IP zien

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Maarten heijden

maarten heijden

18/08/2010 10:38:22
Quote Anchor link
ik wil een script dat als je dan op die pagina komt dat je je IP ka nzien in een klein balkje heb je daar php voor nodig ?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 22:39:01
 
Chris -

Chris -

18/08/2010 10:45:06
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['REMOTE_ADDR']?>
 
John D

John D

18/08/2010 10:45:21
Quote Anchor link
Niet per-se php nodig maar het kan met php. Het ipnummer zit standaard al in een server variable die je kan tonen, google maar eens op: $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

18/08/2010 10:45:59
Quote Anchor link
echo $_SERVER["REMOTE_ADDR"];

EDIT: 3 tegelijk!
Gewijzigd op 18/08/2010 10:46:27 door Tobias Tobias
 
Maarten heijden

maarten heijden

18/08/2010 10:47:23
Quote Anchor link
nee ik bedoel dan je het in een klein vakje de heletijd zien je moet geen allert krijgen
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

18/08/2010 10:50:54
Quote Anchor link
Dit is geen alert. Plaats de code van Chris op de plek in je site waar je de ip wilt laten zien, en de ip wordt op die plek weergegeven.
Voor een klein vakje kun je een table of div gebruiken

Moet je natuurlijk wel een .php-file gebruiken, bv index.php, en niet index.htm!!!
Gewijzigd op 18/08/2010 10:51:34 door Tobias Tobias
 
P Lekensteyn

P Lekensteyn

18/08/2010 11:29:13
Quote Anchor link
En een plaatje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="http://www.ipnow.org/images/1/bgcolor/FFFFFF/no/arial.ttf/000000/customipimage.jpg" alt="" />
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

18/08/2010 12:02:00
Quote Anchor link
Maarten heijden op 18/08/2010 10:47:23:
nee ik bedoel dan je het in een klein vakje de heletijd zien je moet geen allert krijgen


omg.
 
Niels K

Niels K

18/08/2010 12:04:39
Quote Anchor link
misschien is het handig dat je deze tutorial even doorneemt zodat je de basis van PHP kent?

http://phptuts.nl/view/39/
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

18/08/2010 12:43:10
Quote Anchor link
Maarten heijden op 18/08/2010 10:47:23:
nee ik bedoel dan je het in een klein vakje de heletijd zien je moet geen allert krijgen


<div style="width:1px;height:1px;">je ip in een heel klein vakje: 127.0.0.1</div>



Paradox - op 18/08/2010 12:02:00:
Maarten heijden op 18/08/2010 10:47:23:
nee ik bedoel dan je het in een klein vakje de heletijd zien je moet geen allert krijgen


omg.


Idd..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.