Javascript error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gerrit Wiersma

Gerrit Wiersma

08/04/2009 09:05:00
Quote Anchor link
Foutdetails webpagina

Gebruikersagent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
Tijdstempel: Wed, 8 Apr 2009 07:04:04 UTC


Bericht: Ongeldig argument.
Regel: 1
Teken: 4288
Code: 0
URI: http://dedalfsermarskramer.lsitesphotos.com/js/compressed.js


Kan iemand mij vertellen wat hier fout is...
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 21:53:40
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

08/04/2009 09:08:00
Quote Anchor link
Probeer eens met firefox en dan in de firebug console te kijken.
 
Gerrit Wiersma

Gerrit Wiersma

08/04/2009 09:41:00
Quote Anchor link
Heb even zitten rommelen, als ik onderstaand stuk script uit mn pagina haal dan is die error ook weg, alleen eh... wat mankeerd er aan... :S


<script type="text/javascript">
$('slideshow').style.display='none';
$('wrapper').style.display='block';
var slideshow=new TINY.slideshow("slideshow");
window.onload=function(){
slideshow.auto=true;
slideshow.speed=10;
slideshow.link="linkhover";
slideshow.info="information";
slideshow.thumbs="slider";
slideshow.left="slideleft";
slideshow.right="slideright";
slideshow.scrollSpeed=4;
slideshow.spacing=5;
slideshow.active="#fff";
slideshow.init("slideshow","image","imgprev","imgnext","imglink");
}
</script>
 
Peter

peter

08/04/2009 11:02:00
Quote Anchor link
ik heb zelf nog nooit een $ gezien, moet dat niet zijn document.getElementById ?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

08/04/2009 11:55:00
Quote Anchor link
Peter, JS Libraries gebruiken dat vaak. Gerrit gebruikt jQuery.
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

08/04/2009 12:28:00
Quote Anchor link
Volgens mij zijn je verwijzingen naar je html niet correct. Je vergeet overal een # voor een id en overal de . voor de class. Wellicht dat dat verder helpt.
 
Gerrit Wiersma

Gerrit Wiersma

08/04/2009 15:30:00
Quote Anchor link
Opgelost, dank u heren!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.