javascript: onChange

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »
Sytze Loor

Sytze Loor

21/03/2007 08:37:00
Quote Anchor link
Hoi,
Ik ben geen ster in javascript, maar ik weet wel wat het kan. Nu vroeg ik me af of het mogelijk was om een onchange actie te verbinden een een selectielijst (zie hieronder). De bedoeling is dat als ik bijvoorbeeld een van mijn huisgenoten selecteer (Aike ofzo), dat dan het radiovakje van Aike standaard naar 1 springt en dat het radiovakje 0 disabled word.

Ik weet niet hoe ik het duidelijk moet uitleggen, dus als je vragen hebt stel ze dan :) Als iemand weet hoe ik dit kan oplossen gaat deze persoon mij heel blij maken aangezien ik gisteravond van 7 tot 12 bezig ben geweest om via google enzovoorts uit te zoeken hoe het moest :S...

Bedankt!
Sytze
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<form action="index.php?p=add&amp;save=TRUE" method="post" name="add" id="add">
<select name="payer" id="payer">
<option value="2">Aike</option>
<option value="6">Dorien</option>
<option value="4">Leon</option>
<option value="5">Marieke</option>
<option value="3">Saskia</option>
<option value="1">Sytze</option>
<option value="7">Tanya</option>
</select>
<table border="0" cellspacing="0">
<tr>
<td>Aike:</td>
<td><input name="user_id[2]" type="radio" value="0" checked="checked" /></td>
<td>0</td>
<td><input name="user_id[2]" type="radio" value="1" /></td>
<td>1</td>
<td><input name="user_id[2]" type="radio" value="2" /></td>
<td>2</td>
<td><input name="user_id[2]" type="radio" value="3" /></td>
<td>3</td>
</tr>
<tr>
<td>Dorien:</td>
<td><input name="user_id[6]" type="radio" value="0" checked="checked" /></td>
<td>0</td>
<td><input name="user_id[6]" type="radio" value="1" /></td>
<td>1</td>
<td><input name="user_id[6]" type="radio" value="2" /></td>
<td>2</td>
<td><input name="user_id[6]" type="radio" value="3" /></td>
<td>3</td>
</tr>
<tr>
<td>Leon:</td>
<td><input name="user_id[4]" type="radio" value="0" checked="checked" /></td>
<td>0</td>
<td><input name="user_id[4]" type="radio" value="1" /></td>
<td>1</td>
<td><input name="user_id[4]" type="radio" value="2" /></td>
<td>2</td>
<td><input name="user_id[4]" type="radio" value="3" /></td>
<td>3</td>
</tr>
<tr>
<td>Marieke:</td>
<td><input name="user_id[5]" type="radio" value="0" checked="checked" /></td>
<td>0</td>
<td><input name="user_id[5]" type="radio" value="1" /></td>
<td>1</td>
<td><input name="user_id[5]" type="radio" value="2" /></td>
<td>2</td>
<td><input name="user_id[5]" type="radio" value="3" /></td>
<td>3</td>
</tr>
<tr>
<td>Saskia:</td>
<td><input name="user_id[3]" type="radio" value="0" checked="checked" /></td>
<td>0</td>
<td><input name="user_id[3]" type="radio" value="1" /></td>
<td>1</td>
<td><input name="user_id[3]" type="radio" value="2" /></td>
<td>2</td>
<td><input name="user_id[3]" type="radio" value="3" /></td>
<td>3</td>
</tr>
<tr>
<td>Sytze:</td>
<td><input name="user_id[1]" type="radio" value="0" checked="checked" /></td>
<td>0</td>
<td><input name="user_id[1]" type="radio" value="1" /></td>
<td>1</td>
<td><input name="user_id[1]" type="radio" value="2" /></td>
<td>2</td>
<td><input name="user_id[1]" type="radio" value="3" /></td>
<td>3</td>
</tr>
<tr>
<td>Tanya:</td>
<td><input name="user_id[7]" type="radio" value="0" checked="checked" /></td>
<td>0</td>
<td><input name="user_id[7]" type="radio" value="1" /></td>
<td>1</td>
<td><input name="user_id[7]" type="radio" value="2" /></td>
<td>2</td>
<td><input name="user_id[7]" type="radio" value="3" /></td>
<td>3</td>
</tr>
</table>
</form>
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 12:18:49
 
Sytze Loor

Sytze Loor

22/03/2007 23:51:00
Quote Anchor link
BUMP!
 
Jelmer -

Jelmer -

23/03/2007 08:21:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<script type="text/javascript">
function payerChangeCallback(element)
{
    var user_id = element.options[element.selectedIndex].value;
    var user_nodes = document.forms['add']['user_id[' + user_id + ']'];
    for(var i = 0; i < user_nodes.length; i++) {
        var node = user_nodes[i];
        if(node.value == '0') {
            node.disabled = true;
            node.checked = false;
        }
        else if(node.value == '1') {
            node.checked = true;
        }
        else {
            node.checked = false;
        }
    }
}

</script>
<form action="index.php?p=add&amp;save=TRUE" method="post" name="add" id="add">
<select name="payer" id="payer" onchange="payerChangeCallback(this)">
[...]


Dat werkt in ieder geval in Firefox. In Internet Explorer moet je het zelf even proberen.
 
Sytze Loor

Sytze Loor

23/03/2007 08:53:00
Quote Anchor link
Bedankt, ik heb het bijna aan de praat :) Er is alleen nog één probleempje, maar daar ben ik nu zelf ff aan aan het sleutelen. Zodra een gebruiker een andere user selecteerd moet alle velden weer gereset worden. Hmm... javascript rulez

Sytze
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.