Javascript Probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

06/11/2009 15:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
alert(Data[1]);

    if(Data[1] == 'TRUE')
    {

        alert('ja');

        server = true;

    }


Data[1] = 'TRUE'; String. Verkregen doormiddels een Request. Maar hij alert 'ja' niet.

De eerste alert doet het wel en alert ie dus 'TRUE' zonder de '.

Als er meer nodig is hoor ik dat?:-)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:36:50
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

06/11/2009 15:27:00
Quote Anchor link
Ik gok dat het aan de ' en ' ligt in je condition.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

06/11/2009 15:28:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 06.11.2009 15:27:
Ik gok dat het aan de ' en ' ligt in je condition.


Ook zonder gedaan. Maar ga het nog een keer proberen.

edit: Nee ook niet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
M Ypma

M Ypma

06/11/2009 15:40:00
Quote Anchor link
ziter misschien whitespaces om het woord TRUE heen? doe de eerste alert eens opnieuw en zet er eens leestekens voor en achter, dan kan je zien of er nog wat rommel omheen zit.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

06/11/2009 15:46:00
Quote Anchor link
Ypma schreef op 06.11.2009 15:40:
ziter misschien whitespaces om het woord TRUE heen? doe de eerste alert eens opnieuw en zet er eens leestekens voor en achter, dan kan je zien of er nog wat rommel omheen zit.


Werkt ook niet. Ik zal de uitvoer van PHP script eens wat aanpassen en kijken wat er dan gebeurd.

edit: Als TRUE in ja verander bij de uitvoer van php script en de vergelijking maak met 'ja' doet ie het ook niet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Koen

koen

06/11/2009 15:48:00
Quote Anchor link
probeer anders de andere kant op te vergelijken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(Data[1] != NULL)
 

06/11/2009 15:50:00
Quote Anchor link
Hoe heb je gekeken of die var van het type string is? Gewoon met die alert?
Want dan denk ik dat het een bool is. Test eens met typeof.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

06/11/2009 15:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
alert(Data[1]);
                                    if(Data[1] != 'FALSE')
                                    {
alert('ja');
                                        server = true;

                                    }


Dan krijg ik wel 'ja' na de eerste alert. Ik zal nu kijken wat er gebeurt als de uitvoer van het PHP script FALSE is.

edit: Als de uitvoer nu FALSE is krijg ik toch ja na de eerste alert

karl ga even kijken.

edit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(typeof Data[1] == "string")


Dan krijg ik de tweede alert dus het is een string neem ik aan?






edit: Wat meer code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
                                case 'SERVER':
alert(Data[1]);
                                    if(typeof Data[1] == "string")
                                    {
alert('ja');
                                        server = true;

                                    }

                                    break;


FireBug toont ook geen errors.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

07/11/2009 15:15:00
Quote Anchor link
.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Koen

koen

09/11/2009 10:24:00
Quote Anchor link
heeft de case SERVER iets te maken met de server die je op true zet in na de 'ja' alert?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.