itembewerken.php UPDATE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »
Ruben

Ruben

27/11/2009 12:02:00
Quote Anchor link
Hallo mensen van phphulp

Ik wou een bewerkpagina maken itembewerken.php
Hoe zorg ik ervoor dat in een formuliertje de informatie uit de database komt te staan (van een bepaalde rij), dat ik het in dat formulier dan kan bewerken, en dan weer terugsturen zodat hij geupdate wordt?

Waarschijnlijk eerst met SELECT * FROM filmdatabase WHERE Filmnummer IS .. ?

En dan met een UPDATE functie?

Ik heb hieronder mijn itemtoevoegen.php staan, misschien kan ik daar iets in veranderen?

itemtoevoegen.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
<html>

<head>

 <!--hier include hij het stijl bestandje zodat de website de gewenste stijl krijgt-->
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="stijl.css" />

</head>

<body>

<ul class="navbar">

<script src="http://www.clocklink.com/embed.js"></script>
<script type="text/javascript" language="JavaScript">
obj=new Object;
obj.clockfile="5005-purple.swf";
obj.TimeZone="GMT0100";
obj.width=120;
obj.height=40;
obj.wmode="transparent";
showClock(obj);
</script>
<br>
<br>

<!--link naar de index-->
  <li><a href="index2.php">Home</a>

<!--link naar de database-->
  <li><a href="ophalen2.php">De Database</a>

<!--link naar de pagina om een item toe te voegen-->
  <li><a href="itemtoevoegen.php">Film Toevoegen</a>

<!--link naar de pagina om een item te verwijderen-->
  <li><a href="itemverwijderen.php">Film Verwijderen</a>

<!--link naar de pagina waar het aantal bezoekers vermeld staan-->
  <li><a href="bezoekerstellen.php">Aantal Bezoekers</a>

<!--link naar de trailers-->
  <li><a href="videos2.php">Trailers</a>

<!--link om uit te loggen-->
  <li><a href="logout.php">Log Uit</a>

</ul>

<?php
if(isset($_POST['submit'])){

/*voeg het bestand verbinding.php toe voor contact met de database*/
        include("verbinding.php");
                
        //Ophalen en controleren van de input uit de formuliervelden.
        $Naam = ($_POST['Naam']);
        $Genre = ($_POST['Genre']);    
        $Jaar = ($_POST['Jaar']);
        $Speelduur_in_min = ($_POST['Speelduur_in_min']);
                
        $controleer_naam = mysql_query("SELECT Naam FROM filmdatabase WHERE Naam='$Naam'");
        
        $bestaande_naam = mysql_num_rows($controleer_naam);
        
        if($bestaande_naam > 0){
            echo "De film die u wil toevoegen staat al in de database.";
            unset($Naam);
            
            exit();
        }

        
        $query = "INSERT INTO filmdatabase (Naam, Genre, Jaar, Speelduur_in_min)
        VALUES('$Naam', '$Genre', '$Jaar', '$Speelduur_in_min')"
;
        mysql_query($query) or die(mysql_error());
        mysql_close();
        
        echo "Uw toevoeging is gelukt<br><br>";
        
        ?>
        
        
        <form name="itemtoevoegen" method="post" action="itemtoevoegen.php" class="box1">
        <fieldset><legend>Items toevoegen:</legend>
        <p><label for="Naam">Naam:</label><input type='text' name="Naam" class="txt"/></p>
        <p><label for="Genre">Genre:</label><input type='text' name="Genre" class="txt"/></p>
        <p><label for="Jaar">Jaar:</label><input type='text' name="Jaar" class="txt"/></p>
        <p><label for="Speelduur_in_min">Speelduur in minuten:</label><input type='int' name="Speelduur_in_min"  class="txt"/></p>
        <p><input type='submit' name="submit" value='Verstuur' class="btn"/></p>
        </fieldset>
        </form>

        
<?php
        
}
else{

?>


<form name="itemtoevoegen" method="post" action="itemtoevoegen.php" class="box1">
<fieldset><legend>Items toevoegen:</legend>
<p><label for="Naam">Naam:</label><input type='text' name="Naam" class="txt"/></p>
<p><label for="Genre">Genre:</label><input type='text' name="Genre" class="txt"/></p>
<p><label for="Jaar">Jaar:</label><input type='text' name="Jaar" class="txt"/></p>
<p><label for="Speelduur_in_min">Speelduur in minuten:</label><input type='int' name="Speelduur_in_min"  class="txt"/></p>
<p><input type='submit' name="submit" value='Verstuur' class="btn"/></p>
</fieldset>
</form>

<?php

}

?>


</body>

</html>


Alvast bedankt, voor iedereen die er even naar gekeken heeft!
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:13:17
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

27/11/2009 15:12:00
Quote Anchor link
Je kan toch ook gewoon meteen dit doen:
UPDATE filmdatabase SET test = 'test' WHERE Filmnummer = 'driemiljoenachtentwintig'
 
Ruben

Ruben

29/11/2009 12:50:00
Quote Anchor link
Je kan niet zomaar even de query veranderen en dan is het klaar ..
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

29/11/2009 13:00:00
Quote Anchor link
Euhm ja dat kan wel... echter zou ik er even een WHERE functie bij ingooien anders update hij altijd de 1ste rij. Schiet je weinig mee op...

Indien je trouwens eerst de te updaten gegevens wil zien moet je een extra query aanmaken en die gegevens in een array zetten. Daarna even ophalen via
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $arraynaam ?>
uiteraard...

P.S: Ga nou eerst eens zelf wat leren Ruben. Kijk hier eens: http://w3schools.com/php/php_mysql_update.asp
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kevin Stoove
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/11/2009 13:16:00
Quote Anchor link
Waar is heel je formulierafhandeling en foutafhandeling? Die kan ik namelijk niet terugvinden. Bovendien is je script gevoelig voor SQL injection. Even opletten dus.
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

29/11/2009 13:24:00
Quote Anchor link
@ Jezpur: Had ik en enkele anderen hem al eerder op gewezen in zijn eerdere topics, echter is dat aan dovemansoren gericht. Of meer blindemansogen... ;o)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/11/2009 13:28:00
Quote Anchor link
Ah, zo. Dan wens ik hem veel succes met het onderhouden van een website die zo lek is als een zeefje... Een lustobject voor hackers dus.
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

29/11/2009 13:44:00
Quote Anchor link
Hij merkt het vanzelf wel... maar goed. Weer ontopic.
 

29/11/2009 13:55:00
Quote Anchor link
Hij heeft vast en zeker magic quotes aanstaan.
 
Ruben

Ruben

29/11/2009 18:57:00
Quote Anchor link
Mensen,heb het zelf al opgelost ..
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

29/11/2009 19:13:00
Quote Anchor link
En worden oplossingen niet meer geplaatst tegenwoordig?

Laat even zien hoe je het opgelost heb... heeft iemand anders in de toekomst misschien wel wat aan. Wel zo netjes, gezien je zelf ook veel hulp zoekt/krijgt hier op phphulp.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.