Installer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

13/11/2004 11:50:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal, ik heb voor een script van mij het volgende install script gemaakt en ik vroeg me af wat jullie ervan vinden.

En geef aub goede kritiek, met uitleg erbij, zodat ik er ook nog wat aan heb :P!

DEMO: http://masterdisaster.e-dentify.nl/phphulp/install.php

------------Install.php------------------
<html>
<head>
<title>MD's - INSTALLER</title>
<LINK REL="StyleSheet" HREF="./style.css" TYPE="text/css">
</head>
<body>
<center>

<div id="top">
MD's - Installer
</div>

<br><br>
<font size="1" face="verdana">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$do
= $_GET['do'];

if(file_exists('install.lock'))
{

    ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
<b>De installatie kan niet verder gaan in verband met de volgende error(s):</b><br><br>
Deze installeerder is gelockt!<br>Verwijder het 'install.lock' bestand via ftp, om het opnieuw te installeren.
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
}
else
{
    if($do == "")
    {

        ?>

<div id="standaard">
<b>Installatie begonnen...</b><br>
Vul hieronder aub uw database gegevens in:

<FORM METHOD="POST" ACTION="install.php?do=stap2">
<table>
<tr>
<td><b>SQL Host</b></div></td>
<td><input type="text" name="host" value="localhost"> *</td>
</tr>
<tr>
<td><b>SQL Database Naam</b></td>
<td><input type="text" name="database"> *</td>
</tr>
<tr>
<td><b>SQL Username</b></td>
<td><input type="text" name="user"> *</td>
</tr>
<tr>
<td><b>SQL Password</b></td>
<td><input type="password" name="pass"></td>
</tr>
</table>
<br>
* = Vereist<br>
<INPUT TYPE="submit" value="Naar stap 2"><INPUT TYPE="reset" value="Reset">
</FORM>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
    }
    elseif($do == "stap2")
    {

        $sql['host'] = $_POST['host'];
        $sql['database'] = $_POST['database'];
        $sql['username'] = $_POST['user'];
        $sql['password'] = $_POST['pass'];

        if($sql['host'] == "" OR $sql['database'] == "" OR $sql['username'] == "")
        {

            ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
U moet alle tekstboxen invullen waar een '*' bijstaat.<br>
Gebruik de 'terug' knop in uw browser om terug te gaan.<br>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
        }
        else
        {
            @
mysql_connect($sql['host'], $sql['username'], $sql['password']) or $error = "1";
            if($error == "1")
            {

                ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
Kon geen verbinding maken met de database, weet u zeker dat de informatie goed is ingevuld?
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
            }
            else
            {
                @
mysql_select_db($sql['database']) or $error = "2";
                if($error == "2")
                {

                    ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
Kon de database niet selecteren, weet u zeker dat de informatie goed is ingevuld?
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?
                }
                else
                {
                    if($EC = fopen('config.php', 'w' ) )
                    {

                        fwrite($EC, "<?\n\$sql['host'] = \"".$sql['host']."\"; \n\$sql['database'] = \"".$sql['database']."\"; \n\$sql['username'] = \"".$sql['username']."\"; \n\$sql['password'] = \"".$sql['password']."\"; \n?>");
                        fclose($EC);
                    }


                    if(!file_exists('config.php'))
                    {

                        ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
De gegevens konden niet in het config bestand worden gezet!<br>
Probeer het opnieuw (door te refreshen) of doe het volgende:<br><br>
Maak een php bestand aan en noem deze 'config.php'.<br>
Plaats in dat bestand het volgende:<br><br>
<div align="LEFT">
<TEXTAREA ROWS="7" COLS="50">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo "<?\n\$sql['host'] = \"".$sql['host']."\"; \n\$sql['database'] = \"".$sql['database']."\"; \n\$sql['username'] = \"".$sql['username']."\"; \n\$sql['password'] = \"".$sql['password']."\"; \n?>"; ?>

</TEXTAREA>

<br><br>
Als u dat heeft gedaan, druk dan op F5 op uw toetsenbord of klik op refresh.
</div>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
                    }
                    else
                    {
                        ?>

<div id="standaard">
Klaar met de voorbereidingen.<br><br>
Klik op volgende als u de tabellen wilt gaan maken.
<FORM METHOD="POST" ACTION="install.php?do=stap3">
<INPUT TYPE="submit" value="Volgende">
</FORM>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
                    }
                }
            }
        }
    }

    elseif($do == "stap3")
    {

        if(!file_exists('config.php'))
        {

            ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
Het bestand 'config.php' bestaat niet.<br>
Druk op vorige, of begin de installatie overnieuw om dit bestand aan te maken.
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
        }
        else
        {
            include('config.php');
            @
mysql_connect($sql['host'], $sql['username'], $sql['password']) or $error = "1";
            if($error == "1")
            {

                ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
Kon geen verbinding maken met de database, weet u zeker dat de informatie goed is ingevuld?
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
            }
            else
            {
                @
mysql_select_db($sql['database']) or $error = "2";
                if($error == "2")
                {

