Is dit google vriendelijk?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen de wilde

Jeroen de wilde

02/02/2015 17:41:32
Quote Anchor link
Hoi

Ik zou graag mijn nieuwe website inlezen via een json.
Dan kan ik deze later ook gebruiken voor een app

ik zou onderstaande code gebruiken, Maar mijn vraag is nu is dit google vriendelijk zal google mijn website kunnen indexeren?

Alvast bedankt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<script>
var xmlhttp = new XMLHttpRequest();
var url = "http://www.mijnsite.nl/beta/json.php";

xmlhttp.onreadystatechange=function() {
    if (xmlhttp.readyState == 4 && xmlhttp.status == 200) {
        myFunction(xmlhttp.responseText);
    }
}
xmlhttp.open("GET", url, true);
xmlhttp.send();

function myFunction(response) {
    var arr = JSON.parse(response);
    var i;
    var out = "<table>";

    for(i = 0; i < arr.length; i++) {
        out += "<tr><td>" +
        arr[i].Name +
        "</td><td>" +
        arr[i].City +
        "</td><td>" +
        arr[i].Country +
        "</td></tr>";
    }
    out += "</table>"
    document.getElementById("id01").innerHTML = out;
}
</script>

- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 02/02/2015 22:23:43 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 19:20:38
 
Johan de wit

johan de wit

02/02/2015 18:59:08
Quote Anchor link
Wil je source tussen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
plaatsen? Zo krijgen we mooier overzicht want zo is te niet lezen.
Gewijzigd op 03/02/2015 09:21:05 door Erik Rijk
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2015 22:25:17
Quote Anchor link
In het algemeen heeft Google moeite met het indexeren van content die door AJAX wordt geladen.
Wel bieden ze wat tips en truuks aan, om indexeren makkelijker te maken:

https://developers.google.com/webmasters/ajax-crawling/docs/specification
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.