Interactieve vormgeving portfolio

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »
Y S

Y S

12/01/2016 11:40:36
Quote Anchor link
Beste PHPhulpers,

Voor mijn opleiding interactieve vormgeving heb ik een online portfolio website moeten bouwen. Ik ben er in principe tevreden over, maar misschien dat jullie nog verbeterpunten zien qua design of code (HTML5 en responsive is nog in de maak, nu nog HTML4)?

De website.

Alvast bedankt. :)
Gewijzigd op 13/01/2016 18:41:43 door Y S
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 05:30:55
 
Y S

Y S

23/01/2016 16:39:56
Quote Anchor link
Niemand? :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/01/2016 16:46:55
Quote Anchor link
Hij ziet er aardig uit. Zelf zou het makkelijker te lezen zijn als je wat meer spacing tussen de letters gebruikt. Ook je contactgegevens onderin zijn niet echt netjes uitgelijnd.
 
Y S

Y S

23/01/2016 17:25:01
Quote Anchor link
- Ariën - op 23/01/2016 16:46:55:
Hij ziet er aardig uit. Zelf zou het makkelijker te lezen zijn als je wat meer spacing tussen de letters gebruikt. Ook je contactgegevens onderin zijn niet echt netjes uitgelijnd.


Thanks. Ik zal de letterspacing wat verhogen voor betere leesbaarheid. De contactgevens zijn op mijn laptop goed uitgelijnd, dat is dus een "responsive" probleem en zal ik oplossen wanneer de site responsive gemaakt wordt.
 
Eddy E

Eddy E

23/01/2016 17:29:38
Quote Anchor link
Ik is het kleine, te dicht op elkaar geschreven lettertype op donkergrijs niet te lezen.
Je vaardigheden zijn plaatjes, waarom niet met HTML5 die dingen vanaf 0 laten vollopen tot hun punt (en dan nooit precies 90 graden etc...)? Dat maakt wat.
Het lettertype is wel aardig, maar matig leesbaar (grijs op wit) en heeft (vind ik) een te hoge anti-aliassing.
De kop boven je contactformuliertje "Neem contact op" is ook onleesbaar.
 
Y S

Y S

24/01/2016 10:12:58
Quote Anchor link
Eddy E op 23/01/2016 17:29:38:
Ik is het kleine, te dicht op elkaar geschreven lettertype op donkergrijs niet te lezen.
Je vaardigheden zijn plaatjes, waarom niet met HTML5 die dingen vanaf 0 laten vollopen tot hun punt (en dan nooit precies 90 graden etc...)? Dat maakt wat.
Het lettertype is wel aardig, maar matig leesbaar (grijs op wit) en heeft (vind ik) een te hoge anti-aliassing.
De kop boven je contactformuliertje "Neem contact op" is ook onleesbaar.


Heb de afstand tussen de letters wat vergroot, waardoor het beter leesbaar zou moeten zijn. Ook heb ik de grijze tekst wat lichter gemaakt.

De vaardigheden zal ik vervangen door HTML5 donut charts, moet nog even kijken hoe ik dat precies doe.

Leesbaarheid van het lettertype bij 'interesses' verhoogd, door de kleur donkergrijs te maken.

Neem contact op, heb ik een ander lettertype gegeven.

De nieuwe versie staat online.
Gewijzigd op 24/01/2016 10:21:57 door Y S
 
Y S

Y S

03/02/2016 15:15:23
Quote Anchor link
Nieuwste versie gister geüpload, is weer een stukje beter geworden, maar wil graag nog wat adviezen over het design. De cirkels onder vaardigheden ben ik mee bezig om via CSS/jQuery te implementeren, dus dat zit er nog niet in. Ook responsive ben ik nog mee bezig.

