javascript scrollt omhoog?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin Tuns

Kevin Tuns

21/08/2008 13:49:00
Quote Anchor link
Bij het gebruik van deze javascript functie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
function toggleview(element1) {  
    element1 = document.getElementById(element1);  
    if (element1.style.display == 'block' || element1.style.display == '')      
        element1.style.display = 'none';  
    else      
        element1.style.display = 'block';  
    return;
}


en die wordt op deze manier aangeroepen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<a href="#" onclick="toggleview('div1')">
   <div class="recent-news">
   </div>
</a>
<div class="recent-news1" id="div1">
   <p>
       Content
   </p>
</div>


Hij werkt in alle browsers zoals het hoort. Alleen schiet de pagina elke keer omhoog.. Dit is er vervelend als een gebruiker een div opent onderaan de pagina en ze moeten weer naar beneden scrollen.

Heeft er iemand een oplossing voor?

Bvd,

Nivek
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:34:25
 
Douwe

Douwe

21/08/2008 13:50:00
Quote Anchor link
<a href="#" onclick="toggleview('div1')"> naar <a href="#" onclick="toggleview('div1'); return false;">
En een <div> mag niet in een <a>.
 
Kevin Tuns

Kevin Tuns

21/08/2008 13:58:00
Quote Anchor link
ja, gewoon stom.. ik heb de oude code gekopieerd.. hier zoals ik hem nu gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<div class="recent-news" onclick="toggleview('div1')">
</div>
<div class="recent-news1" id="div1">
   <p>
       Content
   </p>
</div>
 
Douwe

Douwe

21/08/2008 14:00:00
Quote Anchor link
Als het goed is gaat het bij je nieuwe code wel goed.
 
Kevin Tuns

Kevin Tuns

21/08/2008 14:02:00
Quote Anchor link
Opgelost.. ik had simpelweg de laatste versie verkeerd geupload waardoor het niet leek te werken.. Douwe, toch bedankt voor je hulp ^^
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kevin Tuns
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.