ipnummer meesturen in formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frank Frapella

Frank Frapella

06/10/2015 00:08:27
Quote Anchor link
Ik maak gebruik van formulieren in html dat naar formmail.php gestuurd wordt.
Voorheen deed ik dat naar formail.pl maar de serverupdate laat dat niet meer toe.
Nu met formmail.php werkt de IPnummerweergave van de verzender niet meer.
Wat ik ook probeer, het lukt mij niet om dit weer werkend te krijgen.
In het formulier.htm staat:
<input type="hidden" name="env_report" value="REMOTE_ADDR,HTTP_USER_AGENT" >

Hier onder het formmal.php-script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?php

/*
 * FormMail.php                 Version 1.01
 * Copyright 2012-2012          TransIP B.V.
 * Created 15/08/12             Last Modified 17/08/12
 * TransIP B.V.                 https://www.transip.nl
 *
 * COPYRIGHT NOTICE
 * Copyright 2012-2012 TransIP B.V. All Rights Reserved.
 *
 * FormMail.php is based upon the FormMail CGI script by Matthew M. Wright
 * ( http://www.scriptarchive.com/ ).
 *
 * FormMail.php may be used and modified free of charge by anyone as long as
 * this copyright notice remains intact. By using this code you agree to
 * indemnify TransIP B.V. from any liability that might arise from its use.
 *
 */

/*
 * Some constants to ensure errors are handled correctly
 */

define("BAD_REFERER", 1001);
define("INVALID_HEADERS", 1002);
define("REQUEST_METHOD", 1003);
define("NO_RECIPIENT", 1004);
define("MISSING_FIELDS", 1005);

/*
 * start of settings
 * ------------------------------------------------------------------
 */

/*
 * override any config values desired
 */

$config = array(
    'bgcolor'   => 'darkgray',
    'recipient' => '[email protected]',
    'subject'   => 'the subject',
);


/*
 * $referers allows forms to be located only on servers which are defined
 * in this field.  This security fix from the last version which allowed
 * anyone on any server to use your FormMail script on their web site.
 */

$referers = array('domeinnaam.nl');

/*
 * create a new formMail instance
 */

$formMail = new FormMail( $config );

/*
 * $recipients defines the e-mail addresses or domain names that e-mail can
 * be sent to.  This must be filled in correctly to prevent SPAM and allow
 * valid addresses to receive e-mail.  Read the documentation to find out how
 * this variable works!!!  It is EXTREMELY IMPORTANT.
 */

$recipients = $formMail->fillRecipients( $referers );

/*
 * $validEnvironment allows the sysadmin to define what environment variables can
 *  be reported via the envReport directive.
 */

$environment = array(
    'REMOTE_HOST',
    'REMOTE_ADDR',
    'REMOTE_USER',
    'HTTP_USER_AGENT'
);

/*
 *
End of settings
 * ------------------------------------------------------------------
 Enz.......
Gewijzigd op 06/10/2015 22:25:25 door Frank Frapella
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 20:30:11
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2015 01:34:23
Quote Anchor link
Bijna duizend regels.
Ik hoop dat er iemand is die vakantie heeft.

Post alleen relevante code en geen hele scripts.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.