javascript popups in php + \n

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jesse Degger

Jesse Degger

24/03/2007 14:02:00
Quote Anchor link
heey, ik heb een simpele alert('message') in me script staan maar daar zitten ook witregels in. i.p.v. dat die in de pop-up komen worden ze weggeschreven in de html door php. hoe kan ik dit voorkomen?

klein voorbeeld:

javascript:alert('hoi, \n\n Ik ben Jesse Degger.')
hij laat zien: "Hoi, Ik ben Jesse Degger."
inplaats van: Hoi,

Ik ben Jesse Degger.

in de html zelf zie je op de plaatsen:

<a href="javascript:alert('Hoi,

Ik ben Jesse Degger.');">


ik hoop dat jullie snappen wat ik bedoel en me verder kan helpen. Alvast super TnQ's

ick-in-noot - Jesse Degger
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse Degger
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 13:57:50
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

24/03/2007 14:35:00
Quote Anchor link
kan je niet gewoon een <br /> toevoegen??
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/03/2007 15:00:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je JavaScript probeert te echoën met PHP.
Als je namelijk in JavaScript gewoon dit doet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    alert ("Hallo!\nDit is de tweede regel");

zal hij keurig een nieuwe regel beginnen in de alert.

Als je dat met PHP zou willen doen, moet het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo 'alert ("Hallo!\nDit is de tweede regel");';
?>
 
Nick Mulder

Nick Mulder

24/03/2007 15:02:00
Quote Anchor link
PHP vertaald die \n naar een newline Jan... ik ken het probleem...
 
Baarr

Baarr

24/03/2007 15:17:00
Quote Anchor link
Ligt eraan, hoe je quote, onderstaande zaken geven andere output.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    echo 'Hallo!\nDit is de tweede regel';
    echo "Hallo!\nDit is de tweede regel";
?>
 
Nick Mulder

Nick Mulder

24/03/2007 15:18:00
Quote Anchor link
O ja das waar ook =P
Oftewel, gebruik enkele quotes...
 
Jesse Degger

Jesse Degger

24/03/2007 18:56:00
Quote Anchor link
bedankt! ik ga het teseten en ik denkd at het wel werkt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.