Inschrijfformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Arno de K

Arno de K

21/05/2013 16:20:32
Quote Anchor link
Ik probeer een online-inschrijving te maken voor een aantal lessen. De cursist moet daarvoor zijn ingelogd en kan dan met behulp van keuzerondjes aangeven welke data hij/zij prefereert. Het moet ook mogelijk zijn om de gemaakte keuze te wijzigen. Indien de pagina dan opnieuw wordt bezocht, worden de daarvoor gemaakte keuzes zichtbaar doordat de keuzerondjes reeds aangevinkt zijn. Ik heb een en ander geprobeerd, maar ik krijg het maar niet voor elkaar om de data te voorschijn te halen. Heeft er iemand tijd om hier even een blik op te werpen en me weer op het goede spoor te zetten?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
<?php

// Pagina voor inschrijven lesdata

include_once("config.php");
include_once("lang/lang_".$lang.".php");
$pml_title = $site_name;
include_once("connect.php");
include('header.inc.php');

if(isset($_SESSION['user_id'])) {
        //als verzenden wordt geklikt:    
        if(isset($_GET['submit'])) {
           include('getles.php');            //getles.php haalt de gegevens op die gemaakt zijn met de keuzerondjes
           $sql = "INSERT INTO `userres` (id,les1,les2,les3,les4,les5,res,naam) VALUES ('id='".$_SESSION['user_id']."',$keuze1,$keuze2,$keuze3,$keuze4,$keuze5,'0',$naam')";
              $gekozen = mysql_query($sql);
              if($gekozen == TRUE){
              echo 'Uw voorkeuren zijn opgeslagen';
              
              $sql = "UPDATE `adminsres` SET aantal=aantal+1";
              }
else{
              echo 'Er is een fout opgetreden. Neem contact op met de beheerder.';
              }

            
        
        //als wijzigen wordt geklikt:
        }elseif (isset($_GET['change'])){
            include('getles.php');            //getles.php haalt de gegevens op die gemaakt zijn met de keuzerondjes
            $sql = "UPDATE `userres` SET naam='$naam',les1='$keuze1',les2='$keuze2',les3='$keuze3',les4='$keuze4',les5='$keuze5',res=res+1,gewijzigd=date() WHERE id='".$_COOKIE['user_id']."''";
            $wijzig = mysql_query($sql);
             if($wijzig == TRUE) {
              echo 'Uw keuze is gewijzigd.';
             }
else{
              echo 'Er is een fout opgetreden. Neem contact op met de beheerder.';
             }
         }
else{
            
//naam en id ophalen uit de inlog-database            
 $sql = "SELECT id,name FROM `".$db_tbl."` WHERE id='".$_SESSION['user_id']."'";
       $query = mysql_query($sql);
       $row = mysql_fetch_object($query);
        $naam = ($row->name);
        $id = ($row->id);

//in de ledengegevens de geregistreerde data ophalen        
$sql = "SELECT * FROM `userres` WHERE id='".$_SESSION['user_id']."'";
    $reservate = mysql_query($sql);
    if ($reservate == TRUE) {
        $row1 = mysql_fetch_object($reservate);
        $res = ($row1->res);
        $resnaam = ($row1->naam);
        $date1 = ($row1->les1);
        $date2 = ($row1->les2);
        $date3 = ($row1->les3);
        $date4 = ($row1->les4);
        $date5 = ($row1->les5);
        }

        
//in de admintabel de ingevoerde data ophalen (dus ook het maximale aantal deelnemers en het huidig aantal ingeschreven    
$sql = "SELECT * FROM `adminsres`";
    $query_admin = mysql_query($sql);
        $row2 = mysql_fetch_object($query_admin);
        $les1a = ($row2->date1a);
        $les1b = ($row2->date1b);
        $les2a = ($row2->date2a);
        $les2b = ($row2->date2b);
        $les3a = ($row2->date3a);
        $les3b = ($row2->date3b);
        $les4a = ($row2->date4a);
        $les4b = ($row2->date4b);
        $les5a = ($row2->date5a);
        $les5b = ($row2->date5b);
        $max = ($row2->maxi);
        $aantal = ($row2->aantal);
}

  // Form
  ?>

  <div>&nbsp;</div>
  <div>&nbsp;</div>
  <form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
   <table>
    <tr>
    <?php
     echo'<td><label>Les 1:</label></td><td><input value="1a" type="radio" name="les1"';
     if ($res > 0 && $les1a == $date1){
        echo ' checked />';
        }
else{
        echo ' />';}
        
     if ($aantal < $max) {
     echo $les1a;
     }
else{
     echo 'Vol';}
     ?>

     </td>
    </tr>
    <tr>
    <?php
     echo'<td><label>&nbsp;</label></td><td><input value="1b" type="radio" name="les1"';
     if ($res > 0 && $les1b == $date1){
        echo ' checked />';
        }
else{
        echo ' />';}
        
     if ($aantal < $max) {
     echo $les1b;
     }
else{
     echo 'Vol';}
     ?>

     </td>
    </tr>
    <tr>
    <?php
     echo'<td><label>Les 2:</label></td><td><input value="2a" type="radio" name="les2"';
     if ($res > 0 && $les2a == $date2){
        echo ' checked />';
        }
else{
        echo ' />';}
        
     if ($aantal < $max) {
     echo $les2a;
     }
else{
     echo 'Vol';}
     ?>

     </td>
    </tr>
    <tr>
    <?php
     echo'<td><label>&nbsp;</label></td><td><input value="2b" type="radio" name="les2"';
     if ($res > 0 && $les2b == $date2){
        echo ' checked />';
        }
else{
        echo ' />';}
        
     if ($aantal < $max) {
     echo $les2b;
     }
else{
     echo 'Vol';}
     ?>

     </td>
    </tr>
    <tr>
     <td>
     <input type="submit" value="Verzenden" id="submit" />
     </td>
     <td>
     <input type="reset" value="Annuleren" id="cancel" />
     </td>
    </tr>
   </table>
  </form>
  <div>&nbsp;</div>
  <div>&nbsp;</div>
  <?php
 }
 }
else{
 }

include('footer.php');

