Javascript substr method

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Com puter

com puter

14/11/2010 09:31:53
Quote Anchor link
Vroeger heb ik erg vaak met de JavaScript methode string.substr gewerkt, maar ik krijg hem niet meer aan het werk! Mozzilla blijft in de error console zeggen:
substr is not a function.
Dit is mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
var url_string = top.location;
var url_part = url_string.substr(0,7);

Weet iemand hoe ik dit op kan lossen of heeft iemand een alternatieve methode hiervoor?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:31:21
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

14/11/2010 10:48:29
Quote Anchor link
Er staat toch duidelijk dat substr geen javascript functie is!

dan weet je toch dat je de werkelijke naam van de javascript `substr` functie zult moeten opzoeken.
 
Pim -

Pim -

14/11/2010 11:03:06
 
- SanThe -

- SanThe -

14/11/2010 11:05:38
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 14/11/2010 10:48:29:
Er staat toch duidelijk dat substr geen javascript functie is!


Maar hij bestaat wel degelijk.
http://www.w3schools.com/jsref/jsref_substr.asp
Heb je ook nog deze
http://www.w3schools.com/jsref/jsref_substring.asp
 
Com puter

com puter

17/11/2010 17:46:54
Quote Anchor link
Sorry voor de late reactie, maar ik heb hem aan de praat gekregen... Op een of andere manier is de url_string variabele geen string(?!?).
Dit werkte vreemd genoeg wel (meteen van de url een string maken):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
var url_string = top.location + "";
var url_part = url_string.substr(0,7);
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.