Inschrijfformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »
Arno de K

Arno de K

21/05/2013 16:20:32
Quote Anchor link
Ik probeer een online-inschrijving te maken voor een aantal lessen. De cursist moet daarvoor zijn ingelogd en kan dan met behulp van keuzerondjes aangeven welke data hij/zij prefereert. Het moet ook mogelijk zijn om de gemaakte keuze te wijzigen. Indien de pagina dan opnieuw wordt bezocht, worden de daarvoor gemaakte keuzes zichtbaar doordat de keuzerondjes reeds aangevinkt zijn. Ik heb een en ander geprobeerd, maar ik krijg het maar niet voor elkaar om de data te voorschijn te halen. Heeft er iemand tijd om hier even een blik op te werpen en me weer op het goede spoor te zetten?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
<?php

// Pagina voor inschrijven lesdata

include_once("config.php");
include_once("lang/lang_".$lang.".php");
$pml_title = $site_name;
include_once("connect.php");
include('header.inc.php');

if(isset($_SESSION['user_id'])) {
        //als verzenden wordt geklikt:    
        if(isset($_GET['submit'])) {
           include('getles.php');            //getles.php haalt de gegevens op die gemaakt zijn met de keuzerondjes
           $sql = "INSERT INTO `userres` (id,les1,les2,les3,les4,les5,res,naam) VALUES ('id='".$_SESSION['user_id']."',$keuze1,$keuze2,$keuze3,$keuze4,$keuze5,'0',$naam')";
              $gekozen = mysql_query($sql);
              if($gekozen == TRUE){
              echo 'Uw voorkeuren zijn opgeslagen';
              
              $sql = "UPDATE `adminsres` SET aantal=aantal+1";
              }
else{
              echo 'Er is een fout opgetreden. Neem contact op met de beheerder.';
              }

            
        
        //als wijzigen wordt geklikt:
        }elseif (isset($_GET['change'])){
            include('getles.php');            //getles.php haalt de gegevens op die gemaakt zijn met de keuzerondjes
            $sql = "UPDATE `userres` SET naam='$naam',les1='$keuze1',les2='$keuze2',les3='$keuze3',les4='$keuze4',les5='$keuze5',res=res+1,gewijzigd=date() WHERE id='".$_COOKIE['user_id']."''";
            $wijzig = mysql_query($sql);
             if($wijzig == TRUE) {
              echo 'Uw keuze is gewijzigd.';
             }
else{
              echo 'Er is een fout opgetreden. Neem contact op met de beheerder.';
             }
         }
else{
            
//naam en id ophalen uit de inlog-database            
 $sql = "SELECT id,name FROM `".$db_tbl."` WHERE id='".$_SESSION['user_id']."'";
       $query = mysql_query($sql);
       $row = mysql_fetch_object($query);
        $naam = ($row->name);
        $id = ($row->id);

//in de ledengegevens de geregistreerde data ophalen        
$sql = "SELECT * FROM `userres` WHERE id='".$_SESSION['user_id']."'";
    $reservate = mysql_query($sql);
    if ($reservate == TRUE) {
        $row1 = mysql_fetch_object($reservate);
        $res = ($row1->res);
        $resnaam = ($row1->naam);
        $date1 = ($row1->les1);
        $date2 = ($row1->les2);
        $date3 = ($row1->les3);
        $date4 = ($row1->les4);
        $date5 = ($row1->les5);
        }

        
//in de admintabel de ingevoerde data ophalen (dus ook het maximale aantal deelnemers en het huidig aantal ingeschreven    
$sql = "SELECT * FROM `adminsres`";
    $query_admin = mysql_query($sql);
        $row2 = mysql_fetch_object($query_admin);
        $les1a = ($row2->date1a);
        $les1b = ($row2->date1b);
        $les2a = ($row2->date2a);
        $les2b = ($row2->date2b);
        $les3a = ($row2->date3a);
        $les3b = ($row2->date3b);
        $les4a = ($row2->date4a);
        $les4b = ($row2->date4b);
        $les5a = ($row2->date5a);
        $les5b = ($row2->date5b);
        $max = ($row2->maxi);
        $aantal = ($row2->aantal);
}

  // Form
  ?>

  <div>&nbsp;</div>
  <div>&nbsp;</div>
  <form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
   <table>
    <tr>
    <?php
     echo'<td><label>Les 1:</label></td><td><input value="1a" type="radio" name="les1"';
     if ($res > 0 && $les1a == $date1){
        echo ' checked />';
        }
else{
        echo ' />';}
        
     if ($aantal < $max) {
     echo $les1a;
     }
else{
     echo 'Vol';}
     ?>

     </td>
    </tr>
    <tr>
    <?php
     echo'<td><label>&nbsp;</label></td><td><input value="1b" type="radio" name="les1"';
     if ($res > 0 && $les1b == $date1){
        echo ' checked />';
        }
else{
        echo ' />';}
        
     if ($aantal < $max) {
     echo $les1b;
     }
else{
     echo 'Vol';}
     ?>

     </td>
    </tr>
    <tr>
    <?php
     echo'<td><label>Les 2:</label></td><td><input value="2a" type="radio" name="les2"';
     if ($res > 0 && $les2a == $date2){
        echo ' checked />';
        }
else{
        echo ' />';}
        
     if ($aantal < $max) {
     echo $les2a;
     }
else{
     echo 'Vol';}
     ?>

     </td>
    </tr>
    <tr>
    <?php
     echo'<td><label>&nbsp;</label></td><td><input value="2b" type="radio" name="les2"';
     if ($res > 0 && $les2b == $date2){
        echo ' checked />';
        }
else{
        echo ' />';}
        
     if ($aantal < $max) {
     echo $les2b;
     }
else{
     echo 'Vol';}
     ?>

     </td>
    </tr>
    <tr>
     <td>
     <input type="submit" value="Verzenden" id="submit" />
     </td>
     <td>
     <input type="reset" value="Annuleren" id="cancel" />
     </td>
    </tr>
   </table>
  </form>
  <div>&nbsp;</div>
  <div>&nbsp;</div>
  <?php
 }
 }
else{
 }

include('footer.php');

