INSERT vraag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

10/08/2015 19:51:13
Quote Anchor link
Hallootjes.

Een vraagje. Wat ik nu wil maken is een pagina waarop de gebruiker een overzicht kan maken van zijn favoriete websites.
Nu heb ik een form met 2 invulvelden.
Eerste invulveld is de naam van de website.
en de tweede daar vult de gebruiker de link in.
Vervolgens zou ik willen dat deze site toegevoegd word in de databasetabel met de ID van de gebruiker.
Dus stel de ID van de gebruiker is 2. Dan zou ik willen dat de website (dus de gegevens uit de form) toegevoegd worden aan databasetabel '2'. Maar dat als de ID 3 is, de website (met de gegevens uit de form) toegevoegd word aan databasetabel '3'.

Desnoods ipv de ID, de naam van de gebruiker als naam van de databasetabel.

Hoe krijg ik dat voor elkaar?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 00:34:11
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/08/2015 20:17:39
Quote Anchor link
Als je per gebruiker een databasetabel wilt aanmaken, dan klopt je databasemodel niet.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

10/08/2015 20:39:35
Quote Anchor link
^ What he said.

Je zou ook een kolom user_id kunnen introduceren in die tabel, dan kun je volstaan met één tabel.

Vervolgens kun je alle links van een gebruiker opvragen middels die kolom.

En als je InnoDB gebruikt wordt deze kolom automatisch geïndexeerd (mits je user_id kolom een foreign key is naar je user tabel, wat uit oogpunt van structuur wel een zinnig plan is).
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

12/08/2015 17:18:43
Quote Anchor link
Ik snap uiteraard dat van elke gebruiker een databsetabel maken niet handig is.
Maar hoe sla ik een rij linkjes op bij een specifieke gebruiker, en zorg ik ervoor dat ik op de site de sites van die specifieke gebruiker kan ophalen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/08/2015 17:24:50
Quote Anchor link
Een tabel met de URL's met de velden: URL en UserID.

Kan je tevensde titel van jouw topic verduidelijken zodat anderen je probleem- / vraagstelling zien?
Gewijzigd op 12/08/2015 17:27:12 door - Ariën -
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

12/08/2015 17:39:31
Quote Anchor link
De database in site ziet er nu zo uit.
De database heet AIN. Daarin zit een tabel Users met de kolommen: Username, Password, ID & websites.
Inmiddels heb ik het voor elkaar dat hij de websites weergeeft in tabel, alleen dan in 1 vak naast elkaar, ipv 1 vak per website. Hoe krijg ik dat voorelkaar?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/08/2015 17:46:54
Quote Anchor link
Tweede tabel gebruiken.
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

12/08/2015 18:00:35
Quote Anchor link
Hij weergeeft alle websites die ik op een rijtje in een longtext heb gezet, naast elkaar in 1 vakje van het tabel. Wat ik wil is dat hij per vakje 1 website weergeeft.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/08/2015 18:15:56
Quote Anchor link
Waarom sla je de URL's niet in een aparte tabel op; zoals er diverse keren geopperd is?

Want je vraagt advies, krijgt advies, maar je doet er niks mee?
Gewijzigd op 12/08/2015 18:20:20 door - Ariën -
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

12/08/2015 18:50:02
Quote Anchor link
Leesfout oid van mijn kant.
Inmiddels, volgensmij tenminste, is het opgelost.
Ik heb een tabel gemaakt genaamd Websites met Naam, URL en id.
Vervolgens een site gemaakt waarop de gebruiker een website kan toevoegen, door middel van oa een form waarin de gebruiker de naam van de site en de URL invult. Vervolgens komt er in de tabel "Websites" de website die ingevuld is te staan met onder id, het id van degene die de website toegevoegd heeft.

Waarschijnlijk lukt het nu alsnog het goed te weergeven op de site.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

12/08/2015 20:54:21
Quote Anchor link
Het is sowieso een goede gewoonte om elk record (elke tabel-regel) te identificeren met een uniek id, zodat je hier aan kunt refereren.

Daarnaast is het een goede gewoonte om kolomnamen een omschrijvende naam te geven, zodat je kolomnamen zelf-documenterend zijn.

Dat gezegd hebbende, is de kolomnaam id, die als doel heeft om aan te geven van welke gebruiker deze is, te vaag.

Ik zou twee dingen doen:
- de tabel voorzien van een auto_increment id
- de kolom id hernoemen naar user_id of iets soortgelijks, zodat de functie hiervan direct duidelijk is
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.