Javascript bestand niet gevonden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johannes davidian

johannes davidian

18/06/2016 10:35:55
Quote Anchor link
hallo,

ik heb deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>
<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
<link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11">
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>">
<script  src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.2/jquery.min.js"></script>
    <script src="http://webdesignleren.net/js/jquery.colorbox-min.js"></script>
<?php wp_head(); ?>
</head>


ik krijg een fout melding in het console wanneer ik wil testen jquery.colorbox-min.js :

GET http://webdesignleren.net/js/jquery.colorbox-min.js 404 (Not Found)

ik heb voor /js/jquery.colorbox-min.js http://webdesignleren.net/ toegevoegd maar toch de melding blijft hetzelfde.
ik heb wel jquery.colorbox-min.js via filezilla geupload naar de thema js directory.
wat ik doe fout hier?
dank u wel
johan

Edit:
Topictitel aangepast naar iets duidelijkers dat probleem omschrijft.
Gewijzigd op 18/06/2016 15:53:18 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 11:22:43
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

18/06/2016 11:49:31
Quote Anchor link
Je zegt het zelf al, "ik heb wel jquery.colorbox-min.js via filezilla geupload naar de thema js directory.".
Het pad "http://webdesignleren.net/js/jquery.colorbox-min.js" staat los van jouw thema-map.

Edit:
Dit werkt wel, nu snap je het principe..
http://webdesignleren.net/wp-content/themes/garage/js/jquery.colorbox-min.js
Gewijzigd op 18/06/2016 11:53:54 door Marthijn Buijs
 
Johannes davidian

johannes davidian

18/06/2016 12:01:58
Quote Anchor link
dank u wel ,
maar ik begrijp niet wat u precies bedoeld ?
wat ik moet doen precies?
ik heb ook in function.php deze regel toegevoegd
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
wp_enqueue_script( 'garage-jquery.colorbox-min', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.colorbox-min.js', array(), '1.6.4', true );

en ik heb in header.php de code veranderd naar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script src="js/jquery.colorbox-min.js"></script>

maar toch de probleem blijft hetzelfde!
wat is u advies wat ik moet corrigeren? is het te maken met directory bijv. moet ik toevoegen ../ ?
johan
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

18/06/2016 12:25:33
Quote Anchor link
Dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script src="js/jquery.colorbox-min.js"></script>

moet je veranderen naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script src="/wp-content/themes/garage/js/jquery.colorbox-min.js"></script>



Als je het op deze manier gebruikt in je HTML, heb je wp_enqueue_script-function niet nodig.
Gewijzigd op 18/06/2016 12:28:43 door Marthijn Buijs
 
Johannes davidian

johannes davidian

18/06/2016 12:40:14
Quote Anchor link
hartelijk bedankt ,

het is opgelost
johan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.