Internet-telefonie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/01/2006 10:06:00
Quote Anchor link
De directrice van het instituut waar ik werk denkt er over om over te stappen van analoge telefonie naar telefonie via het internet.

De telefoon wordt behoorlijk intensief gebruikt en er wordt ook redelijk intensief gebruik gemaakt van mail en IE. De gemiddelde bezetting is 10 personen en we hebben een ADSL verbinding van 4 megaBit.

Ik heb zelf nog geen ervaring met internet-telefonie, maar misschien iemand hier? De kosten zijn een stuk lager, maar er zijn vast niet alleen maar voordelen?
Gewijzigd op 19/01/2006 10:13:00 door Jan Koehoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 12:04:47
 
Robert Deiman

Robert Deiman

19/01/2006 10:15:00
Quote Anchor link
Voor- en nadelen
IP-telefonie biedt de volgende voordelen voor bedrijven en instellingen:


* Locatie onafhankelijkheid

IP-telefoontoestellen kunnen overal aan het IP-netwerk worden aangesloten, mits dit netwerk voice-enabled is. Dat is ideaal als er veel mutaties zijn, bijvoorbeeld doordat werknemers in het kantoorgebouw dikwijls van plaats verwisselen. VoIP is ook een uitkomst in nevenvestigingen en/of op een thuiswerkplek.

* Eén netwerkaansluiting

Er kan worden volstaan met één IP-netwerkaansluiting per werkplek, omdat PC en IP-telefoon deze kunnen delen. Omdat de bekabeling meestal al in het kantoor aanwezig is, levert dat een forse besparing op.

* Draadloze infrastructuur

Wordt er gebruik gemaakt van een Wireless LAN, dan is mobiele telefonie op basis van IP Telefonie geen probleem. Het bereik van de mobiele telefoontoestellen is mede afhankelijk van de toegepaste Access Points.

* Open architectuur

Servergebaseerde IP Telefonie oplossingen hebben een open architectuur, waardoor de koppeling met andere IT systemen relatief eenvoudig te maken is. Denk bijvoorbeeld aan gedistribueerde callcenters.

Zijn een paar + punten, maar het grote struikelblok is nog de veiligheid. Het is veel gemakkelijker een telefoongesprek via internet te onderscheppen, dan als je met een dect telefoon werkt.
Dat is vooral belangrijk als het over gevoelige gegevens gaat, en de vraag is dus of dat voor jou bedrijf speelt.

EDIT:
aanvulling:

Nadeel van IP is dat het geen verbindingsgarantie biedt: datapakketjes kunnen wegvallen. Dat is bij gegevensoverdracht niet zo'n bezwaar, want dan vraagt de apparatuur om het pakketje nog eens te sturen. Het duurt alleen wat langer. Bij spraak is dat echter wel storend, omdat dan een deel van het gesprek wegvalt. Bij Voice over DSL bestaat dat risico niet. BBned biedt daar zelfs een kwaliteitsgarantie voor.
Gewijzigd op 19/01/2006 10:21:00 door Robert Deiman
 
Kalle P

Kalle P

19/01/2006 10:25:00
Quote Anchor link
Alleen voor thuis kan ik er wat over zeggen. 1 x eruit gelegen, paar minuutjes in 1 jaar ofzo. Een aanrader vind ik zelf, want je merkt totaal geen verschil, maar ik een werkomgeving waarbij mensen tegelijk bellen, etc., heb ik geen idee.
 
- wes  -

- wes -

19/01/2006 10:26:00
Quote Anchor link
Jan , ik werk zelf bij een aanbieder die ook VOIP en IP telefonie aanbiedt. Het zit helemaal aan te komen maar het grote probleem nog overal is het gebrek aan echte grote kennis erover.

We hebben een aantal personen er nonstop aan werken om het beste pakket met router of ATA samen te stellen en dat gaat steeds sneller en beter.

