Javascript vraag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Beezz

Beezz

06/07/2009 10:33:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik wil graag de volgende javascript waarde "afstand" naar php omzetten..

Wie weet hoe ik dat kan doen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
    afstand = gdir.getDistance().meters * 1 * 100 / 100 / 1000;
    afstand = afstand * 100;
    afstand = Math.round(afstand);
    afstand = afstand / 100;
//gratis bonus: van punt naar komma:
    afstand = afstand.toString();
    afstand = afstand.replace(/\./, ',');
//einde gratis bonus
    document.getElementById("afstand").innerHTML = afstand;


Dus getElementById("afstand") moet naar bijvoorbeeld
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $afstand; ?>


alvast bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Beezz
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:18:05
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

06/07/2009 12:50:00
Quote Anchor link
Zomaar zal dat niet lukken.

Javascript wordt uitgevoerd op de pc van de gebruiker. Php wordt op de server uitgevoerd.

Wat je kan doen, is met Ajax de javascript waarde naar de server sturen.

Indien dat je interesseert: Ajax Tutorial

Edit: wat wil je met die afstand doen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
Beezz

Beezz

06/07/2009 13:40:00
Quote Anchor link
Ik ga maar wat javascript tutorials doen want ik moet namelijk ook wat if else
statements gebruiken.

Deze afstand kan ik nu ookal in een prijs omrekenen echter wordt het resultaat
in de div gezet zoals dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<html>
<div id="afstand"></div>
</html>


De waarde wordt dus in die div gedefinieerd. Beetje lastig als je deze waarde wilt gaan gebruiken voor een overzicht werkend in php.

Ik wil om het samen te vatten wat meer tekst geven en meer resultaat als alleen die kilometerprijs.

ik ga wel wat stoeien met document.write("tekst").


thanx...

elke hulp is welkom
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.