Invulvakjes

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »
Ylona Meeuwenberg

Ylona Meeuwenberg

29/06/2010 10:20:32
Quote Anchor link
Wij moeten voor school een webapplicatie maken. het is de bedoeling dat de gebruiker het gewenste aantal sommen indruk. Dus bevoorbeeld hij wil 5 sommen en dan op insturen klikt en dat hij op de volgende pagina dan 5 invulvakjes krijgt. Heeft iemand enig idee hoe ik dit moet doen?
Ik had ook geen idee wat ik bij google of zo moest intypen bij dit probleem en sorry als er al een topic over is.
hopelijk kunnen jullie me helpen

dan heb ik nog een probleem. Ik wil dat invulvakje (een kleine van maar 3 tekens) doormiddel van een knop of toets (F3 ofzo) kunnen wijzigen in een groot tekstvak. Er staan dan dus meerdere invulvakjes op de pagina waarvan ik een willekeurige wil veranderen.

groetjes Ylona
Gewijzigd op 29/06/2010 10:24:07 door Ylona Meeuwenberg
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:08:03
 
John D

John D

29/06/2010 10:23:41
Quote Anchor link
Oplossen met een while loop en bij 5 ga je dus 5x door de loop en genereer je de sommen.
 
Niels Kieviet

Niels Kieviet

29/06/2010 10:24:58
Quote Anchor link
"hij wil 5 sommen en dan op insturen klikt en dat hij op de volgende pagina dan 5 invulvakjes krijgt"

Ik snap niet helemaal je vraag maar wat ik eruit op maak is dat hun sommen moeten kunnen genereren door op een bepaalde button te klikken. En de volgende button geeft velden om zo de oplossingen in te sturen?

Begrijp ik je dan goed?
 
Ylona Meeuwenberg

Ylona Meeuwenberg

29/06/2010 10:25:28
Quote Anchor link
Maar wat moet ik dan bij echo zetten? gewoon :

<INPUT NAME="aantal_sommen" SIZE="3">

dus dat ik dit krijg:


while ($aantal_sommen > 0) {
echo <INPUT NAME="aantal_sommen" SIZE="3">, $aantal_sommen - 1
}
 
Ylona Meeuwenberg

Ylona Meeuwenberg

29/06/2010 10:27:09
Quote Anchor link
het moet gewoon een leeg veldje zijn waar die persoon zelf een som kan invullen.
het is een applicatie om zelf sommen te maken. Je hebt bij sommige webpagina's dat je zo'n knop hebt 'extra vakje' nu moet er dus voor elke som die de gebruiker wil een extra vakje komen om de volgende pagina
 
Niels Kieviet

Niels Kieviet

29/06/2010 10:32:38
Quote Anchor link
Ok duidelijk.

klein opzetje voor html.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<html>
<head>
    <title></title>
</head>
<body>
    <form method="POST" action="" />
        Aantal sommen: <input type="text" name="sommen" /><br />
        <input type="submit" value="Maak het aantal sommen" />
    </form>
</body>
</html>


Je zou met php een for loop kunnen maken. of gewoon allemaal ifjes en elseifjes..
 
Ylona Meeuwenberg

Ylona Meeuwenberg

29/06/2010 10:37:06
Quote Anchor link
Ik heb nu dit gemaakt:

while ($aantal_sommen > 0) {
echo <INPUT TYPE="text" name="$som" size="20" maxlength="20"> ;
echo <INPUT TYPE="text" name="antwoord" size="5" maxlength="5">;
$aantal_sommen --;
$som ++;
endwhile

Klopt dan dan?
 
Niels Kieviet

Niels Kieviet

29/06/2010 10:41:07
Quote Anchor link
Phoe, heeft je leraar je dit geleerd?

Voer het maar eens uit.. Dat krijg je een paar leuke foutmeldingen..
 
Ylona Meeuwenberg

Ylona Meeuwenberg

29/06/2010 10:45:48
Quote Anchor link
De leraar is dus ziek en mijn groepje is naar huis en het moet zondag af zijn. Heb je enig idee hoe het wel moet dan? ik ben echt heel slecht in php :S
 
Niels Kieviet

Niels Kieviet

29/06/2010 11:00:47
Quote Anchor link
"ik ben echt heel slecht in php :S"

http://phptuts.nl/view/39/

"en mijn groepje is naar huis en het moet zondag af zijn."

Wat een mentaliteit:) Wel netjes dat jij dan nog het initiatief neemt. Ik zal je vanavond helpen, nu moet ik weg. Lees alvast die handleiding, waarschijnlijk kun je het dan zelf al.

Succes
 
Joakim Broden

Joakim Broden

29/06/2010 11:46:12
Quote Anchor link
Zoiets? Ik hoop niet dat je dit klakkeloos overneemt. Anders leer je er niks van

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] != 'POST') {
    echo '<form action="" method="post">
        <label for="sommen">Aantal sommen</label> <input type="text" name="sommen" id="sommen" value="Aantal sommen" />
        <input type="submit" name="opslaan" value="Opslaan" />
    </form>';
}else{
    if((is_numeric($_POST['sommen'])) && !empty($_POST['sommen'])) {
        $aantal = trim($_POST['sommen']);

        echo '<form action="" method="post">';

            for($i = 1; $i <= $aantal; $i++) {
                echo '<label for="l'.$i.'">Naam '.$i.'</label> <input type="text" name="input'.$i.'" value="Value '.$i.'" /><br />';
            }

        echo '</form>';
    }else{
        echo '<p>Vul een getal in <a href="javascript:history.back();">Terug</a></p>';
    }
}
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

29/06/2010 13:09:48
Quote Anchor link
Ylona Meeuwenberg op 29/06/2010 10:45:48:
mijn groepje is naar huis

Weet je wat het probleem is hé ... de volgende keer flikken ze dat weer. Want ze vinden het tuurlijk wel best dat jij hun werk op zit te knappen ...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.