ishetglad.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »
Lex van Hees

Lex van Hees

06/01/2016 08:23:35
Quote Anchor link
Vandaag de website ishetglad.nl live gezet! Geen overbodige luxe toch in deze tijd van het jaar? Het idee is simpel, je vult je locatie in, en het antwoord verschijnt direct in beeld. Check 'm out!

ishetglad.nl
Gewijzigd op 06/01/2016 08:23:53 door Lex van Hees
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 04:17:54
 
Jacco Engel

Jacco Engel

06/01/2016 10:00:55
Quote Anchor link
Gezien het feit dat familie van mij net letterlijk door de straat kwam schaatsen , kan ik bevestigen dat het glad is :P.

Kleine sidenote.
Op je eigen site is de afbeelding van hebikwindmee foetsie ;)
Gewijzigd op 06/01/2016 10:11:38 door Jacco Engel
 
Tim Wolf

Tim Wolf

06/01/2016 21:32:00
Quote Anchor link
Ik ben er naartoe gegaan, heb een locatie ingevuld maar krijg het volgende te zien: {"lat_start":52.211157,"lon_start":5.9699231,"temp":3,"temp_min":-1,"temp_max":8,"weather":null,"humidity":100,"warning":"","final":"Weinig kans op gladheid"}. Apeldoorn. Ik weet vrijwel zeker dat dit niet de bedoeling was. Ik probeerde daarna Deventer: {"lat_start":52.2660751,"lon_start":6.1552165,"temp":-0,"temp_min":-2,"temp_max":3,"weather":null,"humidity":100,"warning":"LET OP: ijzel, wees voorzichtig!!","final":"Ja het is glad, kijk uit!"}. Wat info: ik gebruikte Opera,dit stond op de pagina /includes/render.php. Vandaag om 21:25 (Apeldoorn) en vandaag 21:35 (Deventer).
Van Tim
Gewijzigd op 06/01/2016 21:37:45 door Tim Wolf
 
Joakim Broden

Joakim Broden

07/01/2016 09:05:16
Quote Anchor link
Is het glad?
Nee! Het is niet glad
nu: 21c [-1c/44c] -

Volgens mij klopt de 21c en 44c niet echt, woon in Groningen en gister schaatsen de mensen hier nog door de straat heen en vanochtend nog onderuit gegleden met de fiets. Dat beschouw ik als glad :D
 
Eschwin Moerkerken

Eschwin Moerkerken

07/01/2016 09:14:27
Quote Anchor link
Quote:
Leeuwarden

Is het glad?
Nee! Het is niet glad
nu: 21 [-1/45] -


Hartstikke leuk idee! Ik heb nog niet alle posts gelezen maar ik wilde even zeggen dat er iets niet helemaal klopt. Ten eerste is het hier rond de 0 graden. Ligt er overal ijzel en is het spekglad overal. Een schatting tussen minimaal -1 en maximaal 45 graden is heel erg groot en biedt dus niet echt iets extra's.
 
Lex van Hees

Lex van Hees

07/01/2016 10:37:04
Quote Anchor link
Dank jullie wel voor de feedback!

Helaas te maken met een storing, door het aantal requests naar de Google API heen, waardoor Google verkeerde lat/lon data teruggaf. Probleem inmiddels verholpen, website werkt weer ;)

Zou inderdaad een beetje gek geweest zijn ;)
 
Ivo P

Ivo P

07/01/2016 11:01:34
Quote Anchor link
gisteren ergens een afbeelding gezien van een weerkaart met veel meetwaarden. Ergens tussen groningen en Friesland zat ergens een meetpunt dat kennelijk op hol geslagen was met een temperatuur van ruim 20 graden boven de omgeving.
Mogelijk dat dat ergens doorwerkt in deze applicatie?
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

07/01/2016 11:48:15
Quote Anchor link
Vermoedelijk is het eerder een tijdelijk verlies van data. Vanochtend kreeg ik met mijn postcode in Eindhoven namelijk dezelfde onjuiste temperaturen:

nu: 21°c [-1°c/45°c]

Toen ik het net nog eens probeerde, waren ze wel juist:

nu: 4°c [3°c/6°c]
 
Ivo P

Ivo P

07/01/2016 12:28:49
Quote Anchor link
suggestie:
bij de resultaatpagina ook de gevraagde of gebruikte locatie vermelden.

Ik heb het net geprobeerd met "gebruik gps". Hoewel ik op mijn PC geen gps ontvanger heb, verwacht ik dan een actie op basis van de coordinaten van het ip-adres van de Ziggo aansluiting.

Maar zeker weet ik het dan nog niet, omdat een dergelijke locatie er nogaleens flink naast zit.

In elk geval lijkt +7C wel aardig te kloppen.

Afbeelding

Maar voor grasmaaien is het me toch te nat.
Gewijzigd op 07/01/2016 12:58:44 door Ivo P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.