Is mijn site veilig?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dirk

Dirk

14/12/2006 00:03:00
Quote Anchor link
Hoi!

K'ben nu bezig met een site, maar zou graag willen weten of hij makkelijk te hacken valt: http://www.dvprojects.nl/test/index.php dit is de url

Dirk
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:39:28
 
Thijs X

Thijs X

14/12/2006 00:19:00
Quote Anchor link
Je zou hier een gratis test uit kunnen voeren:
http://www.acunetix.com/

Wat je nog wel zou kunne verbeteren is om dit tegen tegaan:

http://www.dvprojects.nl/test/index.php?pag=hiereenrandomtext
 
Dirk

Dirk

14/12/2006 00:22:00
Quote Anchor link
http://www.acunetix.com/ wat kun je hiermee?

Hoe bedoel je: Dat als je iets anders dan mag dat er dan een foutpagina komt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dirk
 
Thijs X

Thijs X

14/12/2006 09:07:00
Quote Anchor link
Je kan je site daar laten scannen.

Ja dat een foutpagina krijgt oid
 
Steff   an

Steff an

14/12/2006 10:44:00
Quote Anchor link
Zelfs als test zou ik geen mp3's die niet van jouw zijn, op je website plaatsen.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

14/12/2006 11:11:00
Quote Anchor link
@Dirk en Thijs

Geef dan geen foutmelding, maar link dan naar de "home" van je website, mocht jezelf een keer een foutje maken (pagina nog niet toegevoegd ofzo) dan kom je toch op je home uit, wat voor een bezoeker prettiger is dan een error pagina.
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

14/12/2006 11:57:00
Quote Anchor link
Ik heb ff wat getest, en als ik headers invul in het contactformulier worden krijg ik de melding dat het bericht verzonden is. Ik ontvang echter geen emails bij het toevoegen van een 'cc:' header. Dus dat lijkt iig goed te zitten.

Ik zal nog ff verder voor je checken.. maar het is denk ik makkelijker als je ons de code laat zien die het formulier verwerkt.. dan zie je in (nagenoeg) e1 oogopslag of het formulier wel of niet veilig is.

Succes met je site verder!
Martijn
 
Dirk

Dirk

18/12/2006 23:47:00
Quote Anchor link
Bedankt iig!!
 
Stien ss

stien ss

19/12/2006 00:14:00
Quote Anchor link
Nog niet helemaal js injection proof. Vul bij naam is dit in:
Quote:
"><script>alert(document.cookie);</script>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.