JavaScript: submit stoppen!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »
Mitch X

Mitch X

04/05/2004 12:33:00
Quote Anchor link
##### 1.htm #####
<html>

<head>
<title>Test</title>

<script language="javascript" type="text/javascript">
function checkvalue()
{
if(!document.test.check.checked)
{
alert("Je kan niet verder!!!");
stop;
}
}
</script>

</head>

<body>

<form name="test" method="post" action="2.htm">
<input type="checkbox" name="check" value="1" />Ja?
<input type="submit" name="submit" onClick="checkvalue()" value="Go!" />
</form>

</body>

</html>

2.htm is dan zegmaar de verwerking.
Maar ik wil dat ie na het alertvenstertje stopt.
Dus niet naar 2.htm gaat en nix verzend...
Hoe doe ik dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:50:25
 
B a s
Beheerder

B a s

04/05/2004 13:20:00
Quote Anchor link
eej.. doe eens:

<form name="test" method="post" action="2.htm" onSubmit="return checkvalue()">

en maak van die submit button gewoon:
<input type="submit" name="submit" value="Go!" />

dat stop; kun je er wel uit halen uit de functie checkvalue()..
 
Mitch X

Mitch X

04/05/2004 13:46:00
Quote Anchor link
N0pe werkt niet :(
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/05/2004 17:41:00
Quote Anchor link
Volgens mij moet deze werken:

<script language="javascript" type="text/javascript">
function checkvalue()
{
if(!document.test.check.checked)
{
alert("Je kan niet verder!!!");
event.returnValue=false;
}
}
</script>

Of deze:

<script language="javascript" type="text/javascript">
function checkvalue()
{
if(!document.test.check.checked)
{
alert("Je kan niet verder!!!");
return false;
}
}
</script>

Edit:
Kijk, nu zou
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
en
dus erg handig zijn.. :D

Elwin
Gewijzigd op 04/05/2004 17:42:00 door Elwin - Fratsloos
 
Mitch X

Mitch X

04/05/2004 20:16:00
Quote Anchor link
Jepz ik heb die tweede gebruikt en die werkt,
dat ik dat zelf niet bedacht hebt ... :P
Leuke nieuwe naam Kikker ;)
 
Mischa Gorinskat

Mischa Gorinskat

21/11/2005 13:38:00
Quote Anchor link
Om maar even een oude topic op te doemen

Kijk dat niet submitten op de enter key is me gelukt, maar nu maakt ie wel de hele tijd zo'n geluidje, biep, geen click, maar biep, en dat is zooo irritant.

Je spring met enter namelijk naar het volgende veld, en ik heb als submit button een gewone button gemaakt met een onclick event.

Hoe kan ik dit geluidje wegkrijgen? Je moet met de entertoets naar het volgende veld kunnen springen en het form mag niet gesubmit worden. Dat zijn eigenljik de eisen, en natuurlijk dat het geluidje weg gaat.

Iemand een idee?
Gewijzigd op 21/11/2005 13:39:00 door Mischa Gorinskat
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/11/2005 13:44:00
Quote Anchor link
Normaal gesproken kun je een submit het mooist onderbreken met zo'n soort functie:

<form name="myform" onsubmit="return check_form ();">

function check_form () {
// mag het?
if (...) {
return true;
}
else {
// hier geen alertbox als je niet steeds die biep wilt horen
return false;
}
}
 
Mischa Gorinskat

Mischa Gorinskat

21/11/2005 13:47:00
Quote Anchor link
mijn functie:

function focuselse_key(event,framename,fieldname)
{
if(event.keyCode==13)
{
var string = fieldname;
var string1 = string.substr(0,string.length-2);
var string2 = string.substr(string.length-1,1);
if ((string1=='weeknr') && ((string2>4) && (string2<=10)))
{
var valaantal = document.getElementById('aantal').value;
if (valaantal<string2)
{
fieldname='k_ja';
}
}
top.frames[framename].document.getElementById(fieldname).focus();
return false;
}
}

hij returned dus een false als je op enter drukt, en dan komt ook die biep
Gewijzigd op 21/11/2005 13:48:00 door Mischa Gorinskat
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/11/2005 13:50:00
Quote Anchor link
Heb je een link? Dan kan ik ff kijken.
 
Mischa Gorinskat

Mischa Gorinskat

21/11/2005 13:52:00
Quote Anchor link
ehm nee sorry, is voor een interne applicatie en als ik iets op internet moet zetten moet ik zoveel doen om errors te voorkomen, das net iets te veel werk.. en daarnaast zijn ze er ook niet blij mee dat die gegevens op internet staan

shit dit is jammer
 
Mischa Gorinskat

Mischa Gorinskat

21/11/2005 13:54:00
Quote Anchor link
dit zijn drie knopjes die ik gebruik en zo roep ik de functie aan, die functie staat wel in een losse function.js

kzal ff kijken of ik er snel een paginatje van kan maken

<input type="text" name="bdoor" maxlength="20" class="b_door" id="b_door" onkeydown="focuselse_key(event,'main','klantnr')" tabindex="1" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SESSION['mednaam']; ?>
" />

<br /><br />

<input type="text" maxlength="20" name="klantnr" id="klantnr" class="klantnr" onblur="value_trans_sub(this,'right','klantnr_zoek','klantnr')" onkeypress="return focuselse_key(event,'main','g_met')" tabindex="2" />

<br /><br />

<input type="button" tabindex="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$tab_new++;?>
" onclick="submitform('main','klachtenformulier')" id="verzend" value="Verzenden" />
Gewijzigd op 21/11/2005 13:56:00 door Mischa Gorinskat
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/11/2005 13:56:00
Quote Anchor link
Kun je niet een pagina maken met alleen een formulier erop wat niets doet, terwijl het toch die bug heeft? Dan kan ik vanavond ff kijken. Ik ga nu naar mijn werk!
 
Mischa Gorinskat

Mischa Gorinskat

21/11/2005 14:06:00
Quote Anchor link
Opgelost

Echt vaag ik heb net met een collega hierna gekeken en we kwamen er allebei niet uit. Nu maak ik die testpagina en ben ik het probleem kwijt

Ik roep mijn functie, hierboven staat die, zo aan:

onkeypress="return focuselse_key(event,'main','g_met')"

dit werkt, bedankt voor de moeite

echt vaag ik had dit al geprobeerd :S, maar het werkt :D:D
 
DaeDaluz

DaeDaluz

21/11/2005 15:21:00
Quote Anchor link
Kan je niet beter een Button gebruiken ipv een submit knop, en dan via javascript submitten als het wel mag? :)
 

21/11/2005 16:41:00
Quote Anchor link
Button wordt niet door iedere browser ondersteunt, o.a door netscape.
 
Jelmer -

Jelmer -

21/11/2005 17:14:00
Quote Anchor link
input type="button" wordt volgens mij al minstens vanaf netscape 4.7 ondersteund. <button/> misschien niet, maar die heb je ook niet echt nodig.

Voor die lui die graag hun enter-knop als 'volgende veld' willlen hebben, kunnen ook hier even kijken :)
 

21/11/2005 17:33:00
Quote Anchor link
Deze en deze paginas zijn wel interresant
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.