iplijst china,korea, etc

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »
Danny A-noniem

Danny A-noniem

02/09/2011 16:05:04
Quote Anchor link
Hey vond deze iplijst.
weet niet of iemand er wat aan heeft, mar plaats hem toch ff.
als niets is gewoon verwijderen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
AddHandler x-httpd-php5 .php
<Files *>
order deny,allow

# Chinese (CN) IP addresses follow:
deny from 27.8.0.0/13 27.16.0.0/12 27.36.0.0/14 27.40.0.0/13 58.16.0.0/15 58.20.0.0/16 58.21.0.0/16 58.22.0.0/15 58.34.0.0/16 58.37.0.0/16 58.38.0.0/16 58.42.0.0/16 58.44.0.0/14 58.56.0.0/15 58.58.0.0/16 58.59.0.0/17 58.60.0.0/14 58.82.0.0/15 58.100.0.0/15 58.208.0.0/12 58.242.0.0/15 58.246.0.0/15 58.248.0.0/13 59.32.0.0/13 59.40.0.0/15 59.42.0.0/16 59.44.0.0/14 59.51.0.0/16 59.52.0.0/14 59.56.0.0/13 59.108.0.0/15 60.0.0.0/13 60.11.0.0/16 60.12.0.0/16 60.28.0.0/15 60.160.0.0/11 60.194.0.0/15 60.208.0.0/13 60.216.0.0/15 60.220.0.0/14 61.4.64.0/20 61.4.80.0/22 61.4.176.0/20 61.48.0.0/13 61.128.0.0/10 61.135.0.0/16 61.136.0.0/18 61.139.128.0/18 61.145.73.208/28 61.147.0.0/16 61.160.0.0/16 61.162.0.0/15 61.164.0.0/16 61.177.0.0/16 61.179.0.0/16 61.183.0.0/16 61.184.0.0/16 61.185.219.232/29 61.187.0.0/16 61.188.0.0/16 61.191.0.0/16 61.232.0.0/14 61.236.0.0/15 110.6.0.0/15 110.96.0.0/11 110.240.0.0/12 111.0.0.0/10 112.0.0.0/10 112.64.0.0/14 112.111.0.0/16 112.224.0.0/11 113.0.0.0/13 113.8.0.0/15 113.16.0.0/15 113.62.0.0/15 113.64.0.0/10 113.128.0.0/15 114.28.0.0/16 114.80.0.0/12 114.104.0.0/14 114.216.0.0/13 114.224.0.0/11 115.24.0.0/15 115.32.0.0/14 115.48.0.0/12 115.84.0.0/18 115.100.0.0/15 115.168.0.0/14 115.239.228.0/22 116.1.0.0/16 116.2.0.0/15 116.4.0.0/14 116.8.0.0/14 116.16.0.0/12 116.76.0.0/15 116.204.0.0/15 116.208.0.0/14 117.21.0.0/16 117.22.0.0/15 117.24.0.0/13 117.32.0.0/13 117.40.0.0/14 117.44.0.0/15 117.80.0.0/12 118.72.0.0/13 118.112.0.0/13 118.132.0.0/14 118.144.0.0/14 118.180.0.0/14 118.192.0.0/16 118.248.0.0/13 119.0.0.0/13 119.8.0.0/15 119.10.0.0/17 119.18.192.0/20 119.88.0.0/14 119.120.0.0/13 119.128.0.0/12 119.144.0.0/14 119.164.0.0/14 119.176.0.0/12 120.0.0.0/12 120.32.0.0/13 121.0.16.0/20 121.8.0.0/13 121.16.0.0/12 121.32.0.0/14 121.60.0.0/14 121.76.0.0/15 121.204.0.0/14 122.51.128.0/17 122.64.0.0/11 122.136.0.0/13 122.156.0.0/14 122.198.0.0/16 122.200.64.0/18 122.224.0.0/12 123.4.0.0/14 123.52.0.0/14 123.64.0.0/11 123.97.128.0/17 123.100.0.0/19 123.112.0.0/12 123.128.0.0/13 123.152.0.0/13 123.164.0.0/14 123.184.0.0/14 123.232.0.0/14 124.42.64.0/18 124.64.0.0/15 124.114.0.0/15 124.128.0.0/13 124.163.0.0/16 124.200.0.0/13 124.236.0.0/14 124.248.0.0/17 125.40.0.0/13 125.64.0.0/12 125.80.0.0/13 125.88.0.0/13 125.115.0.0/16 159.226.0.0/16 182.112.0.0/12 183.0.0.0/10 221.204.0.0/15 202.43.144.0/22 202.66.0.0/16 202.96.0.0/12 202.111.160.0/19 202.112.0.0/14 202.117.0.0/16 202.165.176.0/20 203.69.0.0/16 203.93.0.0/16 203.169.160.0/19 210.5.0.0/19 210.14.128.0/19 210.21.0.0/16 210.32.0.0/14 210.51.0.0/16 210.52.0.0/15 210.192.96.0/19 211.76.96.0/20 211.78.208.0/20 211.90.0.0/15 211.92.0.0/14 211.96.0.0/15 211.136.0.0/13 211.144.12.0/22 211.144.96.0/19 211.144.160.0/20 211.147.208.0/20 211.152.14.0/24 211.154.128.0/19 211.155.24.0/22 211.157.32.0/19 211.160.0.0/13 211.233.70.0/24 218.0.0.0/11 218.56.0.0/13 218.64.0.0/11 218.88.0.0/13 218.96.0.0/14 218.102.0.0/16 218.104.0.0/14 218.194.80.0/20 218.240.0.0/13 219.128.0.0/11 219.232.0.0/16 219.154.0.0/15 220.160.0.0/11 220.181.0.0/16 220.192.0.0/12 220.228.70.0/24 220.248.0.0/14 220.250.0.0/19 220.252.0.0/16 221.0.0.0/12 221.122.0.0/15 221.176.0.0/13 221.192.0.0/14 221.200.0.0/14 221.204.0.0/15 221.207.0.0/16 221.208.0.0/14 221.212.0.0/16 221.214.0.0/15 221.216.0.0/13 221.224.0.0/13 221.228.0.0/14 221.238.0.0/15 222.32.0.0/11 222.64.0.0/12 222.80.0.0/12 222.132.0.0/14 222.136.0.0/13 222.166.0.0/16 222.168.0.0/13 222.172.222.0/24 222.176.0.0/13 222.184.0.0/13 222.241.0.0/19 222.245.0.0/16