 ?>
Gewijzigd op 21/05/2013 22:19:10 door Arno de K
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 02:31:25
 
Marvin H

Marvin H

21/05/2013 16:57:56
Quote Anchor link
Zover ik het zie heb je de queries die de data moeten halen onder de if(!isset($_SESSION['user_id'])) staan, oftewel, als er geen user_id session bestaat worden de queries uitgevoerd, alleen die queries zullen niet werken omdat die gebruik maken van je user_id Session
 
- SanThe -

- SanThe -

21/05/2013 17:14:39
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$gekozen
= "INSERT INTO `userres` (id,les1,les2,les3,les4,les5,res,naam) VALUES ('id='".$_SESSION['user_id']."',$keuze1,$keuze2,$keuze3,$keuze4,$keuze5,'0',$naam')";
if($gekozen == TRUE){
    echo 'Uw voorkeuren zijn opgeslagen';
?>

$gekozen is een string.
De query wordt niet uitgevoerd.
 
Arno de K

Arno de K

21/05/2013 20:00:24
Quote Anchor link
- SanThe - op 21/05/2013 17:14:39:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$gekozen
= "INSERT INTO `userres` (id,les1,les2,les3,les4,les5,res,naam) VALUES ('id='".$_SESSION['user_id']."',$keuze1,$keuze2,$keuze3,$keuze4,$keuze5,'0',$naam')";
if($gekozen == TRUE){
    echo 'Uw voorkeuren zijn opgeslagen';
?>

$gekozen is een string.
De query wordt niet uitgevoerd.


$sql is toch ook een string?


Toevoeging op 21/05/2013 20:11:29:

Marvin Houweling op 21/05/2013 16:57:56:
Zover ik het zie heb je de queries die de data moeten halen onder de if(!isset($_SESSION['user_id'])) staan, oftewel, als er geen user_id session bestaat worden de queries uitgevoerd, alleen die queries zullen niet werken omdat die gebruik maken van je user_id Session


Daar heb je een punt, Marvin. Daarom is de pagina ook niet zichtbaar als er niet is ingelogd. Er is dus altijd een SESSION aangemaakt....
 
Eddy E

Eddy E

21/05/2013 21:22:30
Quote Anchor link
Arno (leuk, zo heet m'n zoon ook)... mis je niet iets als mysqli_query()?
Ik denk dat SanThe dat bedoelt ;).
Gewijzigd op 21/05/2013 21:26:12 door Eddy E
 
Arno de K

Arno de K

21/05/2013 22:20:16
Quote Anchor link
Oke, snap em. Ondertussen veranderd, maar helaas werkt ie nog niet...
 
Arno de K

Arno de K

24/05/2013 12:13:02
Quote Anchor link
Ik heb een en ander veranderd (sorry, SanThe, ik begreep niet direct wat je bedoelde...) en er begint schot in te komen. Nu zit ik nog met het volgende probleem:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
$sql
= "SELECT * FROM `userres` WHERE id='".$_SESSION['user_id']."'";
    mysql_query($sql);
    if (mysql_query($sql)) {
        $row1 = mysql_fetch_object(mysql_query($sql));
        $reserveer = ($row1->res);
        $resnaam = ($row1->naam);
        if ($reserveer > 0) {
            $date1 = ($row1->les1);
            $date2 = ($row1->les2);
            $date3 = ($row1->les3);
            $date4 = ($row1->les4);
            $date5 = ($row1->les5);
        }
else{
            $date1 = 0;
            $date2 = 0;
            $date3 = 0;
            $date4 = 0;
            $date5 = 0;
        }
    }

?>

Bovenstaande code geeft mij iedere keer weer de foutmelding:
Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\lesres_concept.php on line 52

Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\lesres_concept.php on line 53

(Dit zijn zijn de regels met $reserveer en $resnaam) in de database staan ze goed gedefinieerd en ik snap niet hoe ik dit moet oplossen........
Gewijzigd op 24/05/2013 12:14:03 door Arno de K
 
- SanThe -

- SanThe -

24/05/2013 13:08:35
Quote Anchor link
Wat is het nut van het drie keer uitvoeren van de query?

mysql_query($sql);
if (mysql_query($sql)) {
$row1 = mysql_fetch_object(mysql_query($sql));
 
Arno de K

Arno de K

25/05/2013 17:13:17
Quote Anchor link
Tja, ik heb het eerst geprobeerd met strings, dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$string
= mysql_query($sql);
    if ($string) {
        $row1 = mysql_fetch_object($string);
?>

Maar toen kreeg ik geen query, dus dacht ik het zo maar op te lossem....
Het idee is niet meer dan het uitlezen van de rijen aan de hand van de session-id (als die er tenminste is in de tabel 'userres'). Alleen probeer ik om bij het inloggen de id en naam in de tabel 'userres' te krijgen, wat ook nog niet lukt...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.