ISO maken met PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ron -

Ron -

20/10/2010 17:27:16
Quote Anchor link
Is het mogelijk om van willekeurige bestanden een .ISO bestand te maken met PHP?
Een .IMG bestand is ook prima.

Als dit mogelijk is. Hoe moet ik dit dan aanpakken?

Alvast hartelijk bedankt voor jullie hulp.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:04:46
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

20/10/2010 17:38:23
Quote Anchor link
Ja, dat kan wel, maar dan zal je wel aan de slag moeten met shell execution.

Zoeken levert denk ik al meer dan genoeg resultaten op, om een idee te krijgen hoe je het moet aanpakken.
 
Mick ForSure

Mick ForSure

20/10/2010 22:23:48
Quote Anchor link
Idd net zoals Noppes zegt...

Ik zal je een hint geven:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
  exec('mkisofs -o /tmp/bestand.iso /tmp/map/');
?>


alle bestanden uit de map /tmp/map/ zullen naar het bestand /tmp/bestand.iso worden weggeschreven.

Niet getest maar dit heb ik gevonden door even te googlen ;)
 
Ron -

Ron -

21/10/2010 09:17:09
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties.

Na de reactie van Noppes had ik dat inderdaad ook al op google gevonden.

Ik heb echter een windows server. Denk dat ik dan toch maar even linux ernaast ga draaien.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.