INSERT probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »
Yannick Bogaert

Yannick Bogaert

26/09/2010 15:10:03
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

zit met een klein probleem, ik krijg volgende foutmelding:

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 26


als ik onderstaande query laat lopen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<?php
$datum
= date("d/m/y");
$to = "[email protected]";
$problem = $_POST[problem];
$fl1 = $_POST[fl1];
$fr1 = $_POST[fr1];
$to1 = $_POST[to1];
$dl1 = $_POST[dl1];
$px1 = $_POST[px1];
$fl2 = $_POST[fl2];
$fr2 = $_POST[fr2];
$to2 = $_POST[to2];
$dl2 = $_POST[dl2];
$px2 = $_POST[px2];
$fl3 = $_POST[fl3];
$fr3 = $_POST[fr3];
$to3 = $_POST[to3];
$dl3 = $_POST[dl3];
$px3 = $_POST[px3];
$fl4 = $_POST[fl4];
$fr4 = $_POST[fr4];
$to4 = $_POST[to4];
$dl4 = $_POST[dl4];
$px4 = $_POST[px4];
$addi = $_POST[additional];
$auth1 = $_POST[auth1];
$auth2 = $_POST[auth2];
$ip =  $_SERVER[REMOTE_ADDR];

$dbhost = 'xxx';
$dbuser = 'xxx';
$dbpass = 'xxx';

$conn = mysql_connect($dbhost, $dbuser, $dbpass) or die                      ('Error connecting to mysql');

$dbname = 's7654sho_report';
mysql_select_db($dbname);

//echo" '$problem','$fl1','$fr1','$to1','$dl1','$px1','$fl2','$fr2','$to2','$dl2','$px2','$fl3','$fr3','$to3','$dl3','$px3','$fl4','$fr4','$to4','$dl4','$px4','$addi','$auth1','$auth2','$ip'";

      $sql="INSERT INTO fi( problem1, fl1, fr1, to1, dl1, px1, fl2, fr2, to2, dl2, px2, fl3, fr3, to3, dl3, px3, fl4, fr4, to4, dl4, px4, addi, auth1, auth2, ip)
VALUES(
'"
. mysql_real_escape_string($problem) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fl1) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fr1) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($to1) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($dl1) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($px1) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fl2) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fr2) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($to2) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($dl2) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($px2) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fl3) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fr3) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($to3) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($dl3) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($px3) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fl4) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fr4) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($to4) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($dl4) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($px4) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($addi) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($auth1) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($auth2) . "',)";
//'$problem','$fl1','$fr1','$to1','$dl1','$px1','$fl2','$fr2','$to2','$dl2','$px2','$fl3','$fr3','$to3','$dl3','$px3','$fl4','$fr4','$to4','$dl4','$px4','$addi','$auth1','$auth2','$ip')";
    if (!mysql_query($sql,$conn))
    {

    die('Error: ' . mysql_error());
    }
  
echo " Your Irregularity been stored and send out to your selected distribution list "
?>


Iemand een idee waar het fout loopt? want na uren staren raak ik er maar niet wijzer uit :-(
Gewijzigd op 26/09/2010 15:11:24 door Yannick Bogaert
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:51:41
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

26/09/2010 15:16:55
Quote Anchor link
het is $_POST[''] in plaats van $_POST[]
 
Yannick Bogaert

Yannick Bogaert

26/09/2010 15:20:54
Quote Anchor link
met of zonder de '' als ik de variabelen echo worden
ze wel goed weergegeven.

Heb toch overal eens de '' bijgezet maar krijg zelfde foutmelding.

Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 26
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

26/09/2010 15:21:54
Quote Anchor link
ow ik zie het al, er staat achter de laatste regel nog een comma:
'" . mysql_real_escape_string($auth2) . "',)";
 
Yannick Bogaert

Yannick Bogaert

26/09/2010 15:32:51
Quote Anchor link
damm inderdaad dom van me!

Nu krijg ik wel nog volgende fout:
Error: Column count doesn't match value count at row 1

Er zit namelijk nog in de tabel een veld record dat de primary index
is en auto_increment. Heb al paar dingen gelezen en blijkbaar moet
je ook dat veld opnemen in de INSERT maar dan met als waarde gewoon ''.

Heb dit geprobeerd maar geen geluk, iemand nog een idee?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

26/09/2010 15:35:14
Quote Anchor link
die hoef je niet eens te gebruiken, die kan je gewoon uit je query halen
 
- SanThe -

- SanThe -

26/09/2010 15:38:58
Quote Anchor link
Mis je het 'ip' niet?
 
Milo S

Milo S

26/09/2010 15:49:32
Quote Anchor link
Die fout krijg je omdat, je 25 waardes geeft alleen maar 24 dingen om in te vullen zegmaar.

Dit moet kloppen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<?php
# De Query
$qry = "INSERT INTO
            fi
                (
                problem1,
                fl1,
                fr1,
                to1,
                dl1,
                px1,
                fl2,
                fr2,
                to2,
                dl2,
                px2,
                fl3,
                fr3,
                to3,
                dl3,
                px3,
                fl4,
                fr4,
                to4,
                dl4,
                px4,
                addi,
                auth1,
                auth2,
                ip
                )
        VALUES
            (
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['problem1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fl1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fr1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['to1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['dl1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['px1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fl2'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fr2'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['to2'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['dl2'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['px2'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fl3'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fr3'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['to3'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['dl3'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['px3'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fl4'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fr4'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['to4'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['dl4'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['px4'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['addi'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['auth1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['auth2'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_SERVER['REMOTE_ADDR'] )."'
            )"
;

if( $sql = mysql_query( $qry ) )
{

    # Goed
}
else
{
    # Fout
}
?>



Als je voortaan in een keer je query netjes opbouwt zie je dat veel sneller. Ook maak je onnodig variabelen.

Edit
Santhe was me net voor. En ik twijfel aan je database model, kunnen we daar misschien een kijkje in nemen?
Gewijzigd op 26/09/2010 15:52:07 door Milo S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.