# Hong Kong (HK)
deny from 58.65.232.0/21 59.148.0.0/15 112.121.160.0/19 113.252.0.0/14 121.127.224.0/19 123.242.229.0/24 180.235.134.0/16 202.69.64.0/19 202.85.128.0/19 202.133.8.0/21 203.218.0.0/16 210.176.0.0/19 210.176.48.0/20 210.176.64.0/18 210.176.128.0/17 210.177.0.0/16 218.103.0.0/16 218.252.0.0/14 219.76.0.0/14 222.166.0.0/16

# India (IN), Bangladesh (BD) and Pakistan (PK)
deny from 49.15.0.0/18 59.88.0.0/13 59.96.0.0/14 59.164.0.0/16 9.176.0.0/13 59.184.0.0/15 61.247.238.0/24 112.110.40.0/21 115.108.0.0/14 115.240.0.0/12 116.72.0.0/14 116.203.32.0/19 117.192.0.0/10 120.56.0.0/13 121.240.0.0/13 122.160.0.0/14 122.164.0.0/15 122.166.0.0/15 122.167.0.0/16 122.169.0.0/16 122.170.0.0/17 122.173.0.0/16 122.174.0.0/16 122.176.0.0/13 123.236.0.0/14 124.124.0.0/15 124.247.235.0/24 182.64.0.0/12 182.176.0.0/12 193.53.87.0/24 202.63.160.0/19 202.154.224.0/24 203.115.80.0/20 203.188.247.0/24 203.197.0.0/16 218.248.0.0/20

# Indonesia (ID)
deny from 110.136.176.0/20 110.139.0.0/16 118.96.0.0/15 119.110.68.0/24 125.164.64.0/19 125.165.128.0/18