                    ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
Kon de database niet selecteren, weet u zeker dat de informatie goed is ingevuld?
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?
                }
                else
                {
                    # --------------------------------------------------------
    
                    mysql_query("CREATE TABLE `config` (  `id` int(9) unsigned NOT NULL auto_increment  PRIMARY KEY  (`id`)) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1 PACK_KEYS=0 AUTO_INCREMENT=2") or $config_1 = mysql_error();

                    if($config_1 != "error"){
                        mysql_query("INSERT INTO config VALUES (1, 100)") or $config_2 = mysql_error();
                    }


                    # --------------------------------------------------------

                    mysql_query("CREATE TABLE `invoeringen` (  `id` int(9) unsigned NOT NULL auto_increment  PRIMARY KEY  (`id`)) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1 PACK_KEYS=0 AUTO_INCREMENT=2") or $invoer = mysql_error();

                    # --------------------------------------------------------

                    if($config_1 != "")
                    {

                        ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
Kon de tabel 'config' niet maken.<br>
Mysql gaf de volgende error:<br>
<br>
<div align="LEFT">
<TEXTAREA ROWS="4" COLS="30">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $config_1; ?>
</TEXTAREA>
</div>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
                    }
                    elseif($config_2 != "")
                    {

                        ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
Kon geen gevens in de tabel 'config' zetten.<br>
Mysql gaf de volgende error:<br>
<br>
<div align="LEFT">
<TEXTAREA ROWS="4" COLS="30">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $config_2; ?>
</TEXTAREA>
</div>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
                    }
                    else
                    {
                        if($invoer != "")
                        {

                            ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
Kon de tabel 'invoeringen' niet maken.<br>
Mysql gaf de volgende error:<br>
<br>
<div align="LEFT">
<TEXTAREA ROWS="4" COLS="30">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $invoer; ?>
</TEXTAREA>
</div>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?
                        }
                        else
                        {
                            if($FH = fopen('install.lock', 'w' ) )
                            {

                                fwrite($FH, 'block', 4);
                                fclose($FH);
                            }


                            if(file_exists('install.lock'))
                            {

                                echo "<div id=\"standaard\">";
                                echo "<br>- Tabel 'config' gemaakt!";
                                echo "<br>- Tabel 'invoeringen' gemaakt!";
                                echo "<br><br><font color=\"#00CC00\"><b>Tabellen succesvol gemaakt!</b></font>";

                                echo "<br><br><hr id=\"lijn\"><br>";

                                echo "Het 'install.lock' bestand is succesvol gemaakt.<br>Dit is voor beveiliging.<br>Als je hem opnieuw wilt installeren moet je het 'install.lock' bestand verwijderen.<br><br><b>Let op:</b><br>Voor extra beveiliging, kunt u het beste het install.php bestand verwijderen!";
                                echo "</div>";
                            }

                            else
                            {
                                echo "<div id=\"standaard\">";
                                echo "<br>- Tabel 'config' gemaakt!";
                                echo "<br>- Tabel 'invoeringen' gemaakt!";
                                echo "<br><br><font color=\"#00CC00\"><b>Tabellen succesvol gemaakt!</b></font>";

                                echo "</div><br><br>";
                                ?>

<div id="errorbox">
<font color="#FF0000" size="3"><b>Error!</b></font><br><br>
Kon het 'install.lock' bestand niet maken!<br>
Voor veiligheid moet u het 'install.php' bestand verwijderen!
</div>
<br><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
                            }

                            
                        }
                    }
                }
            }
        }
    }
}

?>

</div>
<br><br><br>
Installer script &copy; M-D 2004-2005
</font>
</center>
</body>
</html>
-------------------Einde bestand-----------
Gewijzigd op 13/11/2004 13:05:00 door Bart Waarom verplicht
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:00:30
 
Micha

Micha

13/11/2004 12:07:00
Quote Anchor link
Mss een voorbeeld handig?
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

13/11/2004 12:11:00
Quote Anchor link
Kan niet echt, want dan kan het maar één keer worden gebruikt...

ivm veiligheid :p...
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

13/11/2004 13:04:00
Quote Anchor link
Hier is een demo, maar je kan der niet echt veel zien:

http://masterdisaster.e-dentify.nl/phphulp/install.php
 
Winston Smith

Winston Smith

13/11/2004 14:04:00
Quote Anchor link
Op zich ziet het er wel gaaf uit, alleen:

-----------------------------------------
Geen tabellen gemaakt!

Tabellen succesvol gemaakt!
-----------------------------------------

Vond ik een beetje raar!
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

13/11/2004 14:16:00
Quote Anchor link
Tis een demo dus hak dat ff veranderd ^^'...

:P!
 
Micha

Micha

13/11/2004 15:36:00
Quote Anchor link
Ziet er best wel mooi uit eigenlijk
 
Maarten

Maarten

15/02/2005 16:52:00
Quote Anchor link
Als Master-Disaster het niet erg vind gebruik ik in mijn script alleen ff dat fwrite gedoetje ... Want dat zocht ik eigenlijk :)
 
Maarten

Maarten

15/02/2005 17:51:00
Quote Anchor link
Dat fwrite gedoe werkt niet :(

Weet iemand hoe ik gewoon bestanden kan wijzigen zoals een config.php?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.