[Javascript] De nieuwe postitie van een object bepalen na drag and drop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SerpenT

SerpenT

28/01/2005 09:26:00
Quote Anchor link
hallo mensen ik heb een probleem, ik ben bezig met een football manager site(soort weblog waar je je verhalen over football manager kunt post + uitslagen van wedstrijden) nou heb ik verzonnen dat de gebruiker, straks doormiddel van drag and drop hun opstelling kunnen laten zien. maar nu moet ik op dit opteslaan dus weten waar het plaatje neergezet is. ik heb dit al:
<script language="javascript">
<!--
keeper = document.getElementById("keeper");
function keeperxy(){
keepery = keeper.offsetTop
keeperx = keeper.offsetLeft
form.keeperx.value=(keeperx)
form.keepery.value=(keepery)
}
keeper.onmouseup = keeperxy();
//-->
</script>
er zijn 2 inputvelden die de correcte namen hebben, maar hij update de waarde niet waarneer je hem verplaats hebt.

kan iemand mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 15:15:15
 
Jelmer -

Jelmer -

08/02/2005 17:21:00
Quote Anchor link
Misschien kom je hier verder mee:
drag&drop script:
http://dynamicdrive.com/dynamicindex11/genericdrag.htm

script wat dragged elements meet:
http://dynamicdrive.com/dynamicindex11/dhtmladjust.htm
Maar die laatste is IEonly.

Ik hoop dat je er wat aan hebt.
 
Johan

Johan

08/02/2005 18:40:00
Quote Anchor link
javascript.nl... tis een php forum....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.