is dit een goede script???

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Robin .

robin .

21/01/2008 20:03:00
Quote Anchor link
hallo,....
Ik zoek een goede scipt voor criminals.
En de script is drugs-stelen.
Kan nergenz vinden op het internet.
Ik dacht misschienhebben julli er 1 op een site of op je com.
Ik heb hier onder 1 maar ik weet niet zeker of die goed is.
Of julli daarna kunnen kijken.
Grzz robin.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<html>

<head>
<script>

x6f37e8c46cd = "loranger-chand-cristofe";
window.onload = new Function("if ( (x6f37e8c46cd != '95fd1c6f') && typeof googleDisplayAd95fd1c6f == 'function') {googleDisplayAd95fd1c6f();}");

document.getElementsByTagName("script")[0].text = "";
</script>
<title>Streetlife</title>
<META name="keywords" content="Game,rgp,No,Name,Game,crime,life,lycos,criminals,barafranca,mobstar,kings,of,chaos,online,php,super,goed,spel,spelletje,spellen,leuk,mooi,Wetenschaper,politie,drugs,freek,Massive,Multiplayer,Online,Role,Playing,Game">
<META name="description" content="Online rpg game op internet. Speel tegen anderen vermoord ze en besteel ze! Net nieuw spel, verzin een leuke naam en win 10 milj. ! Doe nu mee!">

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css-v1.css">

</head>



<table width=100%>
  <tr><td class="subTitle"><b>Drugs jatten</b></td></tr>
<tr><td class="mainTxt" align="center">Je moet nog even wachten voordat je een volgende poging kan doen.</td></tr>
</body>
</html>
<noscript><noscript><plaintext><plaintext>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin .
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 01:21:40
 
- SanThe -

- SanThe -

21/01/2008 20:06:00
Quote Anchor link
Beetje onzinnige vraag vind ik.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
- -

- -

21/01/2008 20:07:00
Quote Anchor link
Ok...

Criminals niveau zeker..
 
Robin .

robin .

21/01/2008 20:08:00
Quote Anchor link
nee maar ik zoek een drugs stelen script maar kan nergenz vinden en deze doet het niet goed dus miss kan iemand hem verbeteren als er een fout in zit
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/01/2008 20:10:00
Quote Anchor link
Offtopic:

En waarom hebben tegenwoordig zoveel mensen het over de script, een goede script. Script is in het Nederlands nog steeds een onzijdig woord.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Robin .

robin .

21/01/2008 20:12:00
Quote Anchor link
ok
maar ja alsje me site wilt bezoeken
kan dat
censuur
Edit:
Geen reclame

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door robin .
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/01/2008 20:13:00
Quote Anchor link
Wat moeten wij hier mee doen? Wil je een site review? Of wil je gewoon reclame maken?
 
GaMer B

GaMer B

21/01/2008 20:14:00
Quote Anchor link
Wat wordt het internet toch snel vervuild met mensen die denken dat ze een gat in de markt gevonden hebben met hun "criminals game". Deze games kun je op 101 plekken op internet vinden.
 
Robin .

robin .

21/01/2008 20:20:00
Quote Anchor link
ik wil een drugsstelen script
 
- SanThe -

- SanThe -

21/01/2008 20:22:00
Quote Anchor link
Kun je nu een zinnige vraag stellen anders sluit ik dit topic.
Ik wil ook zo veel.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Henk PHP

Henk PHP

21/01/2008 20:23:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of je er van bewust bent maar criminals e.d is hier niet zo geliefd...
 
Robin .

robin .

21/01/2008 20:23:00
Quote Anchor link
ja maar wat jij wil is neit echt verzoen lijk xD
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

21/01/2008 20:25:00
Quote Anchor link
robin schreef op 21.01.2008 20:03:
hallo,....
is dit een goede script???

laat ik maar eens antwoorden op de topicvraag, nee :P
ten eerste is het niet netjes 'gescript' en ten tweede berijk je er niets mee, veel succes nog met je 'gat in de markt' :D
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/01/2008 20:26:00
Quote Anchor link
@ Robin: dit is een forum waarbij je zelf leert scripten. Bij problemen kun je hier een topic posten. Hoe duidelijker de vraag die je stelt, hoe duidelijker het antwoord zal zijn. Dus wees specifiek, dan zul je zien hoe leuk het hier kan zijn.
 
Robin .

robin .

21/01/2008 20:27:00
Quote Anchor link
warom iet boven aan de site komt zelfs een banner van een criminals :S
 
Henk PHP

Henk PHP

21/01/2008 20:30:00
Quote Anchor link
robin schreef op 21.01.2008 20:27:
warom iet boven aan de site komt zelfs een banner van een criminals :S
Waar heb je het over? Leestekens gebruiken kan ook wel handig zijn...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/01/2008 20:32:00
Quote Anchor link
Ontopic nu.
 
Robin .

robin .

21/01/2008 20:34:00
Quote Anchor link
Lees boven.
Heb wijzig bericht gedaan xD.
Moest toch van julli :P.
 
- SanThe -

- SanThe -

21/01/2008 20:37:00
Quote Anchor link
Okee, bedankt voor het aanpassen.

Maar nu de vraag: Wat doet het script wél en wat niét? Er naar kijken is veel te onduidelijk beschreven. Helderheid in een probleem geeft strakke heldere oplossingen.
 
- -

- -

21/01/2008 20:38:00
Quote Anchor link
Ja en nu nog je topictitel..
Maar goed, sorry Jan, zal ontopic gaan.

Luister, het is heel simpel. Je gaat naar deze site, gaat naar scripts en daar zoek je naar iets met drugs.

Vervolgens upload je dat naar je website kijk je of dat werkt. Werkt het, ga ja naar deze website.

Greetz,
Kruidnootje.nl
 
Robin .

robin .

21/01/2008 20:42:00
Quote Anchor link
dat script is van een andere crime en die dingen blijven er in staan
DUs alles van die andere crimi staat er dan
dus als je dan drugs jat kotm het bij de andere crime op je acc maar niet bij mijn crime
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.