INSERT INTO

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »
Theo Huitema

Theo Huitema

15/10/2017 21:12:12
Quote Anchor link
Ik zit alweer vele uren te modderen en van alles te proberen zonder veel succes.
Ik probeer een item aan mijn database toe te voegen. Het script geeft geen fout tot ik het verstuur.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
//connect to database
   $conn = mysqli_connect($db_host, $db_user, $db_pass, $db_name);
   if (!$conn) {   die ('Can not connect to MySQL: ' . mysqli_connect_error());  }

   $sql = "INSERT INTO `db_bidprentjes` (`id`,  `gedcomnummer`, `afbeelding`, `voornaam`, `voornaamzoek`, `voorzetsel`,
             `achternaam`, `achternaamzoek`, `sexe`, `regio`, `geboortedatum`, `geboorteplaats`,
             `doopdatum`, `doopplaats`, `overlijdensdatum`, `overlijdensplaats`, `begrafenisdatum`, `begrafenisplaats`, `crematie`,
             `P1_id`, `P1_naam`, `P1_huwdatum`, `P1_huwplaats`, `P1_kerkdatum`, `P1_kerkplaats`,
             `P2_id`, `P2_naam`, `P2_huwdatum`, `P2_huwplaats`, `P2_kerkdatum`, `P2_kerkplaats`,
             `P3_id`, `P3_naam`, `P3_huwdatum`, `P3_huwplaats`, `P3_kerkdatum`, `P3_kerkplaats`,
             `vader_id`, `vader`, `moeder_id`, `moeder`, `tekst`, `originelen`, `kopie`,
             `Geboortekaart`, `Trouwkaart`, `Rouwkaart`, `Friesland`, `ArchiefRK`, `Verbergen`, `Doc`, `foto`)
          VALUES  (
          `$Zidnr`, `$Ngedcomnummer`,`$Nafbeelding`,`$Nvoornaam`,`$Nvoornaamzoek`,`$Nvoorzetsel`,
          `$Nachternaam`,`$Nachternaamzoek`,`$Nsexe`,`$Nregio`,`$Ngeboortedatum`,`$Ngeboorteplaats`,
          `$Ndoopdatum`,`$Ndoopplaats`,`$Noverlijdensdatum`,`$Noverlijdensplaats`,`$Nbegrafenisdatum`,`$Nbegrafenisplaats`,`$Ncrematie`,
          `$NP1_id`,`$NP1_naam`,`$NP1_huwdatum`,`$NP1_huwplaats`,`$NP1_kerkdatum`,`$NP1_kerkplaats`,
          `$NP2_id`,`$NP2_naam`,`$NP2_huwdatum`,`$NP2_huwplaats`,`$NP2_kerkdatum`,`$NP2_kerkplaats`,
          `$NP3_id`,`$NP3_naam`,`$NP3_huwdatum`,`$NP3_huwplaats`,`$NP3_kerkdatum`,`$NP3_kerkplaats`,
          `$Nvader_id`,`$Nvader`,`$Nmoeder_id`,`$Nmoeder`,`$Ntekst`,`$Noriginele`,`$Nkopie`,
          `$NGeboortekaart`,`$NTrouwkaart`,`$NRouwkaart`,`$NFriesland` , `$NArchiefRK`, `$NVerbergen`,  `$NDoc`, `$Nfoto` )"  ;

if ($conn->query($sql) === TRUE) {
    echo "New record created successfully";
} else {
    echo "Error: " . $sql . "<br>" . $conn->error;
}


Ik kan het formulier invullen en verzenden. Maar bij versturen komt er een fout":

Error: INSERT INTO `db_bidprentjes` (`id`, `gedcomnummer`, `afbeelding`, `voornaam`, `voornaamzoek`, `voorzetsel`, `achternaam`, `achternaamzoek`, `sexe`, `regio`, `geboortedatum`, `geboorteplaats`, `doopdatum`, `doopplaats`, `overlijdensdatum`, `overlijdensplaats`, `begrafenisdatum`, `begrafenisplaats`, `crematie`, `P1_id`, `P1_naam`, `P1_huwdatum`, `P1_huwplaats`, `P1_kerkdatum`, `P1_kerkplaats`, `P2_id`, `P2_naam`, `P2_huwdatum`, `P2_huwplaats`, `P2_kerkdatum`, `P2_kerkplaats`, `P3_id`, `P3_naam`, `P3_huwdatum`, `P3_huwplaats`, `P3_kerkdatum`, `P3_kerkplaats`, `vader_id`, `vader`, `moeder_id`, `moeder`, `tekst`, `originelen`, `kopie`, `Geboortekaart`, `Trouwkaart`, `Rouwkaart`, `Friesland`, `ArchiefRK`, `Verbergen`, `Doc`, `foto`) VALUES ( `1825`, ``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``,``, ``,``,``,`` , ``, ``, ``, `` )
Unknown column '1825' in 'field list'

Weet even niet waar de fout te zoekn, heeft iemand een suggestie?
Gewijzigd op 15/10/2017 22:13:06 door Theo Huitema
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:58:43
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

15/10/2017 21:22:46
Quote Anchor link
Afgezien van het feit dat het een draak van een tabel is (normaliseer eens een beetje) is de foutmelding pijnlijk duidelijk. Je gebruikt ` ipv '. Leer ook gewoon meteen het gebruiken van backticks af, dat levert op termijn alleen maar gezeur op.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/10/2017 21:24:27
Quote Anchor link
Kan je dit tussen code-tags zetten (Zie 'Veelgestelde vragen')

Verder kan je het zelf ook makkelijker maken door enters in je query te plaatsen. Een fout zie je dan zo in je ellenlange querie.

Verder zijn genummerde velden not-done in een database. Kijk ook eens naar Database-normalisatie.
 
Theo Huitema

Theo Huitema

15/10/2017 22:06:23
Quote Anchor link
Ariëm sorry had code tag gebruikt, maar eind tag zat typfout.

Ben, bedankt ik heb al die ' tekens verwijderd en het werkt. Wel vreemd want ik gebruikte die omdat de phpmysql panel bij sql die code aangaf met '. Dit had ik daar vandaan gekopieerd. Maar bedankt, alle verwijderd en het werkte.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/10/2017 22:08:59
Quote Anchor link
Code-tag is tussen blokhaken, en geen vissenhaakjes.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.