javascript in IE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Joop

joop

05/02/2006 15:33:00
Quote Anchor link
waarom doet deze code het in IE niet terwijl hij het in firefox perfect doet:

uitklap = 0;
function klapuit(){
wathtml = '<tr><td colspan="3">Test</td></tr><tr><td colspan="3">Nog een test</td></tr>';
iptest = document.getElementById('ipbody');
if(uitklap == 0){
cache = iptest.innerHTML;
iptest.innerHTML += wathtml;
uitklap = 1;
}
else{
ip.innerHTML = cache;
uitklap = 0;
}
}

als je ergens op klikt moet er dus een paar rijen bijkomen in een table en als je daar nog een keer op klikt moeten die weer weg gaan. In firefox werkt het perfect alleen in IE krijg ik deze error:
Error: onbekende runtime-fout
hij geeft deze regel aan:
iptest.innerHTML += wathtml;

iemand enig idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:59:57
 
Huh bla

Huh bla

05/02/2006 15:40:00
Quote Anchor link
waarom doet deze code het in IE niet terwijl hij het in firefox perfect doet:

Omdat IE zich niet aan de w3c standaarden houd, *@&$@*#^*@#(^#
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/02/2006 16:10:00
Quote Anchor link
Misschien pikt IE die += operator niet. Probeer zo eens:


uitklap = 0;
function klapuit(){
wathtml = '<tr><td colspan="3">Test</td></tr><tr><td colspan="3">Nog een test</td></tr>';
iptest = document.getElementById('ipbody');
if(uitklap == 0){
cache = iptest.innerHTML;
iptest.innerHTML = wathtml + cache;
uitklap = 1;
}
else{
ip.innerHTML = cache;
uitklap = 0;
}
}
 
Joop

joop

05/02/2006 16:18:00
Quote Anchor link
dat doet ie ook niet. Na wat testen blijkt dat je wel innerHTML += kan gebruiken bij een div maar niet bij een tbody element
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.