IP-adres achterhalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »
Asker

Asker

06/10/2009 21:34:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb verschillende IP-adres loggers gezien op PHPhulp.nl. Ik heb er een aantal getest maar dat wil niet lukken (ten minste ik krijg het niet aan de praat).

ik gebruik een script dat hier (gratis) is aangeboden (post-it script). Nu wil ik de optie toevoegen dat de IP-adres zichtbaar is bij elk reactie. Maar er zit voor de rest geen adminpaneel bij en ik zou ook niet weten hoe ik ervoor kan zorgen dat alleen ik dat kan zien. En in welke map(pen) ik de iplogger.php o.i.d moet plaatsen.

Dit is alleen om de IP-adres(sen) te zien, niet om te bannen!

Is er iemand die mij uitleg kan geven en eventueel helpen mijn probleem op te lossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 08:15:21
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/10/2009 21:50:00
Quote Anchor link
Waarom zou je de IP adressen van je bezoekers laten zien? Wat is de meerwaarde?
 
Mr.Ark

Mr.Ark

06/10/2009 21:58:00
Quote Anchor link
Mag je überhaubt ip adressen publiekelijk maken?
 
Asker

Asker

06/10/2009 22:03:00
Quote Anchor link
IP-adres moet alleen zichtbaar zijn voor mij. Want nu wordt er gescholden, reclame gemaakt etc. en ik weet niet wie wie is. Of het moet zo zijn dat degene die iets schrijft zijn/haar eigen IP-adres ziet (die persoon af laten schrikken om iets fouts te plaatsen).

dan kan dit later ook nog uitgebreid worden met een IP-ban systeem.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Asker
 
Mr.Ark

Mr.Ark

06/10/2009 22:04:00
Quote Anchor link
$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

06/10/2009 22:04:00
Quote Anchor link
Sla bij de ledenrecords het IP adres op? Of als je met 'losse' (zonder inloggen vooraf) reacties werkt, sla daarbij het IP adres op.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/10/2009 22:07:00
Quote Anchor link
Dus je query wordt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
    $sql
= "
        INSERT INTO tabelnaam
        (ip)
        VALUES
        ('"
. $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "')
    "
;
?>
 
Asker

Asker

06/10/2009 22:08:00
Quote Anchor link
@ Jezpur,

Het probleem is dat ik geen leden of registratiesysteem heb. iedereen kan op de website komen en iets achterlaten zonder zich te registreren of iets dergelijks.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

06/10/2009 22:12:00
Quote Anchor link
Quote:
Het probleem is dat ik geen leden of registratiesysteem heb. iedereen kan op de website komen en iets achterlaten zonder zich te registreren of iets dergelijks.


Toch maar eens kijken om een hele simpele inlog systeem te maken?
Zo hou je sowieso de bots buiten de deur.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2009 22:34:00
Quote Anchor link
IP-Nummer onthouden is zinloos. Er zijn nog steeds providers die hun klanten steeds een ander IP-nummer geven (DHCP) en er zijn ook vele netwerken die slechts achter één extern IP-nummer zitten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
TJVB tvb

TJVB tvb

07/10/2009 08:48:00
Quote Anchor link
Jan wel even escapen
dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
    $sql
= "
        INSERT INTO tabelnaam
        (ip)
        VALUES
        ('"
. mysql_real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR']) . "')
    "
;
?>


Verder is het niet bepaald nuttig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Jaron T

Jaron T

07/10/2009 08:59:00
Quote Anchor link
@tjvb : Is het mogelijk om die dan 'te faken' ?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

07/10/2009 10:21:00
Quote Anchor link
Ja, het is iets dat de gebruiker verstuurd. Dus in principe is het te doen, het is niet het meest makkelijke om aan te passen maar het kan wel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/10/2009 11:48:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 06.10.2009 22:34:
IP-Nummer onthouden is zinloos. Er zijn nog steeds providers die hun klanten steeds een ander IP-nummer geven (DHCP) en er zijn ook vele netwerken die slechts achter één extern IP-nummer zitten.

Nee hoor, mocht er echt iets via een IP adres gebeuren dat niet door de beugel kan, dan kan je dat IPadres zo even eenmelden bij de abuse-afdeling van die provider.

Zo had ik ooit een keer conatct genomen met een provider die a.h.v. het dynamische IP de gebruiker kon traceren, en een gele kaart kon sturen.

Niet echt zinloos dus ;).
Verder is dit niet echt te faken, omdat het IP door je provider wordt uitgedeeld, en daar heb jij geen invloed op.
Of je gebruikt proxies...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.