Javascript + php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ivo Sanders

Ivo Sanders

14/03/2011 15:12:43
Quote Anchor link
Ik heb een stuk javascript gevonden op het internet, en dat is een ticker. Nu wil ik echter één gedeelte vervangen, namelijk:

news[0]="<a href='http://www.dynamicdrive.com'>0 Click here to go to Dynamic Drive's front page</a>"
news[1]="<a href='http://www.dynamicdrive.com'>1 Click here to go to Dynamic Drive's front page</a>"
ENZ...

Door mijn gegevens uit mijn tabel (via php). Ik heb dit gedaan, maar het werkt niet (kan iemand mij helpen):

==============================================================

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>
<style type="text/css">
<!--

#tickertape{
position:relative;
layer-background-color:black;
width:400px;
height:20px;
}

#subtickertape{
background-color:black;
position:absolute;
border: 1px solid black;
width:400px;
height:20px;

}

.subtickertapefont{
font:bold 12px Verdana;
text-decoration:none;
color:white;
}

.subtickertapefont a{
color:white;
text-decoration:none;
}
-->
</style>
</head>
<body onload="if (ie||ns6||ns4) {regenerate2();updatecontent()}">

<div id="tickertape">
<div id="subtickertape" class="subtickertapefont">Initializing...</div>
</div>

<script language="JavaScript1.2">
var speed=4500

var news=new Array()
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
## config-bestand laden
require_once ( "config.php" ) ;

## foto ophalen
$s_foto = mysql_query ( "SELECT * FROM ".$config['site']['mysql_tabel']." ORDER BY datum DESC" ) or die ( mysql_error ( ) );



## zijn er wel foto?
if ( mysql_num_rows ( $s_foto ) )
{

    
    
    

 
        $i=0;
        ## lijst weergeven
        while ( $f_foto = mysql_fetch_assoc ( $s_foto ) )
        {

                $foo2 = ''.$f_foto[gebeurtenis].'';
                echo 'news['.$i.']="'.$foo2 = ucfirst($foo2).'"<br>';
                $i++;
        }
}

## er zijn nog geen foto
else
        echo "        <strong>Momenteel geen updates</strong>";
                          
                          ?>



var fadescheme=0 //set 0 to fade bgcolor from (white to black), 1 for (black to white)
var hex=(fadescheme==0)? 255 : 0
var startcolor=(fadescheme==0)? "rgb(255,255,255)" : "rgb(0,0,0)"
var endcolor=(fadescheme==0)? "rgb(0,0,0)" : "rgb(255,255,255)"
var frame=20;

var ie=document.all
var ns6=document.getElementById
var ns4=document.layers

i=0
tickerobject=ie? subtickertape: ns6? document.getElementById("subtickertape") : document.tickertape.document

function regenerate(){
window.location.reload()
}
function regenerate2(){
if (document.layers)
setTimeout("window.onresize=regenerate",450)
}

function bgcolorfade() {
// 20 frames fading process
if(frame>0) {
hex=(fadescheme==0)? hex-12 : hex+12 // increase or decrease color value depd on fadescheme
tickerobject.style.backgroundColor="rgb("+hex+","+hex+","+hex+")"; // Set color value.
frame--;
setTimeout("bgcolorfade()",20);
}
else{
tickerobject.style.backgroundColor=endcolor;
frame=20;
hex=(fadescheme==0)? 255 : 0
}
}

function updatecontent(){
if (ie||ns6)
bgcolorfade()
if (ns4){
tickerobject.subtickertape.document.write('<span class="subtickertapefont">'+news+'</span>')
tickerobject.subtickertape.document.close()
}
else
tickerobject.innerHTML=news

if (i<news.length-1)
i++
else
i=0
setTimeout("updatecontent()",speed)
}

</script>
</body>

Toevoeging op 14/03/2011 19:54:03:

Het is nu 4,5 uur geleden dat ik dit plaatste, heeft niemand een idee hoe ik dit kan oplossen? Hebben mensen dit bericht over het hoofd gezien?

Ik weet dat ik niet mag flooden, maar volgens mij is 4,5 uur later geen flooden.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

Alvast bedankt voor jullie hulp!
Gewijzigd op 14/03/2011 15:15:18 door Ivo Sanders
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:19:15
 
Ivo Sanders

Ivo Sanders

15/03/2011 16:25:35
Quote Anchor link
bump
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

15/03/2011 16:46:26
Quote Anchor link
echo 'news['.$i.']="'.$foo2 = ucfirst($foo2).'"<br>';

Je gebruikt een <br> in javascript. Dat kan niet!
 
Ivo Sanders

Ivo Sanders

15/03/2011 16:48:47
Quote Anchor link
zonder <br> doet hij het ook niet.
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

15/03/2011 16:50:45
Quote Anchor link
Wat is je bron code nu? Kan ik m ergens zien?
 
Ivo Sanders

Ivo Sanders

15/03/2011 16:52:17
Quote Anchor link
Fijn dat je helpt! Bedankt.

Wat bedoel je met mijn broncode? Die is zoals hierboven, alleen zonder de <br> in het php gedeelte.

Ik hoop dat dat is wat je bedoelt.
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

15/03/2011 16:52:56
Quote Anchor link
Ik bedoel de broncode van je uiteindelijke HTML pagina (:
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.