is een sessie er

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johan

Johan

18/04/2007 15:47:00
Quote Anchor link
ik gebruik sessie voor mij login script nu wil ik kijken of een sessie er is nou dacht ik dat heel simpel te doe door

if(isset($_SESSION['username']))
{
print " is er " ;
}

dit schijnt volgens mijn server niet helemaal te mogen


Parse error: syntax error, unexpected T_IF in C:\Program Files\xampp\htdocs\holwerda.nu\includes\header1.php on line 3

krijg deze error die nog niet eerder ben tegen gekomen regel 3 is de if(isset regel

iemand een idee of dit mag of wat ik fout doe
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 05:51:40
 
- wes  -

- wes -

18/04/2007 15:49:00
Quote Anchor link
je regel daarvoor is fout. waarschijnlijk geen ;
 
Johan

Johan

18/04/2007 15:53:00
Quote Anchor link
lol daar stond alleen <php ( dacht ik ) was <php> thanks
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

18/04/2007 16:03:00
Quote Anchor link
misschien meot je gewoon <?php gebruiken? Daarnaast moet je session_start() gebruiken om je sessie die ergens anders hebt geset weer op te halen...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.