insertAfter object elelment

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

09/05/2017 10:33:58
Quote Anchor link
Ik heb code waarbij object elementen worden gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
            var upvoteEl = $('<button/>', {
                'class': 'action upvote' + (commentModel.userHasUpvoted ? ' highlight-font' : '')
            }).append(upvoteIcon);
            
            
            $( "<p>Test</p>" ).insertAfter( upvoteEl );


Als het geen objecten zijn, en ik refereer direct naar een class of id o.i.d , dan werkt alles prima, maar op deze wijze lukt het niet.

ik wil in dit geval bijv test na de button tag, maar er komt niks. Ook geen foutmelding.

nog iets

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
            var downvoteEl = $('<button/>', {
                'class': 'action downvote' + (commentModel.userHasUpvoted ? ' highlight-font' : '')
            }).append(downvoteIcon).append($('<span/>', {
                text: commentModel.downvoteCount,
                'class': 'downvote-count'
            }));


dit genereerd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<button class="action downvote highlight-font"><i class="fa fa-thumbs-down"></i><span class="downvote-count">0</span></button>


maar ik wil juist

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<button class="action downvote highlight-font"><i class="fa fa-thumbs-down"></i></button>

<span class="downvote-count">0</span>


maar krijg ik niet voor elkaar, weet iemand wat ik verkeerd doe?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:37:58
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

09/05/2017 10:48:07
Quote Anchor link
Hint: Wanneer je een stuk HTML *na* een button wilt hebben moet je het aan het bovenliggende element appenden en niet aan de button.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

09/05/2017 13:55:39
Quote Anchor link
Quote:
Hint: Wanneer je een stuk HTML *na* een button wilt hebben moet je het aan het bovenliggende element appenden en niet aan de button.


Maar daar is de insertAfter toch voor. het moet als siblings ongevoerd worden.
bovenliggend kan een parent zijn of een bovenliggende sibling. Zonder details is het nogal onduidelijk hoe je dit beschrijft.
Als je even goed leest, dan lees je dat het gewoon werkt als ik het zonder objecten doe, maar op deze wijze lukt het niet.

Nog een herhaling:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
            var upvoteEl = $('<button/>', {
                'class': 'action upvote' + (commentModel.userHasUpvoted ? ' highlight-font' : '')
            }).append(upvoteIcon);


deze bovenstaande code maakt de button aan.

NAAST deze button (sibling) wil ik bijv: <p>Test</p> plaatsen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$( "<p>Test</p>" ).insertAfter( upvoteEl );


dit is wat niet werkt.

UPDATE

Mijn code was gewoon goed, maar het werkt alleen als ik een timeout erin plaats.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
setTimeout(function() {
   $( "<span>Test</span>" ).insertAfter( upvoteEl );
}, 1250);


maar als ik hem nested als child in button wil hebben, doet hij het wel zonder timeout:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
            var upvoteEl = $('<button/>', {
                'class': 'action upvote' + (commentModel.userHasUpvoted ? ' highlight-font' : '')
            }).append(upvoteIcon).append($('<span/>', {
                text: commentModel.upvoteCount,
                'class': 'upvote-count'
            }));

Hoe zorg ik ervoor dat ik code kan invoeren zonder timeout en niet als child van de button?

UPDATE

ik heb een hacky oplossing,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
var checkExist = setInterval(function() {
   if (upvoteEl.length) {
      console.log("Exists!");
       $(upcount).insertAfter( upvoteEl );
      clearInterval(checkExist);
   }
}, 100); // check every 100ms


is er een betere manier?
Gewijzigd op 09/05/2017 14:52:15 door Daniel van Seggelen
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/05/2017 15:16:46
Quote Anchor link
Je append de icon aan de button en de span aan de icon beide aan de button.

Waarom niet gewoon een simpele HTML snippet in JS in plaats van proberen HTML te bouwen met JS?

Wat je wss wilt:
var button = ...
button.append(jeIconHiero)
button.insertAfter(jeSpanHiero)

Maar een simpele HTML snippet is wellicht beter leesbaar?
Gewijzigd op 09/05/2017 15:17:51 door Thomas van den Heuvel
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

09/05/2017 15:29:55
Quote Anchor link
omdat ik ik een script http://viima.github.io/jquery-comments/ aanpas en die is zo geschreven,
vele dependancies, dus grote kans is als ik dit hier aanpas, vele andere dingen niet werken, dus ik probeer hun stijl aan te houden.

Of wellicht mis ik iets? hoe bedoel je precies met alleen JS?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/05/2017 15:50:18
Quote Anchor link
x.append = voeg achteraan toe IN element x
x.insertAfter = voeg toe NA element x

Mogelijk ben je er al door de tweede append te veranderen in insertAfter?

EDIT Maar dan wel met chaining. Wat jij doet in je initiële codefragment is:

var bla = button.append(...)
bla.append(...)

Maar die eerste append(...) is een callback-functie, dus bla.append(...) wordt al uitgevoerd terwijl bla nog gecreëerd wordt.

Doe dus alles na elkaar:
var bla = button
bla.append(...)
bla.insertAfter(...)

Of alles tegelijkertijd:
var bla = button.append(...).insertAfter(...)

Maar geen mengvorm want dat gaat geheid mis. Bij de aanroep van een callback-functie gaat alle code NA deze callback-functie DIRECT door, je hebt dan dus als het ware twee "code-threads" die tegelijkertijd worden uitgevoerd. Je kunt dan niet voortbouwen op iets wat mogelijk nog niet klaar (in uitvoering) is.
Gewijzigd op 09/05/2017 15:56:55 door Thomas van den Heuvel
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

09/05/2017 16:45:30
Quote Anchor link
Of alles tegelijkertijd:
var bla = button.append(...).insertAfter(...)


Dit heb ik al geprobeerd in een eerder stadium en werkt niet, dat was ook de reden waarom ik hem hier post:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
    var upcount = $('<span/>', {
                text: commentModel.upvoteCount,
                'class': 'upvote-count'
    });


            var upvoteEl = $('<button/>', {
                'class': 'action upvote' + (commentModel.userHasUpvoted ? ' highlight-font' : '')
            }).append(upvoteIcon).insertAfter(upcount);


werkt dus niet, hij word niet aangemaakt.
. Geen foutmeldingen ook. Maar denk dat het element daarvoor bij append nog niet gemaakt is, want met een interval werkt het alleen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/05/2017 18:08:03
Quote Anchor link
Uhm, heb je dit hele gedoe wel in een $().ready(function() { ... }) blok staan?
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

09/05/2017 18:19:49
Quote Anchor link
jazeker wel.
maar goed het werkt allemaal wel goed met een interval lijkt het. Is dit wel betrouwbaar?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/05/2017 19:40:10
Quote Anchor link
Als dit een standaard brok functionaliteit is, heeft dat ding dan geen hooks/callbacks of wat dan ook waar je op in kan haken, oftewel, doe je je aanpassingen wel op de Goede Manier?

Zo'n timeout lijkt mij een kunstgreep, en gaat mogelijk ook niet altijd werken als er een hickup in het netwerk zit waardoor dingen langer duren.

En als je hier geen custom code op kunt schrijven is dat ding een baksteen, of was het nooit de bedoeling dat dit uberhaupt kon.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.