Insert into

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

18/07/2015 15:41:57
Quote Anchor link
Ik heb een bestel scriptje en heb dingen geprobeerd maar kom er niet uit.

er zijn 10 query's en ik wil er nog een toevoegen maar het lukte me niet.

Deze query wil ik nog erbij toevoegen, hij stuurt alleen geen gegevens naar de tabel.
Zou iemand dit voor mij kunnen doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
        $query            = "INSERT INTO
                    leden
                    (voornaam,
                    adres,
                    postcode,
                    plaats,
                    email,
                    signupdate)
                    VALUES
                    ('".$naam."',
                    '".$adres."',
                    '".$postcode."',
                    '".$plaats."',
                    '".$email."',
                    '".date("Y-m-d H:i:s")."')";
    $result        = mysql_query($query8) or die (mysql_error());
    $bestellingsID    = mysql_insert_id();


En hier de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
<?php
include('config.php');

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") //als er op submit gedrukt is
{
    extract($_POST); //alle velden ophalen

    $query1            = "INSERT INTO
                    bestellingen
                    (naam,
                    adres,
                    postcode,
                    plaats,
                    email,
                    datum)
                    VALUES
                    ('"
.$naam."',
                    '"
.$adres."',
                    '"
.$postcode."',
                    '"
.$plaats."',
                    '"
.$email."',
                    '"
.date("Y-m-d H:i:s")."')";
    $result1        = mysql_query($query1) or die (mysql_error());
    $bestellingsID    = mysql_insert_id();
    
    $query2            = "SELECT * FROM winkelwagen WHERE ip = '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."'";
    $result2        = mysql_query($query2) or die (mysql_error());
    
    while ($row2 = mysql_fetch_array($result2))
    {

    $query3            = "INSERT INTO
                    besteldeproducten
                    (bestellingsID,
                    productID,
                    aantal)
                    VALUES
                    ('"
.$bestellingsID."',
                    '"
.$row2['productID']."',
                    '"
.$row2['aantal']."')";
    $result3        = mysql_query($query3) or die (mysql_error());
    }

    
    //e-mail bericht opstellen
    $bericht         = "Geachte ".$naam.",\n\n";
    $bericht        .= "U heeft uw bestelling succesvol geplaatst\n\n";
    $bericht        .= "Binnen enkele uren zult u een factuur ontvangen\n";
    $bericht        .= "Uw gegevens en bestelling staan hieronder\n";
    $bericht        .= $naam."\n";
    $bericht        .= $adres."\n";
    $bericht        .= $postcode." ".$plaats."\n\n";
    
    $query4            = "SELECT * FROM bestellingen WHERE id=".$bestellingsID;
    $result4        = mysql_query($query4) or die (mysql_error());
    $row4            = mysql_fetch_array($result4);

    $query5            = "SELECT productID,aantal FROM besteldeproducten WHERE bestellingsID = ".$bestellingsID;
    $result5        = mysql_query($query5) or die (mysql_error());
    
    while ($row5 = mysql_fetch_array($result5))
    {
    
    $query6            = "SELECT naam,prijs FROM producten WHERE id=".$row5['productID'];
    $result6        = mysql_query($query6) or die (mysql_error());
    $row6            = mysql_fetch_array($result6);
        
    $bericht         .= "Product: ".$row6['naam']."\n";
    $bericht        .= "Prijs: ".number_format($row6['prijs'],2,',','.')."\n";
    $bericht        .= "Aantal: ".$row5['aantal']."\n";
    $bericht        .= "Subtotaal: ".number_format($row6['prijs'] * $row5['aantal'],2,',','.')."\n\n";
    $totaalprijs    += $row6['prijs'] * $row5['aantal'];
    }

    $bericht        .= "Totaal: € ".number_format($totaalprijs,2,',','.');

    //e-mail bericht opstellen
    $bericht2         = "Er is een bestelling geplaatst door de klant ".$naam.",\n\n";
    $bericht2        .= "Hieronder ziet u een overzicht van zijn bestelling\n\n";
    $bericht2        .= "Het adres van deze klant is\n";
    $bericht2        .= $naam."\n";
    $bericht2        .= $adres."\n";
    $bericht2        .= $postcode." ".$plaats."\n\n";
    
