordt niet gesloten.

Dat lost het natuurlijk niet op maar ik wou je het maar meegeven
 
N K

N K

22/08/2021 19:02:20
Quote Anchor link
Is wel jquery (UI) hoor :-)
Dat formulier had ik opgebouwd zonder begintag omdat die wordt gekopieerd in het script met een <form> tag. Misschien niet zo mooi. Zal er eens naar kijken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.