ip-ban script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jan H

Jan H

28/08/2007 09:30:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik gebruik volgend script om ip-adressen op bepaalde pagina's te bannen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
require_once("config/dbconnect.php");

$getdate=date("d-m-Y \o\m H\hi");

$banned_ip=array();
    $result = mysql_query("SELECT * FROM tblBanned");
        while($row = mysql_fetch_array($result)) {
              $banned_ip[]='$row['IP']';
          }


foreach($banned_ipas$banned){
    $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    if($ip==$banned){
        echo"<p>Je bent geband van deze website.";
        echo"<br />";
        echo"Indien U denkt dat dit onterecht gebeurd is, gelieve dan een mailtje te sturen naar <a href=\"mailto:[email protected]\" class=\"lnk\">[email protected]</a>.</p>";
        
        $fp=fopen("/ip_data.dat","a");
        fputs($fp,"**BANNED** Bezoeker geregistreerd op $getdate met  IP-adres: $ip ");
        fputs($fp,"");
        fclose($fp);
        exit();
    }
}

?>

Deze error krijg ik:
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /opt/www/***/ip_ban.php on line 6

Ik zie echter niet direct in wat er fout is aan deze regel... Kan iemand mij verderhelpen? Alvast bedankt!

Jan
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:05:24
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

28/08/2007 09:43:00
Quote Anchor link
Waarom niet gewoon SELECT blabla FROM tabel WHERE ipadres = $_SERVER['REMOTE_ADDR']?
 
Jan H

Jan H

28/08/2007 09:54:00
Quote Anchor link
Zo dan?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
require_once("/config/dbconnect.php");

$getdate=date("d-m-Y \o\m H\hi");

$sql = "SELECT
            IP
        FROM
            tblBanned
        WHERE
            IP='$_SERVER['REMOTE_ADDR']';"
;

if($result = mysql_query($sql, $link)) {
    while ($obj = mysql_fetch_object($result)) {
        echo"<p>Je bent geband van deze website.";
        echo"<br />";
        echo"Indien U denkt dat dit onterecht gebeurd is, gelieve dan een mailtje te sturen naar <a href=\"mailto:[email protected]\" class=\"lnk\">[email protected]</a>.</p>";
        
        $fp=fopen("/ip_data.dat","a");
        fputs($fp,"**BANNED** Bezoeker geregistreerd op $getdate met  IP-adres: $ip ");
        fputs($fp,"");
        fclose($fp);
        exit();
    }
}

?>


Krijg ik nog steeds error (zelfde als vorige keer :/)
 
Erik Rijk

Erik Rijk

28/08/2007 10:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "SELECT IP FROM tblBanned WHERE IP = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'";
?>


Je zou toch zelf aan de kleuren al kunnen zien dat het niet goed gaat.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erik Rijk
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.