Internet Explorer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

04/04/2009 18:44:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem, ik gebruik een template die niet echt goed werkt in IE, daarom wil ik graag dat gebruikers een melding krijgen voordat ze de site bezoeken, firefox bezoekers enzo mogen gelijk door.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:08:02
 

04/04/2009 18:46:00
Quote Anchor link
Javascript denk ik

Ff code uitvoeren per browser (If is ie ) ofzo ik weet het niet heb het wel eens gezien, javascript is niet echt mijn kant .
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

04/04/2009 18:48:00
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2009 18:50:00
Quote Anchor link
Onzin, maak je site valid.
 
Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

04/04/2009 18:54:00
Quote Anchor link
Ik weet ook niet waar dat aan ligt, ik heb nu:
55 Errors, 5 warning(s)

En de meeste zijn xml fouten, maar als ik een code toevoeg dat ie xml wordt, verdwijnt de layout.

Maar, wat voor javascript code moet ik hebben, ik heb nu een, maar ik krijg hem in safari en niet in internet explorer.
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2009 18:57:00
Quote Anchor link
Sjoerd schreef op 04.04.2009 18:54:
ik heb nu:
55 Errors, 5 warning(s)

Dan heb je nog wel het een en ander te doen.
 
Noppes

Noppes

04/04/2009 18:59:00
Quote Anchor link
en nu nog nadere uitleg:
'ik gebruik een template die niet echt goed werkt in IE'

wat bedoel je met template
CSS of wat anders

en je kakelt over problemen maar je verteld ons niet wat nu de problemen zijn die je ondervindt.

Op deze manier kunnen we je niet helpen.
 
Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

04/04/2009 19:02:00
Quote Anchor link
Noppes schreef op 04.04.2009 18:59:
en nu nog nadere uitleg:
'ik gebruik een template die niet echt goed werkt in IE'

wat bedoel je met template
CSS of wat anders

en je kakelt over problemen maar je verteld ons niet wat nu de problemen zijn die je ondervindt.

Op deze manier kunnen we je niet helpen.

Waarschijnlijk import hij de CSS niet goed, het is me een raadsel.
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2009 19:08:00
Quote Anchor link
Noppes schreef op 04.04.2009 18:59:
maar je verteld ons niet wat nu de problemen zijn die je ondervindt.

Op deze manier kunnen we je niet helpen.

Je geeft inderdaad zéér weinig info.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

07/04/2009 19:53:00
Quote Anchor link
Laat iets online zien. Grote kans dat je wordt geholpen
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

07/04/2009 20:00:00
Quote Anchor link
Vorige week was daar een topic over, dat vond ik zo grappig dat ik daar zelf ook maar wat voor gemaakt heb;

Afbeelding

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
        $browser
= get_browser($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], true);
        
        if($browser['browser'] == 'IE' && $browser['majorver'] <= 6)
        {

            echo '<div id="explorerbalk"><p>U gebruikt een veroudere versie van Internet Explorer. <a href="http://windowsupdate.microsoft.com/">Update Internet Explorer</a> of stap over naar een <a href="http://www.mozilla-europe.org/nl/firefox/">alternatieve browser</a>!</p></div>';
        }

        ?>


Dit zou je natuurlijk ook kunnen gebruiken om bepaalde browsers helemaal te weren.
 
/home/joost

/home/joost

07/04/2009 20:51:00
Quote Anchor link
Perfect Arjan!!

Zet die maar in de script lib :-)


Geweldige actie om mensen te laten updaten of over te stappen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door /home/joost
 
Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

09/04/2009 18:23:00
Quote Anchor link
De code werkt niet, ik zit hier nu op IE6, maar ik krijg geen melding?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/04/2009 18:27:00
Quote Anchor link
Heb je wel Browsecap geinstalleerd, zoals de notitie op php.net zegt?
 
Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

09/04/2009 18:35:00
Quote Anchor link
Hoe moet ik dat aanzetten?
 
Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

12/04/2009 11:39:00
Quote Anchor link
Weet iemand hoe ik dat Browsecap er op zet?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

12/04/2009 12:13:00
Quote Anchor link
http://browsers.garykeith.com/stream.asp?PHP_BrowsCapINI

^^ Die heb je nodig.

Vervolgens zul je even in je php.ini moeten gaan zoeken;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
[browscap]
;browscap = extra/browscap.ini


Daar moet je die punt-komma weghalen, een verwijzing maken naar je browscap.ini en de webserver opnieuw opstarten/reloaden.
 
Peter

peter

12/04/2009 12:49:00
Quote Anchor link
heb je op je echte hosting niks aan dus
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

12/04/2009 12:55:00
Quote Anchor link
Een echte hoster zal dit al geïnstalleerd/geconfigureerd hebben. En anders kun je ook altijd nog gebruik maken van de ini_set().
 
Steen

steen

12/04/2009 13:03:00
Quote Anchor link
Waarom IE6 weren? Er zijn gewoon pc's waar geen nieuwere versie op kan, lekker gebruiksvriendelijk,,,
 
Douwe

Douwe

12/04/2009 16:03:00
Quote Anchor link
Weren is iets anders dan iemand er op wijzen ;-) En als je doelt op Win2k waar geen IE > 6 op kan, kan de bezoeker nog altijd Firefox installeren. Alles is beter dan IE 6.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.