INSERT INTO probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »
Sander Vanier

Sander Vanier

04/07/2012 20:08:20
Quote Anchor link
Heel erg gek, ik heb code om ingevoerde waardes in mijn tabel te zetten. De databaseconnectie
is juist, want er komt geen foutmelding. Bij het verzenden van de data gaat hij ook netjes naar de volgende pagina alsof alles juit gebeurd is, alleen verschijnt er in de PhpMyAdmin geen data in mijn tabel? Wat gaat er fout? Alvaste bedankt! De code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
session_start();




if(isset($_POST['stop'])) {
    session_destroy(); // Or other session-unsetting logic
    header("Location: http://www.........nl/abonnementen/"); // Reload your page
}

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
<?php



if ( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'  )

   {

  //  Er zijn gegevens verstuurd naar deze pagina!

  //  We gaan de errors in een array bijhouden

  $aErrors = array();


 if  (empty($_POST['betalingsmethode'])) {
    $aErrors['betalingsmethode'] = 'Kies a.u.b. een betalingsmethode';
  }


if  (empty($_POST['voorwaarden'])) {
    $aErrors['voorwaarden'] = 'U dient akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden en Privacy Statement';
  }



if  (empty($_POST['gemachtigd'])) {
    $aErrors['gemachtigd'] = 'U dient gemachtigd te zijn om dit formulier te verzenden';
  }





if  ($_POST['betalingsmethode'] == "EInvoice" && empty($_POST['emailfactuur'])) {
    $aErrors['emailfactuur'] = 'U hebt geen emailadres ingevoerd';
  }


if  ($_POST['betalingsmethode'] == "Incasso" && empty($_POST['bank'])) {
    $aErrors['bank'] = 'Vul de naam van uw bank in';
  }


if  ($_POST['betalingsmethode'] == "Incasso" && empty($_POST['tenaamstelling'])) {
    $aErrors['tenaamstelling'] = 'Vul de tenaamstelling in';
  }


if  ($_POST['betalingsmethode'] == "Incasso" && empty($_POST['rekeningnummer'])) {
    $aErrors['rekeningnummer'] = 'Vul uw rekeningnummer in';
  }


if  ($_POST['betalingsmethode'] == "Incasso" && empty($_POST['afschrijving'])) {
    $aErrors['afschrijving'] = 'Verleen toestemming tot afschrijving';
  }






  if (isset($aErrors) && count($aErrors) == 0 ) {
      

    
//sessie starten


//ingevulde waardes wegschrijven naar sessie

$_SESSION['betalingsmethode'] = $_POST['betalingsmethode'];
$_SESSION['emailfactuur'] = $_POST['emailfactuur'];
$_SESSION['bank'] = $_POST['bank'];
$_SESSION['tenaamstelling'] = $_POST['tenaamstelling'];
$_SESSION['rekeningnummer'] = $_POST['rekeningnummer'];
$_SESSION['afschrijving'] = $_POST['afschrijving'];
$_SESSION['voorwaarden'] = $_POST['voorwaarden'];
$_SESSION['gemachtigd'] = $_POST['gemachtigd'];


$username="Username";
$password="password";
$database="admin_subscriptions";

mysql_connect(localhost,$username,$password);

@
mysql_select_db($database) or die( "Unable to select database");



$sql="insert into subscriptions (
                bedrijfsnaam,
                straat,
        huisnummer,
                postcode,
                plaats,
                telefoonnummer,
                emailadres,
                kvknummer,
        btwnummer,
        rechtsvorm,
        contactpersoon,
        geslacht_contactpersoon,
        email_contactpersoon,
        tel_contactpersoon,
        accounting_bedrijf,
        type_abonnement,
        gebruikersnaam,
        boekhoudprogramma,
        twinfield_abbo,
        betalingsmethode,
        einvoice_email,
        bank_naam,
        tenaamstelling,
        rekeningnummer,
        auto_afschrijving,
        voorwaarden_akkoord,
        gemachtigd_toezegging
                        ) values (
        "
. $_SESSION['bedrijfsnaam'] . ",
                "
. $_SESSION['straat'] . ",
        "
. $_SESSION['huisnummer'] . ",
                "
. $_SESSION['postcode'] . ",
                "
. $_SESSION['plaats'] . ",
                "
. $_SESSION['telefoonnummer'] . ",
                "
. $_SESSION['email'] . ",
                "
. $_SESSION['kvk'] . "
        "
. $_SESSION['btw'] . ",
                "
. $_SESSION['rechtsvorm'] . ",
                "
. $_SESSION['contactpersoon'] . ",
                "
. $_SESSION['geslacht'] . ",
                "
. $_SESSION['emailcontact'] . "
        "
. $_SESSION['telefoonnummercontact'] . ",
                "
. $_SESSION['accounting'] . ",
                "
. $_SESSION['abonnement'] . ",
                "
. $_SESSION['gebruikersnaam'] . ",
                "
. $_SESSION['boekhoudprogramma'] . "
        "
. $_SESSION['twinfield'] . ",
                "
. $_POST['betalingsmethode'] . ",
                "
. $_POST['emailfactuur'] . ",
                "
. $_POST['bank'] . "
        "
. $_POST['tenaamstelling'] . ",
                "
. $_POST['rekeningnummer'] . ",
                "
. $_POST['afschrijving'] . ",
                "
. $_POST['voorwaarden'] . "
        "
. $_POST['gemachtigd'] . "



)"
;


mysql_query($sql);

mysql_close();


header('Location:http://www.........nl/stap5-standaard');

exit;

}

    

  }

  

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 16:36:11
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/07/2012 20:15:00
Quote Anchor link
Ik zou eens kijken naar goede foutafhandeling.
 
Sander Vanier

Sander Vanier

04/07/2012 20:52:22
Quote Anchor link
Bedankt voor de hulp..
 
Write Down

Write Down

04/07/2012 20:55:15
Quote Anchor link
Zonder de foutmelding is dit gewoon gokwerk. Mijn gok gaat uit naar lijn 136. Op eerste zicht lijkt het mij dat daar een komma ontbreekt.

Toevoeging op 04/07/2012 21:41:12:

En nog paar lijnen.
 
Erwin H

Erwin H

04/07/2012 21:42:09
Quote Anchor link
Sander Vanier op 04/07/2012 20:52:22:
Bedankt voor de hulp..

Als je het zou opvolgen heb je er wel iets aamn...
Als je nu gewoon controleert of de query is gelukt (mysql_query geeft namelijk een return waarde) en als dat niet zo is dat je dan de fout kan opsporen met mysql_error, dan kan je het probleem zo oplossen.

En wat write down zegt klopt overigens, meerdere komma's ontbreken....
 
- SanThe -

- SanThe -

04/07/2012 21:45:40
Quote Anchor link
Je mist overal de sql enkele quotes.
 
Sander Vanier

Sander Vanier

04/07/2012 23:08:00
Quote Anchor link
@ - SanThe -, dat was exact het probleem, erg bedankt!

Sander
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.