# Japan (JP) (hacking, scraping, or spamming)
deny from 58.188.0.0/14 59.146.0.0/15 61.112.0.0/12 118.0.0.0/12 118.86.0.0/15 118.106.0.0/16 122.200.192.0/18 122.208.0.0/12 123.216.0.0/13 126.0.0.0/8 150.70.84.41 210.248.0.0/13 211.19.0.0/16 218.216.0.0/13 218.224.0.0/13 219.94.128.0/17 219.96.0.0/11 221.121.160.0/20 222.231.64.0/18 222.231.128.0/17 222.144.0.0/13

# Korea (KR) IP addresses follow:
deny from 58.72.0.0/13 58.120.0.0/13 58.140.0.0/14 58.148.0.0/14 58.180.40.0/21 58.224.0.0/12 59.0.0.0/11 59.86.192.0/18 59.186.0.0/15 61.32.0.0/13 61.72.0.0/13 61.80.0.0/15 61.96.0.0/12 61.110.16.0/20 61.248.0.0/13 110.8.0.0/13 110.45.0.0/16 112.159.224.0/20 113.30.64.0/18 114.29.0.0/17 114.108.128.0/18 114.200.0.0/13 115.0.0.0/12 115.16.0.0/13 115.40.0.0/15 115.68.0.0/16 115.88.0.0/13 116.40.0.0/16 116.45.176.0/20 116.93.192.0/19 116.120.0.0/13 117.110.0.0/15 118.32.0.0/11 118.128.0.0/14 118.216.0.0/13 119.64.0.0/13 119.192.0.0/11 120.50.64.0/18 121.88.0.0/16 121.101.224.0/19 121.127.64.0/18 121.127.128.0/18 121.128.0.0/10 121.254.0.0/16 122.44.112.0/20 122.99.128.0/17 123.111.0.0/16 123.140.0.0/14 123.212.0.0/14 123.248.0.0/16 124.0.0.0/15 124.50.87.161 124.136.0.0/14 125.128.0.0/11 125.176.0.0/12 125.240.0.0/13 125.248.0.0/14 143.248.0.0/16 166.104.0.0/16 168.188.0.0/16 175.112.0.0/12 202.30.0.0/15 202.133.16.0/20 202.179.176.0/21 203.226.0.0/15 203.228.0.0/14 203.244.0.0/14 203.248.0.0/13 210.93.0.0/16 210.94.0.0/15 210.108.0.0/14 210.112.0.0/14 210.117.128.0/18 210.118.216.192/26 210.124.0.0/14 210.178.0.0/15 210.180.0.0/15 210.204.0.0/15 210.210.192.0/18 210.219.0.0/16 210.220.0.0/14 211.32.0.0/12 211.48.0.0/15 211.50.0.0/15 211.52.0.0/16 211.62.35.0/24 211.104.0.0/13 211.112.0.0/13 211.168.0.0/13 211.176.0.0/12 211.192.0.0/12 211.208.0.0/14 211.216.0.0/13 211.224.0.0/13 211.232.0.0/13 211.240.0.0/12 218.36.0.0/14 218.48.0.0/13 218.144.0.0/12 218.209.0.0/16 218.232.0.0/14 218.236.0.0/14 219.240.0.0/15 219.248.0.0/13 219.250.88.0/21 220.72.0.0/13 220.80.0.0/13 220.95.88.0/24 220.118.0.0/16 220.119.0.0/16 221.128.0.0/12 221.144.0.0/12 221.160.0.0/13 221.168.0.0/16 221.163.46.0/24 222.96.0.0/12 222.112.0.0/13 222.120.0.0/15 222.122.0.0/16 222.231.0.0/18 222.232.0.0/13

# Yahoo-Korea (provides free email services used by some spammers)
deny from 123.0.0.0/20

# Neighboring Asian countries:

# Malaysia (MY)
deny from 27.131.32.0/24 60.48.0.0/14 60.52.0.0/15 60.54.0.0/16 110.159.0.0/16 112.137.160.0/20 113.23.128.0/17 115.132.0.0/14 116.197.0.0/17 116.206.0.0/16 120.50.48.0/20 120.140.0.0/15 124.82.0.0/16 124.217.224.0/19 202.58.80.0/20 202.71.96.0/20 202.75.32.0/19 202.190.0.0/16 203.106.0.0/16 203.223.128.0/19 210.187.49.0/25 218.111.0.0/16 218.208.12.64/27

