INSERT INTO probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »
Sander Vanier

Sander Vanier

04/07/2012 20:08:20
Quote Anchor link
Heel erg gek, ik heb code om ingevoerde waardes in mijn tabel te zetten. De databaseconnectie
is juist, want er komt geen foutmelding. Bij het verzenden van de data gaat hij ook netjes naar de volgende pagina alsof alles juit gebeurd is, alleen verschijnt er in de PhpMyAdmin geen data in mijn tabel? Wat gaat er fout? Alvaste bedankt! De code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
session_start();




if(isset($_POST['stop'])) {
    session_destroy(); // Or other session-unsetting logic
    header("Location: http://www.........nl/abonnementen/"); // Reload your page
}

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
<?php



if ( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'  )

   {

  //  Er zijn gegevens verstuurd naar deze pagina!

  //  We gaan de errors in een array bijhouden

  $aErrors = array();


 if  (empty($_POST['betalingsmethode'])) {
    $aErrors['betalingsmethode'] = 'Kies a.u.b. een betalingsmethode';
  }


if  (empty($_POST['voorwaarden'])) {
    $aErrors['voorwaarden'] = 'U dient akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden en Privacy Statement';
  }



if  (empty($_POST['gemachtigd'])) {
    $aErrors['gemachtigd'] = 'U dient gemachtigd te zijn om dit formulier te verzenden';
  }





if  ($_POST['betalingsmethode'] == "EInvoice" && empty($_POST['emailfactuur'])) {
    $aErrors['emailfactuur'] = 'U hebt geen emailadres ingevoerd';
  }


if  ($_POST['betalingsmethode'] == "Incasso" && empty($_POST['bank'])) {
    $aErrors['bank'] = 'Vul de naam van uw bank in';
  }


if  ($_POST['betalingsmethode'] == "Incasso" && empty($_POST['tenaamstelling'])) {
    $aErrors['tenaamstelling'] = 'Vul de tenaamstelling in';
  }


if  ($_POST['betalingsmethode'] == "Incasso" && empty($_POST['rekeningnummer'])) {
    $aErrors['rekeningnummer'] = 'Vul uw rekeningnummer in';
  }


if  ($_POST['betalingsmethode'] == "Incasso" && empty($_POST['afschrijving'])) {
    $aErrors['afschrijving'] = 'Verleen toestemming tot afschrijving';
  }






  if (isset($aErrors) && count($aErrors) == 0 ) {
      

    
//sessie starten


//ingevulde waardes wegschrijven naar sessie

$_SESSION['betalingsmethode'] = $_POST['betalingsmethode'];
$_SESSION['emailfactuur'] = $_POST['emailfactuur'];
$_SESSION['bank'] = $_POST['bank'];
$_SESSION['tenaamstelling'] = $_POST['tenaamstelling'];
$_SESSION['rekeningnummer'] = $_POST['rekeningnummer'];
$_SESSION['afschrijving'] = $_POST['afschrijving'];
$_SESSION['voorwaarden'] = $_POST['voorwaarden'];
$_SESSION['gemachtigd'] = $_POST['gemachtigd'];


$username="Username";
$password="password";
$database="admin_subscriptions";

mysql_connect(localhost,$username,$password);

@
mysql_select_db($database) or die( "Unable to select database");



$sql="insert into subscriptions (
                bedrijfsnaam,
                straat,
        huisnummer,
                postcode,
                plaats,
                telefoonnummer,
                emailadres,
                kvknummer,
        btwnummer,
        rechtsvorm,
        contactpersoon,
        geslacht_contactpersoon,
        email_contactpersoon,
        tel_contactpersoon,
        accounting_bedrijf,
        type_abonnement,
        gebruikersnaam,
        boekhoudprogramma,
        twinfield_abbo,
        betalingsmethode,
        einvoice_email,
        bank_naam,
        tenaamstelling,
        rekeningnummer,
        auto_afschrijving,
        voorwaarden_akkoord,
        gemachtigd_toezegging
                        ) values (
        "
. $_SESSION['bedrijfsnaam'] . ",
                "
. $_SESSION['straat'] . ",
        "
. $_SESSION['huisnummer'] . ",
                "
. $_SESSION['postcode'] . ",
                "
. $_SESSION['plaats'] . ",
                "
. $_SESSION['telefoonnummer'] . ",
                "
. $_SESSION['email'] . ",
                "
. $_SESSION['kvk'] . "
        "
. $_SESSION['btw'] . ",
                "
. $_SESSION['rechtsvorm'] . ",
                "
. $_SESSION['contactpersoon'] . ",
                "
. $_SESSION['geslacht'] . ",
                "
. $_SESSION['emailcontact'] . "
        "
. $_SESSION['telefoonnummercontact'] . ",
                "
. $_SESSION['accounting'] . ",
                "
. $_SESSION['abonnement'] . ",
                "
. $_SESSION['gebruikersnaam'] . ",
                "
. $_SESSION['boekhoudprogramma'] . "
        "
. $_SESSION['twinfield'] . ",
                "
. $_POST['betalingsmethode'] . ",
                "
. $_POST['emailfactuur'] . ",
                "
. $_POST['bank'] . "
        "
. $_POST['tenaamstelling'] . ",
                "
. $_POST['rekeningnummer'] . ",
                "
. $_POST['afschrijving'] . ",
                "
. $_POST['voorwaarden'] . "
        "
. $_POST['gemachtigd'] . "



)"
;


mysql_query($sql);

mysql_close();


header('Location:http://www.........nl/stap5-standaard');

exit;

}

    

  }

  

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:00:12
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/07/2012 20:15:00
Quote Anchor link
Ik zou eens kijken naar goede foutafhandeling.
 
Sander Vanier

Sander Vanier

04/07/2012 20:52:22
Quote Anchor link
Bedankt voor de hulp..
 
Write Down

Write Down

04/07/2012 20:55:15
Quote Anchor link
Zonder de foutmelding is dit gewoon gokwerk. Mijn gok gaat uit naar lijn 136. Op eerste zicht lijkt het mij dat daar een komma ontbreekt.

Toevoeging op 04/07/2012 21:41:12:

En nog paar lijnen.
 
Erwin H

Erwin H

04/07/2012 21:42:09
Quote Anchor link
Sander Vanier op 04/07/2012 20:52:22:
Bedankt voor de hulp..

Als je het zou opvolgen heb je er wel iets aamn...
Als je nu gewoon controleert of de query is gelukt (mysql_query geeft namelijk een return waarde) en als dat niet zo is dat je dan de fout kan opsporen met mysql_error, dan kan je het probleem zo oplossen.

En wat write down zegt klopt overigens, meerdere komma's ontbreken....
 
- SanThe -

- SanThe -

04/07/2012 21:45:40
Quote Anchor link
Je mist overal de sql enkele quotes.
 
Sander Vanier

Sander Vanier

04/07/2012 23:08:00
Quote Anchor link
@ - SanThe -, dat was exact het probleem, erg bedankt!

Sander
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.