Javascript Arrays

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bram Z

Bram Z

08/07/2005 19:18:00
Quote Anchor link
Ik ben met een nieuw chatbox script bezig, maar nu in de userlijst ben ik wat aan het prutsten. Het komt er op uit dat ik in Javascript zo een array heb:

var users=new Array(new Array('dark', 1), new Array('user2', 1), new Array('user3', 1),new Array('dark', 0));

Dit zullen dus de users worden in de lijst, maar zoals je ziet heb je in de array een array met dark => 1 en dark => 0 in.

Nu moet ik alle users waar een 0 bij staat weg filteren, dus die array zou moeten worden:

var users=new Array(new Array('user2', 1), new Array('user3', 1));
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:12:57
 
Han eev

Han eev

08/07/2005 19:41:00
Quote Anchor link
kan je dat niet met php array's doen? want dan kan je darop sorteren!
 
Bram Z

Bram Z

08/07/2005 19:42:00
Quote Anchor link
Nee het moet met javascript voor het verkeer tussen de server te beperken
 
Jelmer -

Jelmer -

09/07/2005 00:48:00
Quote Anchor link
for(i = 0; i = users.length; i++){
if(users[1] == 1){
users2 = users;
}
}

Zo zou je in princype nu users2 als nieuwe array moeten krijgen.
 
Bram Z

Bram Z

09/07/2005 13:09:00
Quote Anchor link
Neen klopt niet echt jelmer, maar het is toch niet meer nodig, thx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.