Javascript Childnodes

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tikkes C

Tikkes C

31/03/2009 11:27:00
Quote Anchor link
hoi iedereen

Ik zit met een probleempje...
ik heb hetvolgende script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<div id="menu">

<script type="text/javascript">
function ShowMenu(id)
{
    for(var i=0; document.getElementById(id).childNodes.length < i; i++)
    {
        if(document.getElementById(id).childNodes[i].style.visibility == 'hidden')
        {
            document.getElementById(id).childNodes[i].style.visibility = 'visible';
            document.getElementById(id).childNodes[i].style.display = 'block';
            document.getElementById(id).childNodes[i].childNodes.style.visibility = 'visible';
            document.getElementById(id).childNodes[i].childNodes.style.display = 'block';
        }
        else
        {
            document.getElementById(id).childNodes[i].childNodes.style.visibility = 'hidden';
        }
    }
}
</script>

        <ul>
            <li id="game">| <a href="#" onmouseover="ShowMenu('game')">Game</a>
                <ul>
                    <li><a href="#">Test1</a></li>
                    <li><a href="#">Test2</a></li>
                </ul>
            </li>
            <li>| Settings</li>
            <li>| Info</li>
        </ul>
</div>


nu de bedoeling is dat de list onder game zichtbaar wordt wanneer ik erover ga met m'n muis...
in ff doe ik dit met :hover in css maar wat is er fout aan m'n script?

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 20:09:05
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

31/03/2009 12:15:00
Quote Anchor link
Wat doet hij niet dan?
 
Tikkes C

Tikkes C

31/03/2009 13:32:00
Quote Anchor link
de lijst onder game tonen
 
Tikkes C

Tikkes C

01/04/2009 11:24:00
Quote Anchor link
bump?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.