JavaScript onChange

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bart

bart

08/05/2009 15:52:00
Quote Anchor link
Hey,

ik gebruik een javascript calendar (dhtml suit)
op mijn inputbox te vullen..
de code daar is nogal veel + 1500 lijnen

nu als wil ik ook iets doen als de data in men inputbox wijzigt, onChange event.

dit wordt momenteel NIET uitgevoerd als de JS calendar iets wijzigt in de inputbox

WEL als ik handmatig iets wijzig in de inputbox.

any thoughts, hoe ik dit kan omzeilen..

zoals aangegeven is het niet aangewezen om in de dhtml suit code te gaan prutsen..

mvg
Bart
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:35:36
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

08/05/2009 16:00:00
Quote Anchor link
Je zult wel wat in die code moeten veranderen als je dat wilt. Maar werkt .change(function () {} ); niet?
 
Thijs Damen

Thijs Damen

08/05/2009 16:39:00
Quote Anchor link
Enigste wat ik denk dat het kan zijn is omdat JS het aanpast de onChange effect niet triggered. om dit op te lossen zul je in dHTML suit (sorry!) een wijziging moeten aanbrengen dat er een extra functie word aangeroepen naar iedere wijziging die de functies die jij in je onChange event hebt staat automatisch aanroept.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.