# Philippines (PH)
deny from 85.92.152.0/21 112.201.128.0/17 112.202.0.0/16 120.28.64.0/18 125.60.128.0/17 202.52.54.0/23 202.133.192.0/24 222.127.32.0/19 222.127.64.0/19

# Singapore (SG)
deny from 58.185.18.0/28 59.189.0.0/16 116.14.0.0/15 121.6.0.0/15 165.21.0.0/16 180.210.200.0/21 192.169.40.0/23 203.92.64.0/18 203.117.0.0/24 218.186.0.0/16 218.212.0.0/16 219.74.0.0/15 219.75.0.0/17

# Taiwan (TW)
deny from 59.124.0.0/14 60.198.0.0/15 60.249.0.0/16 60.250.0.0/15 61.31.0.0/16 61.59.0.0/16 61.67.128.0/17 61.220.0.0/14 61.224.0.0/14 61.228.0.0/14 110.24.0.0/13 110.50.128.0/18 111.240.0.0/12 114.24.0.0/14 114.32.0.0/12 115.80.0.0/14 115.85.144.0/20 117.19.0.0/16 118.160.0.0/13 122.116.0.0/15 122.120.0.0/13 123.240.0.0/15 124.8.0.0/14 140.109.0.0/16 140.110.0.0/15 140.112.0.0/12 140.128.0.0/13 140.136.0.0/15 140.138.0.0/16 163.24.0.0/16 203.64.0.0/14 203.71.0.0/16 203.72.0.0/16 210.59.0.0/17 210.240.0.0/16 211.20.0.0/15 211.23.0.0/16 211.75.0.0/16 211.76.160.0/20 211.79.32.0/20 218.160.0.0/12 219.84.0.0/15 219.90.3.0/24 220.128.0.0/12

# Thailand (TH)
deny from 1.46.0.0/15 58.8.0.0/16 58.9.0.0/16 58.10.0.0/16 58.137.13.0/24 61.19.64.0/18 61.19.205.0/24 61.19.240.0/20 61.47.0.0/17 113.53.0.0/17 115.87.128.0/17 117.47.0.0/16 118.172.0.0/14 123.242.128.0/18 124.120.0.0/16 124.121.0.0/16 124.122.0.0/16 125.25.0.0/19 202.28.0.0/15 202.44.135.0/24 202.133.128.0/18 202.143.128.0/18 203.107.142.0/24 203.113.0.0/17 203.130.149.0/24 203.144.128.0/17 203.148.128.0/17 203.149.0.0/18 203.150.128.0/17 203.151.38.0/24 203.155.0.0/16 203.158.96.0/19 203.158.128.0/17 203.172.128.0/17 203.185.128.0/19 210.213.0.0/18 222.123.0.0/16 223.205.0.0/16

# Vietnam (VN)
deny from 58.186.0.0/16 58.187.96.0/20 58.187.112.0/20 112.78.0.0/20 112.197.0.0/16 112.213.80.0/20 113.22.0.0/16 113.23.0.0/17 113.160.0.0/11 115.72.0.0/13 115.84.176.0/22 116.96.0.0/12 117.0.0.0/13 118.68.0.0/14 123.16.0.0/12 125.234.0.0/15 183.81.0.0/17 183.91.0.0/19 202.78.227.0/24 203.113.128.0/18 203.162.0.0/16 203.210.192.0/18 210.245.80.0/21 220.231.124.0/22 222.252.0.0/14

# End Chinese-Korean blocklist

# Add other blocked domain names or IP addresses here, starting with "deny from " without quotes

# If you find that you need to poke a hole in the blocklist, for legitimate visitors, follow this example: allow from 123.456.789.0

# Add "allow from" IP addresses, or CIDR Ranges, after all of the "deny from" items, just before the closing Files tag.

# Everything not included within these deny from ranges is PERMITTED by the allow portion of the directive.

</Files>


# This prevents web browsers or spiders from seeing your .htaccess directives:

<Files .htaccess>
deny from all
</Files>

# End of file


maar ik begrijp nog steeds niet waarom die slash erachter staat nmet een nummer...
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:33:07
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/09/2011 16:09:48
Quote Anchor link
Subnetten, Wikipedia heeft wel uitleg.
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

02/09/2011 16:13:18
Quote Anchor link
ja kijk ik daar wel, toch bedankt voor de bloemen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.