De oude versie staat hier: old . y o u r i s c h n e i d e r. c o m
De nieuwe versie hier: y o u r i s c h n e i d e r. c o m

Alvast bedankt.
Gewijzigd op 03/02/2016 15:15:49 door Y S
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

03/02/2016 16:20:58
Quote Anchor link
Even paar dingen:

- Je hebt eerst de footer met copyright en dan pas het contact stukje, dit hoort meestal andersom
- Ik denk dat het er beter uitziet als de contactgegevens recht onder elkaar staan en dat alle contactformulier velden even lang zijn
Gewijzigd op 03/02/2016 16:21:37 door Marthijn Buijs
 
Y S

Y S

04/02/2016 15:28:46
Quote Anchor link
PHP Maarten op 03/02/2016 16:20:58:
Even paar dingen:

- Je hebt eerst de footer met copyright en dan pas het contact stukje, dit hoort meestal andersom
- Ik denk dat het er beter uitziet als de contactgegevens recht onder elkaar staan en dat alle contactformulier velden even lang zijn


De copyright heb ik er expres boven gedaan, vond ik mooi staan zo en ook net even anders dan de rest. Contactformulier wil ik gaan aanpassen en ga ik goed uitlijnen.
 
Eschwin Moerkerken

Eschwin Moerkerken

04/02/2016 18:12:20
Quote Anchor link
Als ik op 'terug naar boven' klik, verspringt de website heel raar. Ik weet niet hoe je dit hebt gedaan maar de website laat 1 miliseconde de bovenkant zien en voert dan de animatie uit. Ik denk dat hier iets niet goed gaat.
 
Y S

Y S

04/02/2016 18:35:39
Quote Anchor link
Eschwin Moerkerken op 04/02/2016 18:12:20:
Als ik op 'terug naar boven' klik, verspringt de website heel raar. Ik weet niet hoe je dit hebt gedaan maar de website laat 1 miliseconde de bovenkant zien en voert dan de animatie uit. Ik denk dat hier iets niet goed gaat.


Daar ben ik van op de hoogte, maar heb geen idee hoe ik dat moet oplossen. Wat ik doe is dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<span class="right"><a href="#top">TERUG NAAR BOVEN <img src="img/backtotop.png" width="13" height="auto" /></a></span></p>


    <script type="text/javascript">
                $(document).ready(function(){
                     $('a[href=#top]').click(function(){
                        $('html, body').animate({scrollTop:0}, 'slow');
                     });
                });
            </script>

De link activeert de code, waardoor hij verspringt.
 
Eschwin Moerkerken

Eschwin Moerkerken

04/02/2016 18:51:24
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$(document).ready(function(){
    $('a[href=#top]').click(function(e){
        e.preventDefault();
        $('html, body').animate({scrollTop:0}, 'slow');
    });
});


Probeer dat eens, ik heb een e.preventDefault() toegevoegd, dit omdat wanneer er nu op de link geklikt wordt de pagina onmiddelijk naar boven wilt en daarna nog een animatie wilt vanaf de huidige 'scrollTop' naar de 0 (dus bovenkant).

Zet daarnaast ook alsjeblieft je code in een extern javascript document die je vervolgens kunt includen net zoals CSS bestanden.

Je kunt ook het volgende stukje code gebruiken om alle anchors met een # href soepel te laten scrollen naar de 'sectie' van het document wat in de 'href' attribuut vermeld wordt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
// Smooth scroll anchor
var $root = $('html, body');
$('a').click(function() {
    $root.animate({
        scrollTop: $( $.attr(this, 'href') ).offset().top
    }, 500);
    return false;
});
 
Y S

Y S

04/02/2016 19:01:05
Quote Anchor link
Eschwin Moerkerken op 04/02/2016 18:51:24:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$(document).ready(function(){
    $('a[href=#top]').click(function(e){
        e.preventDefault();
        $('html, body').animate({scrollTop:0}, 'slow');
    });
});


Probeer dat eens, ik heb een e.preventDefault() toegevoegd, dit omdat wanneer er nu op de link geklikt wordt de pagina onmiddelijk naar boven wilt en daarna nog een animatie wilt vanaf de huidige 'scrollTop' naar de 0 (dus bovenkant).

