invoerveld blokkeren als ander invoerveld ingevuld is

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer Industriële Automatiseri

Raster wordt continu betrokken bij complexe en baanbrekende projecten in industriële automatisering. Ons team is gespecialiseerd in productie automatisering en proces automatisering projecten waarin procesveiligheid een belangrijk aspect is. Ons compact en groeiend OX (Operational Excellence) team ontwikkelt, configureert en levert support op zelfontwikkelde applicaties waarmee onze klanten hun productieprocessen slimmer, sneller, goedkoper en veiliger maken. Operational Excellence wordt zichtbaar gemaakt in resultaten. Bij bedrijven met dezelfde strategie, zal een operationeel excellent bedrijf een lager operationeel risico, lagere operationele kosten hebben en relatief meer winst maken. Het Raster OX team laat haar klanten de resultaten behalen door hun eigen procesdata

Bekijk vacature »

Seb wd

seb wd

11/12/2008 20:35:00
Quote Anchor link
Hello all,

Hoe kan ik een invoerveld blokkeren als een ander invoerveld ingevuld is?
Ik heb een invoerveld (dropdown), maar als iets daar niet in staat voor de bezoeker, dan kan hij/zij het andere invoerveld gebruiken. Deze moet alleen actief zijn als de dropdown niet gebruikt wordt.
Hopelijk is het allemaal duidelijk.

Seb.
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.