IP blocken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

07/02/2004 22:59:00
Quote Anchor link
Ik maak een poll en dan mogen de mensen maar 1 keer stemmen maar hoe maak ik met flatfiles dat hij gaat kijken of het IP adres erin staat zo niet ok hij kan stemmen zo wel nee hij mag niet stemmen
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:48:42
 
Brian Bull

Brian Bull

07/02/2004 23:15:00
Quote Anchor link
domme kerel je hebt 2 keer gepost :s

$_SERVER['REMOTE_ADDR']; zo krijg je de andere zijn IP

Dit moet terwijl de vote wordt gedaan!

ip.txt moet chmod 777

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
$n
= "0";
$ips = fopen("ip.txt",""a);
$ips = explode("|", $ips);
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
while ($var[$n] != ""){
if ($var[$n] == $ip){
echo "Je hebt al gestemd";
}

else {
$tekst = "$ip"."|";
$file = fopen("ip.txt","a");
fputs($file,$tekst);
fclose($file);
echo "Dank u, voor u stem!";
}

?>


Zoiets peis ik :)
 

08/02/2004 11:01:00
Quote Anchor link
sorrie voor dat 2 keer posten ik drukte op vernieuwen. Maar ergens moet nog een haakje worden gesloten en ik weet niet waar

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
$n
= "0";
$ips = fopen("ip.txt","a");
$ips = explode("|", $ips);
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
while ($var[$n] != "") {
if ($var[$n] == $ip){
echo "Je hebt al gestemd";
}

else {  
$tekst = "$ip"."|";
$file = fopen("ip.txt","a");  
fputs($file,$tekst);  
fclose($file);  
echo "Dank u, voor u stem!";
}

?>


while ($var[$n] != "") {
deze word nergens geeindigd met een haakje
verder stond dat "a" het a tje ernaast maar dat kon ik nog goed krijgen. Weet U mischien waar ik dat laatste haakje moet neerzetten?
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

08/02/2004 11:36:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?
$n
= "0";  
$ips = fopen("ip.txt","a");  
$ips = explode("|", $ips);  
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
while ($var[$n] != "") {
if ($var[$n] == $ip){  
echo "Je hebt al gestemd";
}
  
else
{  
$tekst = "$ip"."|";  
$file = fopen("ip.txt","a");  
fputs($file,$tekst);  
fclose($file);  
echo "Dank u, voor u stem!";  
}
}

?>


:)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.