Ik weet niet of je al een centrale hebt hangen maar ook daarmee kunnen we uit de voeten, ik wil je ook uitnodigen een kijkje te nemen op www.sollie.nl , telefonie, voip

misschien brengt dat wat meer duidelijkheid
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/01/2006 10:46:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties tot zover. Ik ga eens even kijken hier en daar.
Gewijzigd op 19/01/2006 10:46:00 door Jan Koehoorn
 
Steff   an

Steff an

19/01/2006 10:54:00
Quote Anchor link
Voor mensen die nog gratis willen bellen via internet http://www.voipstunt.com/en/free.html, (nederland is gratis), helaas kan je maximaal 1 min gratis bellen bellen met een 'trail account'. Ik heb het zelf niet geprobeerd, maar een klasgenoot van mij wel.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

19/01/2006 11:12:00
Quote Anchor link
Heb het ook, heb alleen telefoon over laten gaan. En heb geen modem gehoort, dus het zal wel werken :D
Dat van die 1 minuut wist ik nog niet... Want dat worden dan wel hele korte gesprekken.
 
- wes  -

- wes -

19/01/2006 11:16:00
Quote Anchor link
@steffan, denk je dat een bedrijf gesprekken van 1 minuut maakt? Dat is meer iets voor , ja, voor wie eigenlijk :)


@jan , tis vrij gespecificeerd, hoe groter je aantal gebruikers hoe meer erbij komt kijken , dingen als ADSL lijn/Kabel , snelheid, uploadsnelheid, VPN etcetc moet je rekening mee gaan houden

Opzich is alles goed op te zetten en bel je uiteindelijk gewoon een 47% goedkoper, en gratis naar OnNet (andere voip gebruikers)


edit : typo
Gewijzigd op 19/01/2006 11:17:00 door - wes -
 
Steff   an

Steff an

19/01/2006 12:00:00
Quote Anchor link
Quote:
@steffan, denk je dat een bedrijf gesprekken van 1 minuut maakt? Dat is meer iets voor , ja, voor wie eigenlijk :)

Dan moet je een betaald account nemen.(5 dollar dacht ik)
 
Willem vp

Willem vp

19/01/2006 12:08:00
Quote Anchor link
Als je naar ISDN gaat kijken, dan is de capaciteit van een telefoonverbinding 64 kbit. Het lijkt me dan ook niet zo'n probleem om 10 man te laten bellen over een 4Mb-verbinding.

Wel is het noodzakelijk om VOIP-verkeer voorrang te geven boven ander verkeer, omdat het erg gevoelig is voor packet loss. Je hebt dan wel een router nodig met QoS-functionaliteit (Quality of Service).
 
- wes  -

- wes -

19/01/2006 12:49:00
Quote Anchor link
@willem , niet noodzakelijk maar alle quality of service routers ondersteunen het, sommige niet QoS routers ook wel maar meesten niet.

QoS is wel een musthave eigenlijk, gelukkig hebben de meeste grote namen (speedtouch zyxel) wel hun eigen aantal goede QoS routers
 
Joris

Joris

19/01/2006 13:42:00
Quote Anchor link
Ik werk momenteel met Voipbusters, dat volgens mij hetzelfde is als voipstunt. Na eenmalige betaling van 5 euro (nu opgekrikt naar 10euro dacht ik), kun je binnen Nederland (en ook aantal andere landen) gratis bellen.

Ik gebruik het voornamelijk omdat ik een internetradioshow heb om daar mensen mee te bellen. De kwaliteit is goed al klaagt men aan de andere kant wel soms over een echo, maar dit komt omdat ik mengpaneel met microfoon naar de line-in heb doorgelink en (denk ik) niet goed heb afgesteld voor voip.

Mocht je eerst eens willen proberen, dan raad ik je Voip aan, puur omdat het vrijwel niets kost.
 
- wes  -

- wes -

19/01/2006 13:53:00
Quote Anchor link
joris , dat is geen oplossing voor een bedrijf. wat voor een service krijg je daarop? nix
en de kwaliteit is niets aan te doen, mede omdat er geen QoS is (waar een servicecontract aan zit). Ruis en echo komt omdat de rest van je verbinding de lijn dichtdrukt, je kan met voipbuster geen prioriteit geven en ga zo maar door.

EDIT:

Tis een beetje hetzelfde als een professioneel bedrijf een webeditor zoekt, dan zeg je toch ook niet ja gebruik frontpage maar dat werkt wel.
Gewijzigd op 19/01/2006 13:54:00 door - wes -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.