install config script maken?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gerard Nijboer

Gerard Nijboer

23/12/2008 18:41:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb al op vele plekken gezocht, maar kan maar niet een correct werkend script vinden.
Ik wil voor mijn script een install script maken, die zowel een config.php aanmaakt en de MySQL table aanmaakt.
Kan iemand mij vertellen op welke wijze ik het beste het bestand config.php kan aanmaken en vervolgens de configuratie wegschrijven naar dat bestand, inclusief de php tags.
Alvast hartelijk bedankt voor de hulp.

Groetjes,
Gerard

EDIT
Sorry, laat maar, had het niet goed getest, dit werkt namelijk gewoon:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$configfile
= "<? echo 'hallo!';?>";
file_put_contents("gerard.php",$configfile);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerard Nijboer
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:33:39
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

23/12/2008 19:52:00
Quote Anchor link
Dat werkt inderdaad gewoon zelfs met de shorttags
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.