JavaScript (eigen scriptje)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

08/03/2006 19:09:00
Quote Anchor link
ik heb dit scriptje geschreven voor leuk achtergrond effecten... het werkt prima maar nu wilde ik ipv een link een hele TR waarop je kan klikken om door te gaan.
De tabel wordt automatisch met OOP gegenereerd, en dit is slechts een hap uit de broncode, maar ik heb het idee dat het script dat hieronder staat niet helemaal klopt.

Dan heb ik het over het bg_onclick gedeelte dat niet naar wens werkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
        
<script type='text/javascript'>
    
function bg_click(Lapidi) {
                window.location = Lapidi;
    }

    function bg_over(Linschoten) {
        Linschoten.style.backgroundColor='#abcdef';
    }

    function bg_out(Linschoten) {
      Linschoten.style.backgroundColor='transparent';
    }

-->
</script>


<table width='300' cellspacing='0' cellpadding='0'>
    <tr>
        <td colspan='2'><B><A HREF='auctions.php?view=rou'>Roulette</A></B></td>
    </tr>
    <tr style='background-color:#ffffff' onMouseOut='bg_out(this)' onMouseOver='bg_over(this)' onclick='bg_click(http://www.baracasino.com/auctions.php?view=1)'><td style='padding:2px;'><A HREF='auctions.php?view=1'>The Palms</A></td><td style='padding:2px;text-align:right;'>$2,500,000,000</td></tr>
        </td>
    </tr>
</table>


Alvast bedankt :)
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:55:52
 
DaeDaluz

DaeDaluz

08/03/2006 19:13:00
Quote Anchor link
onclick="bg_click('http://www.baracasino.com/auctions.php?view=1')"

Ws. moet de url een string zijn.. :)
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

08/03/2006 19:23:00
Quote Anchor link
hmm... lijkt me sterk... maar het kan geen kwaad
 
Pim Vernooij

Pim Vernooij

08/03/2006 19:31:00
Quote Anchor link
check de firefox javascript console ;-)
 

08/03/2006 19:50:00
Quote Anchor link
Ja Check het JavaScript console van Firefox.
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

08/03/2006 21:55:00
Quote Anchor link
Ik was niet thuis, maar op school...
Daar hebben ze alleen maar dat rottige Internet Explorer...

Ik ga direct even kieken
 

09/03/2006 14:49:00
Quote Anchor link
Je kan Portable Firefox nemen, heb ik ook ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.