Input-gegevens opslaan en versturen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior DevOps-ontwikkelaar eIDAS

Functie­omschrijving Burgers en bedrijven veilig en betrouwbaar digitaal toegang geven tot diensten en producten van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Als senior DevOps-ontwikkelaar bouw je daar letterlijk aan mee. En dat doe je bij DICTU: een van de grootste en meest vooruitstrevende ICT-dienstverleners van de Rijksoverheid. Jij werkt mee aan de doorontwikkeling van eIDAS, dat staat voor Electronic IDentification Authentication and trust Services. Deze koppeling maakt de grensoverschrijdende authenticatie op overheidswebsites binnen de Europese Unie mogelijk. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft één moderne toegangspoort voor zijn diensten en inspecties. Enkele daarvan zijn dankzij eIDAS inmiddels

Bekijk vacature »

Jurgen B

Jurgen B

10/11/2008 21:11:00
Quote Anchor link
Dag Mensen,

Ik heb een formulier waarbij ik de gegevens die ingevuld zijn in het formulier wil versturen naar de database én naar de volgende pagina.

Nou is mijn vraag .. Wat kan ik hiervoor het beste gebruiken?
 
PHP hulp

PHP hulp

31/10/2020 16:52:03
 
Jurgen B

Jurgen B

10/11/2008 21:25:00
Quote Anchor link
Kan een slotje op. Heb al uitleg van iemand gehad per e-mail
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.