Zet daarnaast ook alsjeblieft je code in een extern javascript document die je vervolgens kunt includen net zoals CSS bestanden.

Je kunt ook het volgende stukje code gebruiken om alle anchors met een # href soepel te laten scrollen naar de 'sectie' van het document wat in de 'href' attribuut vermeld wordt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
// Smooth scroll anchor
var $root = $('html, body');
$('a').click(function() {
    $root.animate({
        scrollTop: $( $.attr(this, 'href') ).offset().top
    }, 500);
    return false;
});




De eerste code heeft het opgelost. Dank je. :)
 
Y S

Y S

27/02/2016 12:24:03
Quote Anchor link
De afgelopen weken ben ik aan de slag gegaan met het vernieuwen van mijn website en wat heb wat nieuwe dingen bijgevoegd.

Zouden jullie opnieuwd feedback kunnen geven?

Nieuwe website: b e t a . youri s c h n e i d e r. c o m
Oude website: o l d . youri s c h n e i d e r. c o m
Gewijzigd op 27/02/2016 12:24:21 door Y S
 
Wouter J

Wouter J

27/02/2016 19:50:41
Quote Anchor link
Ga voor de grap eens achterover gehangen in je bureaustoel zitten en probeer dan "Mijn naam is Youri Schneider" te lezen. Dan zullen er waarschijnlijk een van deze 2 dingen gebeuren: (a) je gaat vooroverbuigen om het te lezen of (b) je besluit al vrij snel dat je niet kan lezen.

Nu is (a) niet goed voor je lichaam en (b) zorgt ervoor dat je potentiële klanten/geïnteresseerden mist, omdat ze het opgeven. Dit ligt niet aan je kleur gebruik (contrast ratio is prima). Dit ligt echter wel aan je lettertype grootte en de regelafstand. Maak deze allebei wat groter (bijvoorbeeld gewoon 1em en line-height:1.4;). Aangezien je site wat breder is dan eerst is het helemaal niet erg om ook je tekst wat breder te maken. Bijv. width:625px; is nog steeds prima (dan heb je 87 karakters per regel, waarbij 60-90 als prettig lezen wordt ervaart).

Hetzelfde geld voor de tekst in de 4 blokjes eronder. Je lettertype is vrij condensed. Dit moet je voor de leesbaarheid een beetje combineren met wat meer line height (1.4 bijvoorbeeld) en wat grotere tekst. Een interresant artikel: https://ia.net/know-how/responsive-typography-the-basics

Je vaardigheden zijn nu een paar cirkels zonder tekst, ik neem aan dat hier iets mist?

Verder ziet ie er strak uit! Ik zou op je portfolio pagina overigens wel de animate van de "label" en het plaatje gelijk laten oplopen, deze zijn nu wat out-of-sync en dat vind ik een beetje storend werken.
 
L deB

L deB

27/02/2016 22:56:32
Quote Anchor link
Als je onderaan bij het contactformulier niks invult en op verzenden klikt dan is de lay-out erna helemaal verneukt.

Onder vaardigheden staan 5 afbeeldingen.. geen idee wat ze zeggen.

Taalfouten ook: 'eerste half van 2017 klaar' .
 
Y S

Y S

27/02/2016 22:59:51
Quote Anchor link
Wouter J op 27/02/2016 19:50:41:
Ga voor de grap eens achterover gehangen in je bureaustoel zitten en probeer dan "Mijn naam is Youri Schneider" te lezen. Dan zullen er waarschijnlijk een van deze 2 dingen gebeuren: (a) je gaat vooroverbuigen om het te lezen of (b) je besluit al vrij snel dat je niet kan lezen.