 ?>
Gewijzigd op 21/05/2013 22:19:10 door Arno de K
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 12:34:30
 
Marvin H

Marvin H

21/05/2013 16:57:56
Quote Anchor link
Zover ik het zie heb je de queries die de data moeten halen onder de if(!isset($_SESSION['user_id'])) staan, oftewel, als er geen user_id session bestaat worden de queries uitgevoerd, alleen die queries zullen niet werken omdat die gebruik maken van je user_id Session
 
- SanThe -

- SanThe -

21/05/2013 17:14:39
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$gekozen
= "INSERT INTO `userres` (id,les1,les2,les3,les4,les5,res,naam) VALUES ('id='".$_SESSION['user_id']."',$keuze1,$keuze2,$keuze3,$keuze4,$keuze5,'0',$naam')";
if($gekozen == TRUE){
    echo 'Uw voorkeuren zijn opgeslagen';
?>

$gekozen is een string.
De query wordt niet uitgevoerd.
 
Arno de K

Arno de K

21/05/2013 20:00:24
Quote Anchor link
- SanThe - op 21/05/2013 17:14:39:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$gekozen
= "INSERT INTO `userres` (id,les1,les2,les3,les4,les5,res,naam) VALUES ('id='".$_SESSION['user_id']."',$keuze1,$keuze2,$keuze3,$keuze4,$keuze5,'0',$naam')";
if($gekozen == TRUE){
    echo 'Uw voorkeuren zijn opgeslagen';
?>

$gekozen is een string.
De query wordt niet uitgevoerd.


$sql is toch ook een string?


Toevoeging op 21/05/2013 20:11:29:

Marvin Houweling op 21/05/2013 16:57:56:
Zover ik het zie heb je de queries die de data moeten halen onder de if(!isset($_SESSION['user_id'])) staan, oftewel, als er geen user_id session bestaat worden de queries uitgevoerd, alleen die queries zullen niet werken omdat die gebruik maken van je user_id Session


Daar heb je een punt, Marvin. Daarom is de pagina ook niet zichtbaar als er niet is ingelogd. Er is dus altijd een SESSION aangemaakt....
 
Eddy E

Eddy E

21/05/2013 21:22:30
Quote Anchor link
Arno (leuk, zo heet m'n zoon ook)... mis je niet iets als mysqli_query()?
Ik denk dat SanThe dat bedoelt ;).
Gewijzigd op 21/05/2013 21:26:12 door Eddy E
 
Arno de K

Arno de K

21/05/2013 22:20:16
Quote Anchor link
Oke, snap em. Ondertussen veranderd, maar helaas werkt ie nog niet...
 
Arno de K

Arno de K

24/05/2013 12:13:02
Quote Anchor link
Ik heb een en ander veranderd (sorry, SanThe, ik begreep niet direct wat je bedoelde...) en er begint schot in te komen. Nu zit ik nog met het volgende probleem:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
$sql
= "SELECT * FROM `userres` WHERE id='".$_SESSION['user_id']."'";
    mysql_query($sql);
    if (mysql_query($sql)) {
        $row1 = mysql_fetch_object(mysql_query($sql));
        $reserveer = ($row1->res);
        $resnaam = ($row1->naam);
        if ($reserveer > 0) {
            $date1 = ($row1->les1);
            $date2 = ($row1->les2);
            $date3 = ($row1->les3);
            $date4 = ($row1->les4);
            $date5 = ($row1->les5);
        }
else{
            $date1 = 0;
            $date2 = 0;
            $date3 = 0;
            $date4 = 0;
            $date5 = 0;
        }
    }

?>

Bovenstaande code geeft mij iedere keer weer de foutmelding:
Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\lesres_concept.php on line 52

Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\lesres_concept.php on line 53

(Dit zijn zijn de regels met $reserveer en $resnaam) in de database staan ze goed gedefinieerd en ik snap niet hoe ik dit moet oplossen........
Gewijzigd op 24/05/2013 12:14:03 door Arno de K
 
- SanThe -

- SanThe -

24/05/2013 13:08:35
Quote Anchor link
Wat is het nut van het drie keer uitvoeren van de query?

mysql_query($sql);
if (mysql_query($sql)) {
$row1 = mysql_fetch_object(mysql_query($sql));
 
Arno de K

Arno de K

25/05/2013 17:13:17
Quote Anchor link
Tja, ik heb het eerst geprobeerd met strings, dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$string
= mysql_query($sql);
    if ($string) {
        $row1 = mysql_fetch_object($string);
?>

Maar toen kreeg ik geen query, dus dacht ik het zo maar op te lossem....
Het idee is niet meer dan het uitlezen van de rijen aan de hand van de session-id (als die er tenminste is in de tabel 'userres'). Alleen probeer ik om bij het inloggen de id en naam in de tabel 'userres' te krijgen, wat ook nog niet lukt...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.