Java met PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sander

Sander

19/01/2007 17:40:00
Quote Anchor link
Ik probeer Java met PHP te combineren. Als er op de java server een nieuwe client binnenkomt wordt er een nieuw object: "ClientHandler();" gemaakt. Ik moet op een bepaalde manier de objectadressen van die ClientHandler objects opslaan, zodat ik van de ene ClientHandler informatie uit de andere ClientHandler kan halen. Heeft er iemand een idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 04:10:55
 
Jelmer -

Jelmer -

19/01/2007 17:51:00
Quote Anchor link
Je zou een database of een daemon kunnen maken waarmee je al deze processen laat communiceren, en zo deze gegevens centraal opslaat.. Maar om het ene ClientHandler uit proces1 in proces2 te benaderen wordt lastig, aangezien je niet alleen ClientHandler uit proces 1 nodig hebt, maar ook alle objecten die aan die ClientHandler vastkleven, en dat kunnen er heel wat zijn.

Maar wat ik nu helemaal niet snap is: waar komt PHP in dit verhaaltje voor?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.