Nu is (a) niet goed voor je lichaam en (b) zorgt ervoor dat je potentiële klanten/geïnteresseerden mist, omdat ze het opgeven. Dit ligt niet aan je kleur gebruik (contrast ratio is prima). Dit ligt echter wel aan je lettertype grootte en de regelafstand. Maak deze allebei wat groter (bijvoorbeeld gewoon 1em en line-height:1.4;). Aangezien je site wat breder is dan eerst is het helemaal niet erg om ook je tekst wat breder te maken. Bijv. width:625px; is nog steeds prima (dan heb je 87 karakters per regel, waarbij 60-90 als prettig lezen wordt ervaart).

Hetzelfde geld voor de tekst in de 4 blokjes eronder. Je lettertype is vrij condensed. Dit moet je voor de leesbaarheid een beetje combineren met wat meer line height (1.4 bijvoorbeeld) en wat grotere tekst. Een interresant artikel: https://ia.net/know-how/responsive-typography-the-basics

Je vaardigheden zijn nu een paar cirkels zonder tekst, ik neem aan dat hier iets mist?

Verder ziet ie er strak uit! Ik zou op je portfolio pagina overigens wel de animate van de "label" en het plaatje gelijk laten oplopen, deze zijn nu wat out-of-sync en dat vind ik een beetje storend werken.


Bedankt voor je reactie Wouter.

Ik ben het met je eens dat de tekst wat lastig te lezen was en heb deze vergroot en een line-height toegevoegd van 1.4em. Ook de breedte heb ik verhoogt en dat ziet er een stuk beter uit. Wel heb ik het wat subtieler aangepast dan jij voorstelde, omdat het er niet echt goed uitzag. De spatiëring heb ik ook aangepast bij de tekst onder 'interesses', zodat dit minder compact is en beter leesbaar wordt.

De cirkels onder vaardigheden worden gegenereerd door een jQuery plugin, ik heb namelijk geen idee hoe ik dat zou moeten maken. Het is de bedoeling dat daar dezelfde tekst in komt te staan als bij de oude website, echter is dat me tot op heden nog niet gelukt.

L deB op 27/02/2016 22:56:32:
Als je onderaan bij het contactformulier niks invult en op verzenden klikt dan is de lay-out erna helemaal verneukt.

Onder vaardigheden staan 5 afbeeldingen.. geen idee wat ze zeggen.

Taalfouten ook: 'eerste half van 2017 klaar' .



Klopt, die pagina werk ik pas bij wanneer de andere pagina's zijn zoals ik wil, anders blijf ik bezig met aanpassen.

Taalfout heb ik verbetert.

Bijgewerkte versie staat online
Gewijzigd op 27/02/2016 23:11:57 door Y S
 
Y SS

Y SS

02/02/2017 17:09:27
Quote Anchor link
Iedereen hierboven nogmaals dank voor de hulp. Inmiddels zijn we alweer bijna een jaar verder sinds mijn laatste reactie en ik ben dan ook hard bezig geweest met een veel betere versie. Op die nieuwe versie zou ik graag weer feedback willen ontvangen. De site is nog niet helemaal af, ik wil dan ook vooral feedback over de pagina's die in het menu staan. Doorklikpagina's die niet in het menu staan werken nog niet, evenals het contactformulier en de buttons om die te bereiken (op de homepage). Hij is overigens ook nog niet respsonsive.

Om een goede vergelijking te geven van mijn vooruitgang, plaats ik ook de link naar de oude versie:

oude versie
nieuwe versie

Alvast bedankt.

Ps: omdat deze nog niet zover naar beneden geduwd was, dacht ik dat in hetzelfde topic plaatsen wel zou worden gewaardeerd.
Gewijzigd op 02/02/2017 17:09:54 door Y SS
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

02/02/2017 19:49:01
Quote Anchor link
Ondanks dat hij niet responsive is, zou je voortaan rekening willen houden met schermen die niet Full HD zijn? Verder ziet het er wel netjes uit. Je zou een lettertype van Google Fonts kunnen gebruiken en misschien "fade" bij een hover op je Case afbeeldingen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.