    $query7            = "SELECT * FROM bestellingen WHERE id=".$bestellingsID;
    $result7        = mysql_query($query7) or die (mysql_error());
    $row7            = mysql_fetch_array($result7);

    $query9            = "SELECT productID,aantal FROM besteldeproducten WHERE bestellingsID = ".$bestellingsID;
    $result9        = mysql_query($query9) or die (mysql_error());
    
    while ($row8 = mysql_fetch_array($result8))
    {
    
    $query10            = "SELECT naam,prijs FROM producten WHERE id=".$row10['productID'];
    $result10        = mysql_query($query10) or die (mysql_error());
    $row10            = mysql_fetch_array($result10);
        
    $bericht2         .= "Product: ".$row10['naam']."\n";
    $bericht2        .= "Prijs: ".number_format($row9['prijs'],2,',','.')."\n";
    $bericht2        .= "Aantal: ".$row9['aantal']."\n";
    $bericht2        .= "Subtotaal: ".number_format($row10['prijs'] * $row9['aantal'],2,',','.')."\n\n";
    $totaalprijs2    += $row9['prijs'] * $row8['aantal'];
    }

    $bericht2        .= "Totaal: € ".number_format($totaalprijs2,2,',','.');

    $headers        = "FROM: ".$from;
    
    //e-mail versturen    
    mail($email,'Uw Bestelling',$bericht,$headers);
    
    mail($emailbestellingen,'Bestelling',$bericht2,$headers);
    
    //winkelwagen leegmaken
    $query10        = "DELETE FROM winkelwagen WHERE ip = '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."'";
    $result10        = mysql_query($query10) or die (mysql_error());
    
    echo('Uw bestelling is geplaatst, u heeft hiervan een bevesting per e-mail ontvangen');

}

else //zolang dat nog niet gedaan is, formulier weergeven
{
    ?>

    <form action="<?php $_SERVER['PHP_SELF'] ?>" method="post">
    <table>
    <tr>
        <td>Naam</td>
        <td><input type="text" name="naam" id="naam"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>E-mail</td>
        <td><input type="text" name="email" id="email"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Adres</td>
        <td><input type="text" name="adres" id="adres"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Postcode</td>
        <td><input type="text" name="postcode" id="postcode"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Plaats</td>
        <td><input type="text" name="plaats" id="plaats"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>&nbsp;</td>
        <td><input type="submit" name="submit" id="submit" value="Bestellen"></td>
    </tr>
    </table>
    </form>
<?php
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 03:49:09
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/07/2015 16:06:10
Quote Anchor link
Het is hier geen afhaalchinees....
Zelfde "tip" daarom als in http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/contact-formulier-intregeren/98272/
Plaats een vacature (, als je zelf niet wilt verdiepen in deze materie).

Denk dat het overigens efficiënter kan. Als ik het zo snel goed zie voer je sommige querys 2x uit. Waarom?

Je weet dat mysql zijn langste tijd heeft gehad? Gebruik mysqli of pdo.
Gewijzigd op 18/07/2015 16:12:09 door Obelix Idefix
 
Jan de Laet

Jan de Laet

18/07/2015 20:23:57
Quote Anchor link
Je query staat in $query (regel 1), maar je gebruikt $query8 (regel 16)?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/07/2015 20:26:21
Quote Anchor link
Nummers in variabelen ($query4, $row6 etc) zijn altijd de beste ingrediënten voor verwarring. Weet jij nog over 4 weken nog wat $query4 doet?


Noem het gewoon bij wat het doet.

$result_userdetails = mysqli_query(.....);
$userdetails = mysqli_fetch_assoc(....);

Verder kan je op lijn 119
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_SERVER['PHP_SELF'] ?>
weglaten. Ten eerste omdat de uitvoer standaard al op dezelfde pagina wordt verwacht, en ten tweede is deze code zinloos omdat je niks echo'd.

En de foutafhandeling kan overigens ook een stuk netter met if-else.
Gewijzigd op 18/07/2015 20:29:12 door - Ariën -
 
Jacco Engel

Jacco Engel

19/07/2015 12:52:34
Quote Anchor link
Je zet je sql in $query , en je probeert $query8 uit te voeren. niet zo gek dat het niet werkt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.